Tola Posted December 27, 2019 Author Posted December 27, 2019 Świąteczne podrowienaa od Bezy vel Moli 3 1 Quote
elik Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Widać, że Beza jest szczęśliwą i zadbaną sunią. Szczęściara :) 1 Quote
b-b Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Domek jej służy i jak widać bardzo dobrze!:)) 1 Quote
Tola Posted December 29, 2019 Author Posted December 29, 2019 Jeszcze Beza vel Moli Sali i kolejna sunia przygarnięta przez Państwo Inglot;) Quote
elik Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Jeszcze Beza vel Moli Sali i kolejna sunia przygarnięta przez Państwo Inglot;) Kolejna bidusia, podobna do poprzednich, znalazła szczęśliwą przystań u państwa :) Wspaniali Ludzie 3 Quote
Nesiowata Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Wspaniali ludzie, bez dwóch zdań. I psy extra. Quote
b-b Posted January 1, 2020 Posted January 1, 2020 Dnia 29.12.2019 o 18:24, Tola napisał: Jeszcze Beza vel Moli Sali i kolejna sunia przygarnięta przez Państwo Inglot;) Wspaniale,że kolejna sunia znalazła u nich domek. Wszystkie podobne do siebie :)) Quote
Tola Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 Tania wyjezdza od Jagny 11 lub 12 stycznia, udało mi się znalezć bezpłatny transport, na Śląsk jedzie znajoma TZa. Obie z Jagną bardzo przezywamy ten wyjazd, czy tania da radę zaakceptować zmianę miejsca... Quote
Anula Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 1 minutę temu, Tola napisał: Tania wyjezdza od Jagny 11 lub 12 grudnia, udało mi się znalezć bezpłatny transport, na Śląsk jedzie znajoma TZa. Obie z Jagną bardzo przezywamy ten wyjazd, czy tania da radę zaakceptować zmianę miejsca... Wyjeżdża raczej teraz w styczniu.Dla niektórych psów zmiana miejsca pobytu jest na plus.Dlaczego piszę o tym bo z doświadczenia przy zwrotach z adopcji doskonale psy się odnajdują w nowym miejscu,nawet zmieniają swoje zachowanie.Mam nadzieję,że będzie dobrze. Quote
Tola Posted January 5, 2020 Author Posted January 5, 2020 1 minutę temu, Anula napisał: Wyjeżdża raczej teraz w styczniu.Dla niektórych psów zmiana miejsca pobytu jest na plus.Dlaczego piszę o tym bo z doświadczenia przy zwrotach z adopcji doskonale psy się odnajdują w nowym miejscu,nawet zmieniają swoje zachowanie.Mam nadzieję,że będzie dobrze. No tak, pewnie, ze w styczniu;). P. Ola nie wyjezdza do rodziny z powodu choroby swojej starszej suni. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 I ja bardzo mocno trzymam kciuki. Czy nowy domek przysłał Tani coś do Jaaga, aby zapoznała się ich z zapachem? Quote
Onaa Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Wyjazd Tani do swojego domku już prawie tuż tuż. Trzymam kciuki :). Quote
Recommended Posts