Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dana']Jaki Pucelek jest na tym pierwszym zdjęciu smutny...:-(

Dana wyjelas mi to z ust ... wyglada na naprawde przygnebionego.

Mnie serce krwawi, ofiara zasiedzialej mody na labradory.

Posted

[quote name='Freya73']Dana wyjelas mi to z ust ... wyglada na naprawde przygnebionego.

Mnie serce krwawi, ofiara zasiedzialej mody na labradory.

Niestety Freya ,wszyscy widzą tylko to ,jak pięknie labki wyglądają w reklamach......
A przecież to są żywe ,duże psy , o konkretnych wymaganiach i określonej specyfice , o czym ludzie ,kupując labka ,
już nie myślą....... :shake:

Pucelku kochany ...... :thumbs::thumbs:

Posted

Dzisiaj w schronisku znowu był facet i pytał o labradory, ale oczywiście roczne. Pucel nie wchodził w grę bo jest starszy. :shake::angryy::mad: Jak powiedziałam, że nie ma innych labków zapytał o beagle:angryy::angryy::angryy: Powiedziałam, że to schronisko a nie hodowla psów rasowych. A on powiedział: no tak takich ładnych psów nie oddają. Powiedziałam mu swoje co o tym myślę i pożegnałam go odpowiednio! :mad:

Posted

Asta17 napisał(a):
Dzisiaj w schronisku znowu był facet i pytał o labradory, ale oczywiście roczne. Pucel nie wchodził w grę bo jest starszy. :shake::angryy::mad: Jak powiedziałam, że nie ma innych labków zapytał o beagle:angryy::angryy::angryy: Powiedziałam, że to schronisko a nie hodowla psów rasowych. A on powiedział: no tak takich ładnych psów nie oddają. Powiedziałam mu swoje co o tym myślę i pożegnałam go odpowiednio! :mad:

mogłaś mu kopnąć w dupe jeszcze jak się obrócił do wyjścia -skandal :angryy:

Posted

Witaj Pucelku, moje Ty slodyczy:loveu:

[quote name='dana']Niestety Freya ,wszyscy widzą tylko to ,jak pięknie labki wyglądają w reklamach......
A przecież to są żywe ,duże psy , o konkretnych wymaganiach i określonej specyfice , o czym ludzie ,kupując labka ,
już nie myślą....... :shake:

Serce sie kraje na tysiac kawalkow, taki obraz psa pozostawia duzo do zyczenia. Taki pseudowlasciciel ma w domu pelno zdjec labradora, i jeszcze ciagle mysli, ze wie co to za pies bo, przeciez kiedys mial chomika ... Wlasciwie jedyne co taki czlowiek WIE to ze, labrador jest, i ze, jest ladny. Ladny to oczywiscie slowo klucz. To co jest ladne i piekne jest dobre, i stateczne ze swej natury. Niestety po niedlugim czasie taki pseudowlasciciel musi ten poglad drastycznie zmienic gdyz labrador sie o to postara ... i pies laduje w najlepszym wypadku w schronisku lub na ulicy, w lesie itd.

Posted

Freya73 napisał(a):
Witaj Pucelku, moje Ty slodyczy:loveu:

Serce sie kraje na tysiac kawalkow, taki obraz psa pozostawia duzo do zyczenia. Taki pseudowlasciciel ma w domu pelno zdjec labradora, i jeszcze ciagle mysli, ze wie co to za pies bo, przeciez kiedys mial chomika ... Wlasciwie jedyne co taki czlowiek WIE to ze, labrador jest, i ze, jest ladny. Ladny to oczywiscie slowo klucz. To co jest ladne i piekne jest dobre, i stateczne ze swej natury. Niestety po niedlugim czasie taki pseudowlasciciel musi ten poglad drastycznie zmienic gdyz labrador sie o to postara ... i pies laduje w najlepszym wypadku w schronisku lub na ulicy, w lesie itd.

idą wakacje ludzie oddają labradory jak śmieci . znów mam co robić .

A Pucel to moja bolączka, tyle razy go chcieli i tyle razy odmówili :shake:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
idą wakacje ludzie oddają labradory jak śmieci . znów mam co robić .

Strasznie to przykre .... Trochę przeglądam wątki z labkami, bo sama mam takie biszkoptowe ciasteczko :lol: Mam nadzieję, że Pucelek znajdzie dom - trzymam kciuki.

Posted

Nemi napisał(a):
Strasznie to przykre .... Trochę przeglądam wątki z labkami, bo sama mam takie biszkoptowe ciasteczko :lol: Mam nadzieję, że Pucelek znajdzie dom - trzymam kciuki.

witamy na watku Pucelka :multi:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
witamy na watku Pucelka :multi:

O jak mi miło :oops: Chętnie będę również na innych - nie pisałam bo nie wiem jak mogłabym pomóc. Ale jakby było trzeba coś zrobić - to jestem :lol:

Pucelkowy wątek przeglądałam, tak niedokładnie, ale rzuciło mi się w oczy, że jest uważany za starego :crazyeye: Mój ma 6 lat i nigdy bym nie pomyślała, że jest stary. Toż, to dzieciak taki - tylko już mniejszy z nim kłopot ;)

Bardzo się cieszę, że oczy Pucelka już w porządku - bo to tragedia była.