Jump to content
Dogomania

**Bernardyn** CIĄGNIĘTY ZA AUTEM PRZEZ 4 KM !!!!!! PiSdZ ... Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

nie można zadzwonić i się dopytać o zdrowie psiaka?czy to tak wiele, przecież nikt nie chce źle dla Niego...

No jasne, że można zadzwonić :)
Najlepiej do Grzegorza Bielawskiego, on codziennie, w każdej chwili może udzielić przez tel inf o Benku.

A z pieskiem jest coraz lepiej. Obszczekuje wszystkich, non stop chce się bawić, domaga się miziania (najlepiej po brzuchu).
Uwielbia spacery, ciągle chce wychodzić.
Regularnie odwiedza weta, rany goją się.

Niebawem wkleję nowe zdjęcia psiaka.

Posted

Chcieliście by dogomaniacy wpłacali kaskę na Cezara a nawet nie podaliście dokładnych info. jak i czym był leczony

No to Panie Miku i Morganie, musial Pan rzeczywiscie niesamowita kase na Benka wplacic, skoro w taki " uprzejmy" sposob sie Pan upomina o wiadomosci o lekach, jakim byl leczony. Gratuluje i sie ciesze ze taka szczodrosc w narodzie.:lol::loveu:

Posted

pajunia napisał(a):
No to Panie Miku i Morganie, musial Pan rzeczywiscie niesamowita kase na Benka wplacic, skoro w taki " uprzejmy" sposob sie Pan upomina o wiadomosci o lekach, jakim byl leczony. Gratuluje i sie ciesze ze taka szczodrosc w narodzie.:lol::loveu:

I po co odrazu takim tonem byłem ciekaw i tyle a spoko nikt tych info nie podał :mad:
A mój nick pisze się Mike i Morgan(kłania się czytanie ze zrozumieniem):eviltong:

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
I po co odrazu takim tonem byłem ciekaw i tyle a spoko nikt tych info nie podał :mad:
A mój nick pisze się Mike i Morgan(kłania się czytanie ze zrozumieniem):eviltong:

To może ja Ciebie zapytam: po co takim tonem? (Patrz post nr202)

Posted

Weronia napisał(a):
To może ja Ciebie zapytam: po co takim tonem? (Patrz post nr202)

Jakim tonem piszę normalnie:crazyeye:
To czego nie chcecie podać jak był leczony to jest jakaś tajemnica czy co??
I nie zbywajcie nas pisanie że dostał jakieś tabletki:shake:

Posted

Mike i Morgan napisał(a):
Jakim tonem piszę normalnie:crazyeye:
To czego nie chcecie podać jak był leczony to jest jakaś tajemnica czy co??
I nie zbywajcie nas pisanie że dostał jakieś tabletki:shake:

Chcesz pomóc?
Dziwny jest ten Twój "normalny ton", ale cóż...
Wydaje mi się, że nie ma przeszkód dla tych, którzy chcą pomagać. Jeżeli masz wątpliwości, by to zrobić, to przynajmjniej nie przeszkadzaj tym zaczepnym "normalnym tonem". Bardzo proszę...

Posted

Ja sobie pozwoliłem i zadzwoniłem do Grzegorza :diabloti: Cezarek się ma coraz lepiej i dochodzi do zdrowia ;) Niestety łapy dalej nie są w porządku , wydaje się że to wynik kiepskiego żywienia :shake: Zdjęcia będą wkrótce , zdaniem Grzegorza pies jest bardziej niż Bernardyn Moskiewskim stróżującym ;)

Posted

Pies wazy już 43 kg.
Psychicznie dochodzi do siebie
Za tydzień strzyżenie (niestety na "głupim jasiu" i fotki rtg również na "glupim jasiu", bo - psiak nie pozwoli się dotknąć lekarzowi...
Na spacerach psiak ma swój świat, trudno go przywołać, jak już przyjdzie to kładzie się na plecach i chce, aby go miziać, jak człowiek nie wykonuje jego poleceń szczeka i zmusza go do określonych zachowań. Rezygnuje po ok. 5 minutach - odchodząc - okazując lekceważenie.