Bogusik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 1 minutę temu, Anula napisał: O rany! Jakie one są cudne.Bogusiu serdecznie pozdrów Państwa ode mnie.Aż mi się łezka w oku zakręciła ale to z radości.Dla takich filmików nawet warto pomagać.Dodają tak wiele sił bo nieraz ręce opadają z niemocy. Pozdrowię Anulko :) Obie dziewczynki mają bardzo fajny, mądry i wyrozumiały domek....:) Quote
Anula Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 23 minuty temu, Poker napisał: Żaden film się nie otwiera :( A ja wszystkie pooglądałam i się nadal otwierają.Może zmień na chwilkę przeglądarkę? Quote
Nesiowata Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Żaden film się nie otwiera :( u mnie otwierają się wszystkie 1 Quote
Tola Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ja tez obejrzałam wszystkie - super dziewczyny, super opiekunowie! 2 Quote
Havanka Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Wypiękniały sunie i teraz żyją na całego ! Wciąż mam przed oczami ich obraz zza krat w schronie - straszny widok... Teraz, kiedy na nie patrzę, nie potrafię powstrzymać łezki szczęścia... 2 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Ogromne szcześciary z nich :) Bardzo cieszę się ze wspólnej adopcji. Widać, że ptasiego mleczka im nie brakuje :) Gdyby moja "parka" znalazła taki dom... 1 Quote
b-b Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Widać ,że tej swobody było im potrzeba:) Szalone dziewczyny mogą się teraz razem wyszaleć na spacerach . Fajnie ,że Państwo zabierają je w takie miejsca gdzie mogą bez obawy biegać gdzie chcą :) 1 1 Quote
Anula Posted April 12, 2019 Author Posted April 12, 2019 7 godzin temu, b-b napisał: Widać ,że tej swobody było im potrzeba:) Szalone dziewczyny mogą się teraz razem wyszaleć na spacerach . Fajnie ,że Państwo zabierają je w takie miejsca gdzie mogą bez obawy biegać gdzie chcą :) Tak,wreszcie nastąpił ten moment,że już można je puścić wolno i mają dziewczynki ruch.Oglądam po kilka razy filmiki i patrzę jakie są szczęśliwe.No i cudne są i cudny domek.Miały ogromne szczęście,że trafiły razem do domku.Widać,że są zadbane i kochane. 1 Quote
Tola Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Nigdy nie zapomnę ich przerażającego widoku w schronisku, dlatego i tutaj bardzo lubię zaglądać i sycić oczy i serce obecnym szczęściem sunieczek:) 1 Quote
Havanka Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Sara i Majeczka mają się świetnie ! Rozśmieszyła mnie ich rozmowa w czasie zabawy na leżąco a na drugim filmiku współpraca w poszukiwaniu podziemnego skarbu. Są bardzo zgrane i z wielkim zapałem przykładają sie do kopania. Mogłabym tak godzinami patrzeć na nie, jak na ciekawy film. 1 Quote
Bogusik Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Sara i Maja zaliczyły Spa aby łatwiej było wykonywać zabiegi pielęgnacyjne.Dobrze dziewczyny mają bo p.Mirek wraz z żoną bardzo o nie dbają :) Sara: Maja: 2 1 Quote
Tyśka) Posted July 11, 2019 Posted July 11, 2019 Ależ one mają rewelacyjnie :) Ślicznie się prezentują, a i łatwiej będzie znaleźć kleszcza, jakby jakiś się zaplątał. Quote
Anula Posted July 11, 2019 Author Posted July 11, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ależ one mają rewelacyjnie :) Ślicznie się prezentują, a i łatwiej będzie znaleźć kleszcza, jakby jakiś się zaplątał. Przed kleszczami zabezpieczone.Państwo bardzo dbają o sunie.To ich oczka w głowie.Całe życie kręci się wokół Sary i Mai.Jednym słowem wspaniały dom i mają sunie wspaniałe życie. 2 Quote
Tola Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Cudne są, a domek rewelacyjny:). Zabrakło mi lajków:( Quote
Havanka Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Energią tych suczek, można by było kombajn uruchomić ! Szczęście i radość obie mają wymalowane na pyszczkach. Ale nie ma co sie dziwić; miały ogromnego farta, że trafiły do tego domku i teraz korzystają na maxa z nowego życia ! Quote
Bogusik Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Życzenia świąteczne od Rodziny Sary i Majki :) Wesołych Świąt życzą szczęśliwe Mają Sara i opiekunowie Teresa z Mirkiem.Pani Bogusiu ,dziękujemy za uratowanie moich wspaniałych dziewczynek,pozdrawiam,pa,pa.:) Quote
Anula Posted December 26, 2019 Author Posted December 26, 2019 Bardzo miło jest dostać życzenia i zdjęcie cudnych pudliszonków.Autentycznie zostały uratowane z koszmaru i teraz mają cudny dom. 1 Quote
Nesiowata Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 3 godziny temu, Bogusik napisał: Życzenia świąteczne od Rodziny Sary i Majki :) Wesołych Świąt życzą szczęśliwe Mają Sara i opiekunowie Teresa z Mirkiem.Pani Bogusiu ,dziękujemy za uratowanie moich wspaniałych dziewczynek,pozdrawiam,pa,pa.:) Dzielne strażniczki choinki... 1 Quote
Recommended Posts