Margo3011 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Przywitam sie u Aureliusza cudnego, tak bardzo sie ciesze, ze Kawaler juz za chwile ,w czwartek bedzie bezpieczny. Quote
elik Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 1 godzinę temu, ewu napisał: Martyna bardzo przeprasza ,że nie jutro ale jutro musi jechać z Calineczką na badania bo dzisiaj nie było lekarki prowadzącej. We czwartek psiaki pojadą na 100%. Dziękuję Basiu za wiadomość :) Trudno, Calineczka walczy o życie więc jej sprawa jest pilniejsza. Myślę, że psiaczki jakoś dadzą sobie radę jeszcze przez ten jeden dzień. Quote
elik Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 5 minut temu, Margo3011 napisał: Przywitam sie u Aureliusza cudnego, tak bardzo sie ciesze, ze Kawaler juz za chwile ,w czwartek bedzie bezpieczny. Witam Cie Margo serdecznie :) Dobrze, że jesteś :) Bywaj u nas często :) Quote
elik Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Link do rudaska niewidomego Link do tego drugiego niewidomego Quote
guccio Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 5 godzin temu, ewu napisał: We czwartek o 15.30 Aureliusz i Balbinka wyruszają do Kikou. Blisko do celu,coraz bliżej.... Quote
anica Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Witam się u dziadziusia :) Eliczku jak dobrze ,że się nim zajęłaś , jaki on jest... kruchutki! przepraszam ,ze tak późno zajrzałam, ale sercem byłam z Wami odkąd napisałaś! coś teraz ... jakby przyspieszyło moje życie! dokładnie, jak rozmawiałyśmy ,że trzeba trochę zwolnić! to się chyba nazywa przewrotność losu jutro wrócę i pomyślimy jak mu pomóc... chyba ,znowu jakiś bazareczek? ;) Elu, Wielki cmok Quote
Radek Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 godzinę temu, guccio napisał: Blisko do celu,coraz bliżej.... Ale nerwy do czwartku będą. 1 Quote
auraa Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Zaglądam do mojego imiennika. Trzymam kciuki za maluszka ! Quote
elik Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 9 minut temu, auraa napisał: Zaglądam do mojego imiennika. Trzymam kciuki za maluszka ! Witaj :) Mi na chrzcie też dano na imię Aurelia, ale nie pamiętam, żeby ktokolwiek tak się do mnie zwracał. Problem wyniknął gdy poszłam do I klasy. Rodzice zgłosili Elżbietę, a z dokumentów wynikało, że Aurelię. Sami zapomnieli, że mieli taki wybryk :) Był mętlik z tymi imionami. W efekcie musiało być wyprostowane sądownie. Quote
Jolanta08 Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Nie mogę doczekać się czwartku, trzymaj się Aurelio ,czwartek już jutro Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Aurelia - ładne imię :) Tak, ale jak dla mnie zbyt pompatyczne :) Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 1 minutę temu, Jolanta08 napisał: Nie mogę doczekać się czwartku, trzymaj się Aurelio ,czwartek już jutro Tak, już jutro! Oby coś złego się nie podziało. Ja tak boję się o te staruszki w schronach :( Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 16 godzin temu, anica napisał: Witam się u dziadziusia :) Eliczku jak dobrze ,że się nim zajęłaś , jaki on jest... kruchutki! przepraszam ,ze tak późno zajrzałam, ale sercem byłam z Wami odkąd napisałaś! coś teraz ... jakby przyspieszyło moje życie! dokładnie, jak rozmawiałyśmy ,że trzeba trochę zwolnić! to się chyba nazywa przewrotność losu jutro wrócę i pomyślimy jak mu pomóc... chyba ,znowu jakiś bazareczek? ;) Elu, Wielki cmok Aniu kochana wybacz, że przeoczyłam Twój post. Tak dużo się teraz na zamojskim dzieje, że wpadam na swoje wątki jak po ogień. Dziękuję ogromnie, że zaglądnęłaś i bardzo Cie proszę bywaj Aniu u chłopaczka. Buziolki kochana Aniu :) Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 43 minuty temu, Jolanta08 napisał: Nie mogę doczekać się czwartku, trzymaj się Aurelio ,czwartek już jutro Dzięki, trzymamy się razem z Aureliuszem :) Trochu chwiejnie się trzymamy, bo ciągle brakuje nam deklaracji :( Mam ciągle nadzieję, że ktoś jeszcze nas poratuje :) Quote
