Jump to content
Dogomania

Wreszcie i Tania znalazła swój dom - zamieszkała u DT Karmelka:) Beza w DS w Warszawe, Wiola pokonała parwo i ma DS w Niepołomicach:) Szczeniaki w swoich domach:) Tosia za TM:( Pomocy!!! 3 suczki i 5 szczeniaków z interwencji:(:(

Recommended Posts

Posted

Tania wciąż czeka na dom, a  jej córcia Moli rozkoszuje się wspólnym wypoczynkiem z własną rodziną.

Pani Magda tez dopytuje o Tanię, też bardzo chciałaby, aby Tania miała swój dom.

0ba6ccaf71670f1fmed.jpg

Tutaj Moli wieczorkiem na leżaku;)

81ea557e356fad99med.jpg

• Like 1
Posted
18 godzin temu, Tola napisał:

Tania wciąż czeka na dom, a  jej córcia Moli rozkoszuje się wspólnym wypoczynkiem z własną rodziną.

Pani Magda tez dopytuje o Tanię, też bardzo chciałaby, aby Tania miała swój dom.

0ba6ccaf71670f1fmed.jpg

Tutaj Moli wieczorkiem na leżaku;)

81ea557e356fad99med.jpg

Urocza jest, powodzenia malutka.

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Kamila Proc napisał:

czekamy na dla domek dla Tani, bo na razie tanio nie jest

Czekamy, bardzo czekamy, ale na razie nikt nie zwrócił uwagi na naszą Tanię:(

A sunia nie ma żadnych deklaracji:(

Posted
1 godzinę temu, Kamila Proc napisał:

taka fajna sunieczka

Bardzo fajna i miła. Tylko sporo czasu straciła bez ogłaszania, a teraz, jak ma ogłoszenia są wakacje i zainteresowanie adopcjami marne. Bardzo chciałabym, żeby znalazła dobry dom, bo nas uznała już chyba za swoją rodzinę.

• Like 1
Posted

Na 1 stronie przy linkach warto wpisać do kiedy są ważne wyróżnienia.Tak by było łatwiej monitorować ogłoszenia czy są nadal wyróżnione.

Na 1 stronie są świetne zdjęcia Tani,aż dziwne,że nikt nie dzwoni o nią.Ona jest śliczna taka sznaucerkowata.Może uzupełnić opis,że została obcięta ze względu na zaniedbaną sierść i jest w typie sznaucera.Te psy są poszukiwane.

• Like 2
Posted
25 minut temu, Anula napisał:

Na 1 stronie przy linkach warto wpisać do kiedy są ważne wyróżnienia.Tak by było łatwiej monitorować ogłoszenia czy są nadal wyróżnione.

Na 1 stronie są świetne zdjęcia Tani,aż dziwne,że nikt nie dzwoni o nią.Ona jest śliczna taka sznaucerkowata.Może uzupełnić opis,że została obcięta ze względu na zaniedbaną sierść i jest w typie sznaucera.Te psy są poszukiwane.

Dziękuję, Anulka za sugestie, bardzo trafne uwagi, za chwilkę postaram się pouzupełniać braki.

Ja też bardzo chciałabym, aby Tania miała już własną rodzinę i wszelkie zmiany miała już za sobą.

Ale wiem, ze nie będzie łatwo;  gdyby może miała mniej lat, zainteresowanie byłoby większe...

Ale wierzę, że wciąż czekamy na ten jedyny domek i że on gdzieś jest i niedługo się odezwie.

Tania w pierwszym kontakcie nie jest łatwa, ale potem potrafi dać człowiekowi wiele radości, wetka do tej pory ją wspomina.

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Uaktualniłam pierwszą stronę, niestety nie wiem,  do kiedy są ważne wyróżnienia, widzi to chyba tylko właściciel danego ogłoszenia,  moje skończyło się.

Posted
Dnia 5.08.2019 o 10:33, Jaaga napisał:

Rozliczenie Tanii pokrywa fundacja ZEA:

310 zł hotelowanie lipiec
20 zł Tinidazol (niepełne 2 op., 7 tabl.)
15 zł chip
razem 345 zł

20190626_102434.jpg

1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Moje na Warszawę

Od: 4 sie 
Do: 17 sie

image;s=94x72

Tania, nieśmiała sunia prosi o dom.

Za darmo

1
 Promowane do 27 sie
Statystyki
 Wyświetleń: 275
 Tel: 4
 Obserwuje: 4

Dziękuję, uzupełniam na 1 stronie.

Posted
12 godzin temu, Tola napisał:

Uaktualniłam pierwszą stronę, niestety nie wiem,  do kiedy są ważne wyróżnienia, widzi to chyba tylko właściciel danego ogłoszenia,  moje skończyło się.

Mam wyróżnić?

Posted
Dnia 7.08.2019 o 09:21, Anula napisał:

Mam wyróżnić?

Bardzo proszę:)

Dnia 7.08.2019 o 09:36, b-b napisał:

U mnie wyróżnienie na Wrocław do 27 sierpnia

1118.jpg.53089003823a942a12f39058aa1964b7.jpg

Dziękuję za wiadomość, juz zaznaczam, na pewno teraz będzie przejrzyściej

Dnia 7.08.2019 o 13:16, Havanka napisał:

Moje ogłoszenie Tani jest wyroznione do 27 sierpnia.

Dziękuję za informację, już uaktualniam 1 strone

Dnia 7.08.2019 o 16:13, Kamila Proc napisał:

kto wypatrzy sliczna sunieczke?

Mam nadzieje, ze  ten człowiek gdzieś jest...

52 minuty temu, Anula napisał:

Pięknie dziękuję, tez wpisuje na 1 stronędziekuje-ruchomy-obrazek-0030