Tola Posted August 1, 2019 Author Posted August 1, 2019 Tania wciąż czeka na dom, a jej córcia Moli rozkoszuje się wspólnym wypoczynkiem z własną rodziną. Pani Magda tez dopytuje o Tanię, też bardzo chciałaby, aby Tania miała swój dom. Tutaj Moli wieczorkiem na leżaku;) 1 Quote
Nesiowata Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 18 godzin temu, Tola napisał: Tania wciąż czeka na dom, a jej córcia Moli rozkoszuje się wspólnym wypoczynkiem z własną rodziną. Pani Magda tez dopytuje o Tanię, też bardzo chciałaby, aby Tania miała swój dom. Tutaj Moli wieczorkiem na leżaku;) Urocza jest, powodzenia malutka. 1 Quote
Jolanta08 Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 I Tania znajdzie swój domek ,on gdzieś tam jest ale jeszcze nie wie gdzie Tanii szukać 2 Quote
Jaaga Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 Rozliczenie Tanii pokrywa fundacja ZEA: 310 zł hotelowanie lipiec 20 zł Tinidazol (niepełne 2 op., 7 tabl.) 15 zł chip razem 345 zł Quote
Kamila Proc Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 czekamy na dla domek dla Tani, bo na razie tanio nie jest 1 Quote
Tola Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 6 godzin temu, Kamila Proc napisał: czekamy na dla domek dla Tani, bo na razie tanio nie jest Czekamy, bardzo czekamy, ale na razie nikt nie zwrócił uwagi na naszą Tanię:( A sunia nie ma żadnych deklaracji:( Quote
Jaaga Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: taka fajna sunieczka Bardzo fajna i miła. Tylko sporo czasu straciła bez ogłaszania, a teraz, jak ma ogłoszenia są wakacje i zainteresowanie adopcjami marne. Bardzo chciałabym, żeby znalazła dobry dom, bo nas uznała już chyba za swoją rodzinę. 1 Quote
Anula Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Na 1 stronie przy linkach warto wpisać do kiedy są ważne wyróżnienia.Tak by było łatwiej monitorować ogłoszenia czy są nadal wyróżnione. Na 1 stronie są świetne zdjęcia Tani,aż dziwne,że nikt nie dzwoni o nią.Ona jest śliczna taka sznaucerkowata.Może uzupełnić opis,że została obcięta ze względu na zaniedbaną sierść i jest w typie sznaucera.Te psy są poszukiwane. 2 Quote
Tola Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 25 minut temu, Anula napisał: Na 1 stronie przy linkach warto wpisać do kiedy są ważne wyróżnienia.Tak by było łatwiej monitorować ogłoszenia czy są nadal wyróżnione. Na 1 stronie są świetne zdjęcia Tani,aż dziwne,że nikt nie dzwoni o nią.Ona jest śliczna taka sznaucerkowata.Może uzupełnić opis,że została obcięta ze względu na zaniedbaną sierść i jest w typie sznaucera.Te psy są poszukiwane. Dziękuję, Anulka za sugestie, bardzo trafne uwagi, za chwilkę postaram się pouzupełniać braki. Ja też bardzo chciałabym, aby Tania miała już własną rodzinę i wszelkie zmiany miała już za sobą. Ale wiem, ze nie będzie łatwo; gdyby może miała mniej lat, zainteresowanie byłoby większe... Ale wierzę, że wciąż czekamy na ten jedyny domek i że on gdzieś jest i niedługo się odezwie. Tania w pierwszym kontakcie nie jest łatwa, ale potem potrafi dać człowiekowi wiele radości, wetka do tej pory ją wspomina. Quote
Tola Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dzisiaj dostałam zdjęcia Wioli z Niepołomic:) 3 Quote
