Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 851
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie moge :-o tramwaj normalnie europejski hihihi :evil_lol: jak warszawskie metro wygląda :evil_lol: Danter w chustce ślicznie wygląda

Posted

Asia_Klero napisał(a):
nie jeden nie jeden:eviltong:kilka takich jest ale tylko linia nr 6je ma:evil_lol:

no właśnie o to mi chodzi, w sensie, że tylko na "6" :evil_lol:

Posted

nie ma co życia na jakieś diety marnować, trzeba korzystać tyle ile się da :evil_lol::diabloti: Ewnetualnie pobiegać sobie, brzuszki porobić, na rowerku pojeździć :cool3: z psem na spacer wyjść :razz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
nie ma co życia na jakieś diety marnować, trzeba korzystać tyle ile się da :evil_lol::diabloti: Ewnetualnie pobiegać sobie, brzuszki porobić, na rowerku pojeździć :cool3: z psem na spacer wyjść :razz:

mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat- życie jest za krótkie by sobie odmawiać największej ludzkiej przyjemności- jedzenia :cool3::loveu:

Posted

eria napisał(a):
mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat- życie jest za krótkie by sobie odmawiać największej ludzkiej przyjemności- jedzenia :cool3::loveu:

no pewnie - takie zdanie mają wszystkie te szczęściary, które mogą jeść bez opamiętania i nie tyją :lol:

Posted

malawaszko teraz w modzie apetyczne krągłości byle zadbane więc daj sobie spokój z dietą :razz: Panowie wcale nie lubią chudzielców - kobitka musi mieć to i owo do złapania :diabloti: Ja się na dietę nie nadaję bo jestem łakomczuch. Mogłabym mieć mniej w brzuszku ale chrzanię to :diabloti: Zresztą ciotka jak cię znam to nie masz powodów do katowania się dietą!

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
tak tak ale jak ktoś ciągle pyta czy w ciąży jesteś to się zaczynasz zastanawiać haha,nie no źle nie jest ale troszke ruchu nie zaszkodzi,Dantera coś ciągnie na nasze łóżko :cool3:

Tak, pozwalaj Danterowi spać na łóżku, to próby zajścia w ciąże będziesz uskuteczniać na psim posłanku na podłodze :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']malawaszko teraz w modzie apetyczne krągłości byle zadbane więc daj sobie spokój z dietą :razz: Panowie wcale nie lubią chudzielców - kobitka musi mieć to i owo do złapania :diabloti: Ja się na dietę nie nadaję bo jestem łakomczuch. Mogłabym mieć mniej w brzuszku ale chrzanię to :diabloti: Zresztą ciotka jak cię znam to nie masz powodów do katowania się dietą!
Dobrze gada !!!
Dać jej pieczoną golonkę, pół litra i 5 piw :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Dobrze gada !!!
Dać jej pieczoną golonkę, pół litra i 5 piw :evil_lol:

Poproszę wersję nieco zmodyfikowaną bo jestem wege, a od piwa wolę winko :razz:

Posted

weszka napisał(a):
Poproszę wersję nieco zmodyfikowaną bo jestem wege, a od piwa wolę winko :razz:

Nie chcesz golonki, to картошки и водка хватит :diabloti:

Posted

wódkę lubię, ale ziemniaków nie bardzo :eviltong: a mięsa nie zjem, bo jestem wege :eviltong: w takim razie tylko wódka mi pozostaje....:diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wódkę lubię, ale ziemniaków nie bardzo :eviltong: a mięsa nie zjem, bo jestem wege :eviltong: w takim razie tylko wódka mi pozostaje....:diabloti:

Szczęściara!