Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto Zorki wpłynęło dzisiaj 20zł ale nie jestem w stanie zidentyfikować Darczyńcy. Kto dzisiaj wpłacał 20zł dla Zorki niech się ujawni :). Dopisałam tę kwotę do konta Zorki ale z dopiskiem że jest to od niezidentyfikowanego Darczyńcy :).
Bardzo serdecznie dziękuję za wpłatę <3.

Posted

Kochani, kciuki można puścić :). Ogłaszam, że od dzisiaj ZORKA MA DOM!.

Zamieszkała niedaleko Żywca z cudowną panią Basią. I niech już zawsze będzie szczęśliwa.

Dziękuję Kasi za zrobienie PA i za cudowną opiekę na Zorcią, gdzie z kłębka strachu przemieniła się w cudowną, kochaną sunię.

z5.thumb.JPG.74b2e9297a9de0ace1ca234d5a98f8e3.JPG

z7.thumb.JPG.9a6e6c83886bb6fe57cc97e43e37dc96.JPG

z1.thumb.JPG.dbd5e6a518b98539aa17118e47ef2b74.JPG

z.thumb.JPG.9f00e816c3bafd0f46a0b929efa191bb.JPGz2.thumb.JPG.e9c81aca7be8c8e94f20d0e2ff72a94b.JPG

Posted
2 minuty temu, Nesiowata napisał:

Tak po cichu i od razu dom?

A lajków nie mam.

No domek kroił się już od kilku dni ale nie chciałam zapeszać. Pani zakochała się w Zorce jak tylko zobaczyła ogłoszenie, następnego dnia była już u Kasi aby poznać Zorkę i od razu zadzwoniła że Zorcia jest wspaniała, cudowna, naj, naj i ona jest zakochana i Zorcia musi być jej. Musiała jednak trochę poczekać aż Zorcia dojdzie do siebie po sterylce, chociaż nie mogła się doczekać. Ustaliłam z Kasią, że nie będę szukać kogoś "obcego" do PA a z Dogo nikt mi sie z tamtych okolic nie kojarzył i że Kasia zrobi tę wizytę, pojedzie na nią już z Zorką  i jak wszystko będzie OK to Zorcia już zostanie. I tak się stało, zresztą czułam że ta wizyta to będzie tylko proforma. To taki z domów, że już po pierwszej rozmowie wiesz że to jest TO.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
13 minut temu, Sara2011 napisał:

Przyznam się że biorąc Zorkę z Radys nie przypuszczałam że to będzie taki krótki wątek :).

Kierowałaś się sercem, nie zastanawiałaś się, nie kalkulowałaś, czy Zorka się zasiedzi, czy nie

I to zostało nagrodzone!!!