elik Posted October 20, 2018 Author Posted October 20, 2018 Pani Sylwie zapłaciła za szczepienie w środę. Dlatego jak tylko usiadłam do kompa zrobiłam dla niej przelew z mojego konta, bo nie wiedziałam, że Kajtuś ma już swoje własne pieniądze :) Wczoraj i przedwczoraj na konto Kajtusia wpłynęły poniższe kwoty: 15,00 zł Nesiowata - 18.10. 10,00 zł Radek - 18.10. 100,00 zł Bogusik - 19.10. 50,00 zł Anula - 19.10. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Selenga Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Witaj Bożenko :) Dawno Cie u mnie nie było :) Ogromnie dziękuję za wsparcie maluszka :) Pokaż nam swojego Guziczka.. Mojego Guziczka już nie ma, odszedł staruszeczek w czerwcu... Guziczek był z dogo. 1 Quote
Radek Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 2 godziny temu, elik napisał: ponoć najczęściej kuchni :) Kuchnia to najważniejsze miejsce;) Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 10 godzin temu, Selenga napisał: Mojego Guziczka już nie ma, odszedł staruszeczek w czerwcu... Guziczek był z dogo. Dobre życie miał u Ciebie Guziczek. Współczuję i przytulam Faktycznie Kajtuś jest podobny do Guziczka. Bywaj u nas często, zapraszam :) Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Aktualne zdjęcie Kajtusia z DT Zastanawiam się czy nie dobrze byłoby go już ogłaszać. Kajtuś jest zaszczepiony p/wściekliźnie, jest grzecznym psiakiem, bez problemu zostaje sam w domu., czego więcej chcieć :) Termin astracji uzgodnię z dr Małgosią i chłopak może być adoptowany. Tak sobie po cichu myślę, że może po adopcji Kajtusia DT zgodziłby się przyjąć Lolusia. Tysiu, czy mogłabyś ułożyć tekst ogłoszenia? Quote
Radek Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Taki niby zwyczajny psiak, a taki śliczny. 1 Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Taki niby zwyczajny psiak, a taki śliczny. Zwyczajny, jak większość psiaków, ale bardzo sympatyczny i całkowicie bezkonfliktowy :) Quote
Gabi79 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 9 godzin temu, Radek napisał: Taki niby zwyczajny psiak, a taki śliczny. Ja właśnie takie zwyczajne kundelki kocham najbardziej. Są najcudowniejsze 2 Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 37 minut temu, Gabi79 napisał: Ja właśnie takie zwyczajne kundelki kocham najbardziej. Są najcudowniejsze A jak potrafią okazać miłość i przywiązanie! 1 Quote
Tola Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 11 godzin temu, Radek napisał: Taki niby zwyczajny psiak, a taki śliczny. Bo te zwyczajne są najpiękniejsze:) 1 Quote
elik Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 43 minuty temu, Tola napisał: Bo te zwyczajne są najpiękniejsze:) Zgadzam się z Tobą :) a poza tym najmądrzejsze :) 1 Quote
Nesiowata Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 Kajtuś to następny idealny pies. Oby nie musiał czekać tak długo nas własny dom jak np. anielska Gwiazdka. Quote
anica Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 12 godzin temu, elik napisał: Zgadzam się z Tobą :) a poza tym najmądrzejsze :) I ja również! :) 6 godzin temu, Nesiowata napisał: Kajtuś to następny idealny pies. Oby nie musiał czekać tak długo nas własny dom jak np. anielska Gwiazdka. .. mam nadzieję ,że tak nie będzie! chyba nie ma dnia, żebym nie myślała jak "odczarować" Gwiazdunię?... Quote
elik Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 17 godzin temu, Nesiowata napisał: Kajtuś to następny idealny pies. Oby nie musiał czekać tak długo nas własny dom jak np. anielska Gwiazdka. 11 godzin temu, anica napisał: . . . .. mam nadzieję ,że tak nie będzie! chyba nie ma dnia, żebym nie myślała jak "odczarować" Gwiazdunię?... Nawet nie mówcie :( Pani, która była zainteresowana Kajtusiem już nie jest zainteresowana :( DT miał zadzwonić i umówić się na spotkanie, żeby pani mogła zobaczyć Kajtusia, bo przecież jeszcze nie widziała go choćby na zdjęciu, bo jeszcze nie jest ogłaszany. Havaneczki nie śmiem prosić, bo jest bardzo zajęta i robi teraz bazarek transportowy dla Laluni. Prosiłam Tysię, ale Tysia też pewnie zajęta. DT nie zadzwonił mod razu, a jak wreszcie zadzwonił, to pani powiedziała, że juz nie jest zainteresowana. Pewnie adoptowała innego psiaczka. Nic to :) Inny psiak tez potrzebował domku, a może był w gorszych warunkach niż teraz jest Kajtuś. Quote
