Jump to content
Dogomania

Sara i Maja - dwie pudlowate sunie w Schronisku.08.12.18 w hoteliku.Już od 03.02.19 w swoim domku w Stargardzie Szczecińskim.

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

O rany! Jakie one są cudne.Bogusiu serdecznie pozdrów Państwa ode mnie.Aż mi się łezka w oku zakręciła ale to z radości.Dla takich filmików nawet warto pomagać.Dodają tak wiele sił bo nieraz ręce opadają z niemocy.

Pozdrowię Anulko :) Obie dziewczynki mają bardzo fajny, mądry i wyrozumiały domek....:)

Posted
23 minuty temu, Poker napisał:

Żaden film się nie otwiera  :(

A ja wszystkie pooglądałam i się nadal otwierają.Może zmień na chwilkę przeglądarkę?

Posted

Wypiękniały sunie i teraz żyją na całego !

Wciąż mam przed oczami ich obraz zza krat w schronie - straszny widok...  Teraz, kiedy na nie patrzę, nie potrafię powstrzymać łezki szczęścia...

• Upvote 2
Posted

Widać ,że tej swobody było im potrzeba:) Szalone dziewczyny mogą się teraz razem wyszaleć na spacerach . Fajnie ,że Państwo zabierają je w takie miejsca gdzie mogą bez obawy biegać gdzie chcą :)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
7 godzin temu, b-b napisał:

Widać ,że tej swobody było im potrzeba:) Szalone dziewczyny mogą się teraz razem wyszaleć na spacerach . Fajnie ,że Państwo zabierają je w takie miejsca gdzie mogą bez obawy biegać gdzie chcą :)

Tak,wreszcie nastąpił ten moment,że już można je puścić wolno i mają dziewczynki ruch.Oglądam po kilka razy filmiki i patrzę jakie są szczęśliwe.No i cudne są i cudny domek.Miały ogromne szczęście,że trafiły razem do domku.Widać,że są zadbane i kochane.

• Like 1
Posted

Nigdy nie zapomnę ich przerażającego widoku w schronisku, dlatego i tutaj bardzo lubię zaglądać i sycić oczy i serce obecnym szczęściem sunieczek:)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Sara i Majeczka mają się świetnie ! Rozśmieszyła mnie ich rozmowa w czasie zabawy na leżąco a na drugim filmiku współpraca w poszukiwaniu podziemnego skarbu. Są bardzo zgrane i z wielkim zapałem przykładają sie do kopania. Mogłabym tak godzinami patrzeć na nie, jak na ciekawy film.

• Upvote 1
  • 2 months later...
Posted

Sara i Maja zaliczyły Spa  aby łatwiej było wykonywać zabiegi pielęgnacyjne.Dobrze dziewczyny mają bo p.Mirek wraz z żoną bardzo o nie dbają :)

229927419_WhatsAppImage2019-07-08at21_28_29.jpeg.db6061bfb49e190e479fc39b88624ce9.jpeg

Sara:

193505935_WhatsAppImage2019-07-08at21_27_28.jpeg.a626b1b19cacdf4891a87c84a029eec1.jpeg

Maja:

775254067_WhatsAppImage2019-07-08at21_26_21.jpeg.224be1c15741a7c899ba49f68e082375.jpeg

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Ależ one mają rewelacyjnie :) Ślicznie się prezentują, a i łatwiej będzie znaleźć kleszcza, jakby jakiś się zaplątał.

Przed kleszczami zabezpieczone.Państwo bardzo dbają o sunie.To ich oczka w głowie.Całe życie kręci się wokół Sary i Mai.Jednym słowem wspaniały dom i mają sunie wspaniałe życie.

• Upvote 2
Posted

Energią tych suczek, można by było kombajn uruchomić ! Szczęście i radość obie mają wymalowane na pyszczkach. Ale nie ma co sie dziwić; miały ogromnego farta, że trafiły do tego domku i teraz korzystają na maxa z nowego życia !

• 5 months later...
Posted

Życzenia świąteczne od Rodziny Sary i Majki :)

Wesołych Świąt życzą szczęśliwe Mają Sara i opiekunowie Teresa z Mirkiem.Pani Bogusiu  ,dziękujemy za uratowanie moich wspaniałych dziewczynek,pozdrawiam,pa,pa.:)

Whats-App-Image-2019-12-24-at-15-17-40.j

Whats-App-Image-2019-12-24-at-15-17-41.j

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Życzenia świąteczne od Rodziny Sary i Majki :)

Wesołych Świąt życzą szczęśliwe Mają Sara i opiekunowie Teresa z Mirkiem.Pani Bogusiu  ,dziękujemy za uratowanie moich wspaniałych dziewczynek,pozdrawiam,pa,pa.:)

Whats-App-Image-2019-12-24-at-15-17-40.j

Whats-App-Image-2019-12-24-at-15-17-41.j

Dzielne strażniczki choinki...

• Like 1