ANETTTA Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 dzisiaj mija kolejny tydzień ....czy wiadomosci będa chociaz raz na tydzień czy to jest za często .............. jak sie czuje benius cezar ???? Quote
Mike i Morgan Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ale tu cisza :mad: Znowu brak nowych info o psie,:shake: Chcieliście by dogomaniacy wpłacali kaskę na Cezara a nawet nie podaliście dokładnych info. jak i czym był leczony:shake: Quote
Paulina_mickey Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 i co znowu to samo?:-( nie można zadzwonić i się dopytać o zdrowie psiaka?czy to tak wiele, przecież nikt nie chce źle dla Niego... Quote
Weronia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Paulina_mickey napisał(a): nie można zadzwonić i się dopytać o zdrowie psiaka?czy to tak wiele, przecież nikt nie chce źle dla Niego... No jasne, że można zadzwonić :) Najlepiej do Grzegorza Bielawskiego, on codziennie, w każdej chwili może udzielić przez tel inf o Benku. A z pieskiem jest coraz lepiej. Obszczekuje wszystkich, non stop chce się bawić, domaga się miziania (najlepiej po brzuchu). Uwielbia spacery, ciągle chce wychodzić. Regularnie odwiedza weta, rany goją się. Niebawem wkleję nowe zdjęcia psiaka. Quote
halbina Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 na fotki zawsze jesteśmy zachłanni! :oops: czekamy! Quote
pajunia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Chcieliście by dogomaniacy wpłacali kaskę na Cezara a nawet nie podaliście dokładnych info. jak i czym był leczony No to Panie Miku i Morganie, musial Pan rzeczywiscie niesamowita kase na Benka wplacic, skoro w taki " uprzejmy" sposob sie Pan upomina o wiadomosci o lekach, jakim byl leczony. Gratuluje i sie ciesze ze taka szczodrosc w narodzie.:lol::loveu: Quote
Mike i Morgan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 pajunia napisał(a):No to Panie Miku i Morganie, musial Pan rzeczywiscie niesamowita kase na Benka wplacic, skoro w taki " uprzejmy" sposob sie Pan upomina o wiadomosci o lekach, jakim byl leczony. Gratuluje i sie ciesze ze taka szczodrosc w narodzie.:lol::loveu: I po co odrazu takim tonem byłem ciekaw i tyle a spoko nikt tych info nie podał :mad: A mój nick pisze się Mike i Morgan(kłania się czytanie ze zrozumieniem):eviltong: Quote
Weronia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mike i Morgan napisał(a):I po co odrazu takim tonem byłem ciekaw i tyle a spoko nikt tych info nie podał :mad: A mój nick pisze się Mike i Morgan(kłania się czytanie ze zrozumieniem):eviltong: To może ja Ciebie zapytam: po co takim tonem? (Patrz post nr202) Quote
Mike i Morgan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Weronia napisał(a):To może ja Ciebie zapytam: po co takim tonem? (Patrz post nr202) Jakim tonem piszę normalnie:crazyeye: To czego nie chcecie podać jak był leczony to jest jakaś tajemnica czy co?? I nie zbywajcie nas pisanie że dostał jakieś tabletki:shake: Quote
Chandler Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Mike i Morgan napisał(a):Jakim tonem piszę normalnie:crazyeye: To czego nie chcecie podać jak był leczony to jest jakaś tajemnica czy co?? I nie zbywajcie nas pisanie że dostał jakieś tabletki:shake: Chcesz pomóc? Dziwny jest ten Twój "normalny ton", ale cóż... Wydaje mi się, że nie ma przeszkód dla tych, którzy chcą pomagać. Jeżeli masz wątpliwości, by to zrobić, to przynajmjniej nie przeszkadzaj tym zaczepnym "normalnym tonem". Bardzo proszę... Quote
Peter Beny Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja sobie pozwoliłem i zadzwoniłem do Grzegorza :diabloti: Cezarek się ma coraz lepiej i dochodzi do zdrowia ;) Niestety łapy dalej nie są w porządku , wydaje się że to wynik kiepskiego żywienia :shake: Zdjęcia będą wkrótce , zdaniem Grzegorza pies jest bardziej niż Bernardyn Moskiewskim stróżującym ;) Quote
ANETTTA Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bardzo dzieki za inf .. Peter a TObie szczególnie za telefon ..bardzo dzieki ...:multi: teraz tylko zdrówka .... Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ANETTTA napisał(a):Werona jakies inf ...... Dołączam się :cool3: Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ...:oops:nie byłoby źle dowiedzieć się jak ze zdjęciem ...dało odpowiedź na wątpliwości związane z łapkami? Quote
Weronia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Pies wazy już 43 kg. Psychicznie dochodzi do siebie Za tydzień strzyżenie (niestety na "głupim jasiu" i fotki rtg również na "glupim jasiu", bo - psiak nie pozwoli się dotknąć lekarzowi... Na spacerach psiak ma swój świat, trudno go przywołać, jak już przyjdzie to kładzie się na plecach i chce, aby go miziać, jak człowiek nie wykonuje jego poleceń szczeka i zmusza go do określonych zachowań. Rezygnuje po ok. 5 minutach - odchodząc - okazując lekceważenie. Quote
ANETTTA Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 43 kg to juz lepiejjjjjjjjjjjjj niz 20 pare .. dzieki za inf Quote
warsawmoo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 To co? Czekamy kolejne dwa tygodnie na info o psiaku .. ? Quote
Mike i Morgan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 warsawmoo napisał(a):To co? Czekamy kolejne dwa tygodnie na info o psiaku .. ? Zapewne będziemy musieli tyle czekać:shake: Trudno nic na to nie poradzimy:diabloti: Quote
ANETTTA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 podobno jest z niego urwisek ..lata biega jak wariat .. Quote
ANETTTA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 czekamy na inf o Cezarku >>>?????/ czy on juz jest na tyle zdrowy ze mozna mu szukac domu .... Quote
Recommended Posts