elik Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Takie cudo bez domu? No nie może być. To cudo nie jest jeszcze ogłaszane. Specjalistki od tekstów są bardzo zajęte i nie śmiem ich prosić, a sama nie umiem :( Quote
elik Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 Dzwoniła do mnie dzisiaj dr Małgosia i powiedziała, że kastracja nie będzie taka trudna jak to zwykle bywa u wnętrów. Nie trzeba będzie szukać drugiego jądra w brzuszku, bo wyczuwa je umiejscowione nie głęboko pod skórą nawet niezbyt daleko od tego prawidłowo umiejscowionego. Uffff, a już się bałam, że będzie krojenie poszukiwawcze. Quote
Havanka Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 3 godziny temu, elik napisał: Nawet nie mówcie :( Pani, która była zainteresowana Kajtusiem już nie jest zainteresowana :( DT miał zadzwonić i umówić się na spotkanie, żeby pani mogła zobaczyć Kajtusia, bo przecież jeszcze nie widziała go choćby na zdjęciu, bo jeszcze nie jest ogłaszany. Havaneczki nie śmiem prosić, bo jest bardzo zajęta i robi teraz bazarek transportowy dla |Laluni. Prosiłam Tysię, ale |Tysia też pewnie zajęta. DT nie zadzwonił mod razu, a jak wreszcie zadzwonił, to pani powiedziała, że juz nie jest zainteresowana. Pewnie adoptowała innego psiaczka. Nic to :) Inny psiak tez potrzebował domku, a może był w gorszych warunkach niż teraz jest Kajtuś. Eliczku, dla Kajtusia zawsze znajdę czas. Trzeba było śmiało mówić ! Dziś już nie dam rady, ale jutro spróbuję coś napisać. 2 Quote
Radek Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 2 godziny temu, elik napisał: To cudo nie jest jeszcze ogłaszane. I to pewnie jedyny powód, że nie ma jeszcze kolejki. 1 Quote
elik Posted October 22, 2018 Author Posted October 22, 2018 1 godzinę temu, Havanka napisał: Eliczku, dla Kajtusia zawsze znajdę czas. Trzeba było śmiało mówić ! Dziś już nie dam rady, ale jutro spróbuję coś napisać. Kochana Elunia, jak dobra wróżka zawsze można na Ciebie liczyć Ogromnie dziękuję :) Wiem jak bardzo jesteś zajęta więc nawet nie śmiałam Cię prosić, bo wiem, że nie odmówisz, a przecież i odpocząć musisz i coś dla siebie też zrobić trzeba. Bardzo, bardzo dziękuję Eluniu Quote
Nesiowata Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 9 godzin temu, Radek napisał: I to pewnie jedyny powód, że nie ma jeszcze kolejki. Pewnie, że tak. 1 Quote
anica Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 15 godzin temu, elik napisał: Nawet nie mówcie :( Pani, która była zainteresowana Kajtusiem już nie jest zainteresowana :( DT miał zadzwonić i umówić się na spotkanie, żeby pani mogła zobaczyć Kajtusia, bo przecież jeszcze nie widziała go choćby na zdjęciu, bo jeszcze nie jest ogłaszany. Havaneczki nie śmiem prosić, bo jest bardzo zajęta i robi teraz bazarek transportowy dla Laluni. Prosiłam Tysię, ale Tysia też pewnie zajęta. DT nie zadzwonił mod razu, a jak wreszcie zadzwonił, to pani powiedziała, że juz nie jest zainteresowana. Pewnie adoptowała innego psiaczka. Nic to :) Inny psiak tez potrzebował domku, a może był w gorszych warunkach niż teraz jest Kajtuś. ... i tak dobrze ,że zadzwoniła :( Quote
b-b Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Fajnie,ze operacja nie zapowiada się z komplikacjami . Jak Ela coś skleci to ukradnę teks i mogę też chłopaka ogłosić tylko daj Eluś znać na jakie miasto zrobić ogłoszenie :) 1 Quote
Recommended Posts