marako Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ŁAdne macie tramwaje - u mnie w domku tak ładnie nie jest. No i Danterek cuudny! Quote
eria Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja nie moge :-o tramwaj normalnie europejski hihihi :evil_lol: jak warszawskie metro wygląda :evil_lol: Danter w chustce ślicznie wygląda Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):dokładnie nr 6 :lol: jedyny taki ładny w naszej okolicy :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nie jeden nie jeden:eviltong:kilka takich jest ale tylko linia nr 6je ma:evil_lol: Quote
weszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No proszę jaki miastowy Danterek :loveu: Pies na "6" w tramwaju nr 6 :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asia_Klero napisał(a):nie jeden nie jeden:eviltong:kilka takich jest ale tylko linia nr 6je ma:evil_lol: no właśnie o to mi chodzi, w sensie, że tylko na "6" :evil_lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 wczoraj ugotowałam taką zupke dla Dantera że rodzina zrobiła bunt że im zup nie gotuje haha, dobrze się ten psiak ma u nas a jak się już bawi skubany jak szczeniak a po zabawie siada,podaje łapke i dziękuje :lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 o rany a ja na diecie i aż mi kiszki marsza grają :oops::lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja "niby" tez na diecie heh,mam brzuch jak w ciąży a reszta ok aż dziwne :p Quote
Asia_Klero Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No co ty gadasz!nikomu takich glupot nie wmowisz bo widzialam cie na zywo:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 nie ma co życia na jakieś diety marnować, trzeba korzystać tyle ile się da :evil_lol::diabloti: Ewnetualnie pobiegać sobie, brzuszki porobić, na rowerku pojeździć :cool3: z psem na spacer wyjść :razz: Quote
eria Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Mysia_ napisał(a):nie ma co życia na jakieś diety marnować, trzeba korzystać tyle ile się da :evil_lol::diabloti: Ewnetualnie pobiegać sobie, brzuszki porobić, na rowerku pojeździć :cool3: z psem na spacer wyjść :razz: mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat- życie jest za krótkie by sobie odmawiać największej ludzkiej przyjemności- jedzenia :cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 eria napisał(a):mam dokładnie takie samo zdanie na ten temat- życie jest za krótkie by sobie odmawiać największej ludzkiej przyjemności- jedzenia :cool3::loveu: no pewnie - takie zdanie mają wszystkie te szczęściary, które mogą jeść bez opamiętania i nie tyją :lol: Quote
weszka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 malawaszko teraz w modzie apetyczne krągłości byle zadbane więc daj sobie spokój z dietą :razz: Panowie wcale nie lubią chudzielców - kobitka musi mieć to i owo do złapania :diabloti: Ja się na dietę nie nadaję bo jestem łakomczuch. Mogłabym mieć mniej w brzuszku ale chrzanię to :diabloti: Zresztą ciotka jak cię znam to nie masz powodów do katowania się dietą! Quote
Aleksandra Bytom Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 tak tak ale jak ktoś ciągle pyta czy w ciąży jesteś to się zaczynasz zastanawiać haha,nie no źle nie jest ale troszke ruchu nie zaszkodzi,Dantera coś ciągnie na nasze łóżko :cool3: Quote
Erhan Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):tak tak ale jak ktoś ciągle pyta czy w ciąży jesteś to się zaczynasz zastanawiać haha,nie no źle nie jest ale troszke ruchu nie zaszkodzi,Dantera coś ciągnie na nasze łóżko :cool3: Tak, pozwalaj Danterowi spać na łóżku, to próby zajścia w ciąże będziesz uskuteczniać na psim posłanku na podłodze :diabloti: Quote
Erhan Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='weszka']malawaszko teraz w modzie apetyczne krągłości byle zadbane więc daj sobie spokój z dietą :razz: Panowie wcale nie lubią chudzielców - kobitka musi mieć to i owo do złapania :diabloti: Ja się na dietę nie nadaję bo jestem łakomczuch. Mogłabym mieć mniej w brzuszku ale chrzanię to :diabloti: Zresztą ciotka jak cię znam to nie masz powodów do katowania się dietą! Dobrze gada !!! Dać jej pieczoną golonkę, pół litra i 5 piw :evil_lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Erhan napisał(a):Tak, pozwalaj Danterowi spać na łóżku, to próby zajścia w ciąże będziesz uskuteczniać na psim posłanku na podłodze :diabloti: a kto powiedział że mu pozwalam?? Quote
weszka Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Erhan napisał(a):Dobrze gada !!! Dać jej pieczoną golonkę, pół litra i 5 piw :evil_lol: Poproszę wersję nieco zmodyfikowaną bo jestem wege, a od piwa wolę winko :razz: Quote
Erhan Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 weszka napisał(a):Poproszę wersję nieco zmodyfikowaną bo jestem wege, a od piwa wolę winko :razz: Nie chcesz golonki, to картошки и водка хватит :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Erhan aleś nam nagadał :crazyeye: obrażałeś nas? :-x Quote
Erhan Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Ależ gdaież bym śmiał, ja tylko napitek i bezmięsny zakąsek proponuję :oops::Rose: Quote
Mysia_ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 wódkę lubię, ale ziemniaków nie bardzo :eviltong: a mięsa nie zjem, bo jestem wege :eviltong: w takim razie tylko wódka mi pozostaje....:diabloti: Quote
Bjuta Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mysia_ napisał(a):wódkę lubię, ale ziemniaków nie bardzo :eviltong: a mięsa nie zjem, bo jestem wege :eviltong: w takim razie tylko wódka mi pozostaje....:diabloti: Szczęściara! Quote
Recommended Posts