Basia i Barni Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ni etracimy ,jak tylko skonczy mu sie allegro zmienimy zdjęcia -a nóż cos sie znajdzie :cool3: Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 słuchajcie ten piękny labuś czeka na domek :mad: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Pucelek czeka i się doczeka ,tak jak Pianolek , po prostu to jeszcze nie te domki ..... Ten Pucelka domek gdzieś jest i czeka właśnie na niego :thumbs::thumbs: Quote
Kasia77 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Cześć ślicznoto Ściskamy mocno chłopaka i przesyłamy pozdrowienia... Quote
Freya73 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witamy w Pucelkowatym swiecie. Pucelek czeka tylko na powazne oferty.:razz: Quote
Dorothy Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 co z tymi labkami? ja nie wiem :-( a to to faktycznie labkowate? http://www.dogomania.pl/forum/f28/labradorka-w-katowicach-mloda-pieknosc-przezywa-pieklo-w-schronie-jest-przerazona-139589/ Quote
Basia i Barni Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Dorothy']co z tymi labkami? ja nie wiem :-( a to to faktycznie labkowate? http://www.dogomania.pl/forum/f28/labradorka-w-katowicach-mloda-pieknosc-przezywa-pieklo-w-schronie-jest-przerazona-139589/ koło labka Stało,ale tak serio tak wyglada połowa "labków" bez rodowodu po niby labkach w typie . Czyli siódma woda po kisielu Quote
Kasia77 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cześć Pucel Idziemy na spacerek i szukamy domku... Quote
Basia i Barni Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 może zróbcie mu jeszcze dodatkowe ogłoszenia ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Jaki Pucelek jest na tym pierwszym zdjęciu smutny...:-( On już tak bardzo potrzebuje swoich kochających ludzi i domku.... Taki piękny i mądry labek bez domku..... Domku Pucelkowy - gdzie jesteś ? Quote
Freya73 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='dana']Jaki Pucelek jest na tym pierwszym zdjęciu smutny...:-( Dana wyjelas mi to z ust ... wyglada na naprawde przygnebionego. Mnie serce krwawi, ofiara zasiedzialej mody na labradory. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Freya73']Dana wyjelas mi to z ust ... wyglada na naprawde przygnebionego. Mnie serce krwawi, ofiara zasiedzialej mody na labradory. Niestety Freya ,wszyscy widzą tylko to ,jak pięknie labki wyglądają w reklamach...... A przecież to są żywe ,duże psy , o konkretnych wymaganiach i określonej specyfice , o czym ludzie ,kupując labka , już nie myślą....... :shake: Pucelku kochany ...... :thumbs::thumbs: Quote
Asta17 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dzisiaj w schronisku znowu był facet i pytał o labradory, ale oczywiście roczne. Pucel nie wchodził w grę bo jest starszy. :shake::angryy::mad: Jak powiedziałam, że nie ma innych labków zapytał o beagle:angryy::angryy::angryy: Powiedziałam, że to schronisko a nie hodowla psów rasowych. A on powiedział: no tak takich ładnych psów nie oddają. Powiedziałam mu swoje co o tym myślę i pożegnałam go odpowiednio! :mad: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Co tu tak pusto dzisiaj u labradora cudnego ? :mad: Quote
Kasia77 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć Pucelku Zabieramy chłopaka na spacerek... Quote
Basia i Barni Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Asta17 napisał(a):Dzisiaj w schronisku znowu był facet i pytał o labradory, ale oczywiście roczne. Pucel nie wchodził w grę bo jest starszy. :shake::angryy::mad: Jak powiedziałam, że nie ma innych labków zapytał o beagle:angryy::angryy::angryy: Powiedziałam, że to schronisko a nie hodowla psów rasowych. A on powiedział: no tak takich ładnych psów nie oddają. Powiedziałam mu swoje co o tym myślę i pożegnałam go odpowiednio! :mad: mogłaś mu kopnąć w dupe jeszcze jak się obrócił do wyjścia -skandal :angryy: Quote
Freya73 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Witaj Pucelku, moje Ty slodyczy:loveu: [quote name='dana']Niestety Freya ,wszyscy widzą tylko to ,jak pięknie labki wyglądają w reklamach...... A przecież to są żywe ,duże psy , o konkretnych wymaganiach i określonej specyfice , o czym ludzie ,kupując labka , już nie myślą....... :shake: Serce sie kraje na tysiac kawalkow, taki obraz psa pozostawia duzo do zyczenia. Taki pseudowlasciciel ma w domu pelno zdjec labradora, i jeszcze ciagle mysli, ze wie co to za pies bo, przeciez kiedys mial chomika ... Wlasciwie jedyne co taki czlowiek WIE to ze, labrador jest, i ze, jest ladny. Ladny to oczywiscie slowo klucz. To co jest ladne i piekne jest dobre, i stateczne ze swej natury. Niestety po niedlugim czasie taki pseudowlasciciel musi ten poglad drastycznie zmienic gdyz labrador sie o to postara ... i pies laduje w najlepszym wypadku w schronisku lub na ulicy, w lesie itd. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Freya73 napisał(a):Witaj Pucelku, moje Ty slodyczy:loveu: Serce sie kraje na tysiac kawalkow, taki obraz psa pozostawia duzo do zyczenia. Taki pseudowlasciciel ma w domu pelno zdjec labradora, i jeszcze ciagle mysli, ze wie co to za pies bo, przeciez kiedys mial chomika ... Wlasciwie jedyne co taki czlowiek WIE to ze, labrador jest, i ze, jest ladny. Ladny to oczywiscie slowo klucz. To co jest ladne i piekne jest dobre, i stateczne ze swej natury. Niestety po niedlugim czasie taki pseudowlasciciel musi ten poglad drastycznie zmienic gdyz labrador sie o to postara ... i pies laduje w najlepszym wypadku w schronisku lub na ulicy, w lesie itd. idą wakacje ludzie oddają labradory jak śmieci . znów mam co robić . A Pucel to moja bolączka, tyle razy go chcieli i tyle razy odmówili :shake: Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 podniose Pucelka kochanego :placz: Quote
Nemi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):idą wakacje ludzie oddają labradory jak śmieci . znów mam co robić . Strasznie to przykre .... Trochę przeglądam wątki z labkami, bo sama mam takie biszkoptowe ciasteczko :lol: Mam nadzieję, że Pucelek znajdzie dom - trzymam kciuki. Quote
Basia i Barni Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Nemi napisał(a):Strasznie to przykre .... Trochę przeglądam wątki z labkami, bo sama mam takie biszkoptowe ciasteczko :lol: Mam nadzieję, że Pucelek znajdzie dom - trzymam kciuki. witamy na watku Pucelka :multi: Quote
Nemi Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Basia i Barni napisał(a):witamy na watku Pucelka :multi: O jak mi miło :oops: Chętnie będę również na innych - nie pisałam bo nie wiem jak mogłabym pomóc. Ale jakby było trzeba coś zrobić - to jestem :lol: Pucelkowy wątek przeglądałam, tak niedokładnie, ale rzuciło mi się w oczy, że jest uważany za starego :crazyeye: Mój ma 6 lat i nigdy bym nie pomyślała, że jest stary. Toż, to dzieciak taki - tylko już mniejszy z nim kłopot ;) Bardzo się cieszę, że oczy Pucelka już w porządku - bo to tragedia była. Quote
Recommended Posts