Poker Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Bazarek również dla dziadzia https://www.dogomania.com/forum/topic/349513-różne-cuda-dla-dziewczynek-i-dziewcząt-na-pomoc-ślepym-dziadeczkom-do-0403-g22/ 1 Quote
Radek Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 5 godzin temu, elik napisał: Oby coś złego się nie podziało. Zawsze największy niepokój jest w ostatnich chwilach przed wyjazdem. Quote
christo_fair Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dzień dobry :) Kilka dni temu przeglądałam forum i dzięki temu imieniu udało mi się zapamiętać i teraz trafić do Aureliusza :) Mocno ściskam kciuki za jutrzejszy dzień. No i przynoszę stałą deklarację, 20 zł od lutego. Jednorazowo wpłacę też 20 zł, które dostałam od swojej koleżanki Edzi "na te twoje kotki i pieski". Niech Aureli trafi już pod Wasze skrzydła, niech już będzie bezpieczny... 1 Quote
Poker Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 6 godzin temu, elik napisał: Tak, ale jak dla mnie zbyt pompatyczne :) Widocznie dla rodziców auraa nie było pompatyczne :) Aureliusza można skrócić do Relek (AuRelek), albo Aurek ,a nawet Uszek. Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 4 godziny temu, Poker napisał: Bazarek również dla dziadzia https://www.dogomania.com/forum/topic/349513-różne-cuda-dla-dziewczynek-i-dziewcząt-na-pomoc-ślepym-dziadeczkom-do-0403-g22/ 4 godziny temu, b-b napisał: Maluteńki bazarek Dziewczyny kocham Was i bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za prezenty dla Aureliusza!II Niestety będę mogła tylko podrzucać, bo dotknęły mnie suchoty kieszeniowe. Ale nie żałuję, bo na dobry cel :) Jak zwykle wtedy kiedy najbardziej chce się dać, to lajków brak wrrr! Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 1 godzinę temu, Radek napisał: Zawsze największy niepokój jest w ostatnich chwilach przed wyjazdem. Masz rację. Człek boi się, żeby coś złego w ostatniej chwili nie wyskoczyło. Niestety tak się czasem zdarza :( 1 Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 31 minut temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Kilka dni temu przeglądałam forum i dzięki temu imieniu udało mi się zapamiętać i teraz trafić do Aureliusza :) Mocno ściskam kciuki za jutrzejszy dzień. No i przynoszę stałą deklarację, 20 zł od lutego. Jednorazowo wpłacę też 20 zł, które dostałam od swojej koleżanki Edzi "na te twoje kotki i pieski". Niech Aureli trafi już pod Wasze skrzydła, niech już będzie bezpieczny... Witam Cię serdecznie christo-fair i bardzo dziękuję, że nas odnalazłaś Dziękuję bardzo ogromnie za pomoc dla Aureliusza, któremu ciągle brakuje deklaracji więc Twoja pomoc jest bardzo, bardzo cenna :) Quote
elik Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 21 minut temu, Poker napisał: Widocznie dla rodziców auraa nie było pompatyczne :) Aureliusza można skrócić do Relek (AuRelek), albo Aurek ,a nawet Uszek. Chyba tak :) Coś ich chyba zauroczyło w tym imieniu, albo mieli jakieś skojarzenia. Kiedy mogłam ich o to zapytać, niestety nie byłam tym zainteresowana, a teraz faktycznie chciałabym wiedzieć co skłoniło ich do takiego wyboru, ale już nie mam takiej możliwości. Quote
guccio Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Ja proponuje Aruś dla Aureliusza.Wczoraj rano wysłałam lutową 20 dziestkę.Dotarła?Żebym znowu coś nie pomieszała jak z wpłatami na leczenie parwirozy. 1 1 Quote
Recommended Posts