Tola Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Przyszły tez kolejne pozdrowienia z Hiszpanii od Moli i Sali 4 Quote
Tola Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 1 godzinę temu, Anula napisał: Na 1 stronie przy linkach warto wpisać do kiedy są ważne wyróżnienia.Tak by było łatwiej monitorować ogłoszenia czy są nadal wyróżnione. Na 1 stronie są świetne zdjęcia Tani,aż dziwne,że nikt nie dzwoni o nią.Ona jest śliczna taka sznaucerkowata.Może uzupełnić opis,że została obcięta ze względu na zaniedbaną sierść i jest w typie sznaucera.Te psy są poszukiwane. Uaktualniłam pierwszą stronę, niestety nie wiem, do kiedy są ważne wyróżnienia, widzi to chyba tylko właściciel danego ogłoszenia, moje skończyło się. Quote
Alaskan malamutte Posted August 6, 2019 Posted August 6, 2019 Moje na Warszawę Od: 4 sie Do: 17 sie Tania, nieśmiała sunia prosi o dom. podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 27 sie Statystyki Wyświetleń: 275 Tel: 4 Obserwuje: 4 Quote
Tola Posted August 6, 2019 Author Posted August 6, 2019 Dnia 5.08.2019 o 10:33, Jaaga napisał: Rozliczenie Tanii pokrywa fundacja ZEA: 310 zł hotelowanie lipiec 20 zł Tinidazol (niepełne 2 op., 7 tabl.) 15 zł chip razem 345 zł 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Moje na Warszawę Od: 4 sie Do: 17 sie Tania, nieśmiała sunia prosi o dom. podgląd edycja zakończ Za darmo 1 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 27 sie Statystyki Wyświetleń: 275 Tel: 4 Obserwuje: 4 Dziękuję, uzupełniam na 1 stronie. Quote
Anula Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 12 godzin temu, Tola napisał: Uaktualniłam pierwszą stronę, niestety nie wiem, do kiedy są ważne wyróżnienia, widzi to chyba tylko właściciel danego ogłoszenia, moje skończyło się. Mam wyróżnić? Quote
Havanka Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Moje ogłoszenie Tani jest wyroznione do 27 sierpnia. 1 1 Quote
Anula Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dnia 6.08.2019 o 21:04, Tola napisał: Uaktualniłam pierwszą stronę, niestety nie wiem, do kiedy są ważne wyróżnienia, widzi to chyba tylko właściciel danego ogłoszenia, moje skończyło się. OLX wyróżnione na Szczecin do 07.09.19. https://www.olx.pl/oferta/bardzo-chcialabym-miec-swoj-dom-prosze-pomoz-mi-CID103-IDAo6hl.html 1 Quote
Tola Posted August 8, 2019 Author Posted August 8, 2019 Dnia 7.08.2019 o 09:21, Anula napisał: Mam wyróżnić? Bardzo proszę:) Dnia 7.08.2019 o 09:36, b-b napisał: U mnie wyróżnienie na Wrocław do 27 sierpnia Dziękuję za wiadomość, juz zaznaczam, na pewno teraz będzie przejrzyściej Dnia 7.08.2019 o 13:16, Havanka napisał: Moje ogłoszenie Tani jest wyroznione do 27 sierpnia. Dziękuję za informację, już uaktualniam 1 strone Dnia 7.08.2019 o 16:13, Kamila Proc napisał: kto wypatrzy sliczna sunieczke? Mam nadzieje, ze ten człowiek gdzieś jest... 52 minuty temu, Anula napisał: OLX wyróżnione na Szczecin do 07.09.19. https://www.olx.pl/oferta/bardzo-chcialabym-miec-swoj-dom-prosze-pomoz-mi-CID103-IDAo6hl.html Pięknie dziękuję, tez wpisuje na 1 stronę Quote
Tola Posted August 11, 2019 Author Posted August 11, 2019 Odwiedzam sunię, z ogłoszeń nadal głucha cisza:( Trzymaj się Taniu, gdzieś ten domek na pewno jest... Quote
Recommended Posts