Jump to content
Dogomania

**Bernardyn** CIĄGNIĘTY ZA AUTEM PRZEZ 4 KM !!!!!! PiSdZ ... Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maupa4']A ja czytam.
Codziennie.
Codziennie czytam ze ... zrozumieniem. Zobaczymy na jak długo starczy mi tego "zrozumienia".

Przypominam o Regulaminie TEGO Forum.
I jednocześnie chcę poinformować że od wczoraj jest nowy Regulamin.

Trzymam kciuki za Benia , wiem że domek jest super , znam osobiście osobę która się zajmuje tym tematem i darzę ją głębokim szacunkiem ;)

Zapoznałem się z regulaminem Tego forum :cool3:
Gdzie można zgłaszać jakieś uwagi ??
A najbardziej mi się to podoba :evil_lol:

1. Administrator ma prawo:

- w zasadzie do wszystkiego

2. Administrator ma obowiązek

- w zasadzie żaden

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja nie jestem związana ani z Emirem ani z PiSdZ. I piszę w 100 % obiektywnie, jako miłośniczka tej rasy.
Nie mam zamiaru się z nikim kłócić , nie sądzę też aby ktokolwiek skutecznie odstraszał od straży dla zwierząt innych. Fakty są jednak takie, że w myśl zbierania pieniążków na jakiś cel wypadało by podawać niekoniecznie bardzo często ale dokładnie, rzetelnie informację o psie o jego stanie itd. Ogrom cierpienia wszystkich psów na dogomanii jest zastraszający, co dziennie słyszy się nowe tragedie, nowe psy w potrzebie, i nie każdy jest w stanie wpłacić pieniążki na każdego psa. Wielokrotnie trzeba wybierać, pomiędzy jedną bidą a drugą, tą która jest akurat w największej potrzebie. I właśnie moim zdaniem po to trzeba by udzielać informacji. Bo jeśli konkretnie wiadomo, że zbieramy na to i na to, to znacznie łatwiej jest się zdecydować...(nie piszcie,że leki były, opatrunki były itd, wiem to było oczywiście napisane, ale tak jak napisałam wcześniej-im więcej konkretnych informacji tym lepiej!)Smutne to ale prawdziwe, niestety...I nie piszę tego posta prowokacyjnie, piszę jako osoba która, można by rzec, "stoi z boku..."

A z nowego domu się niezmiernie cieszę, oby się wszystko udało :kciuki:
A co do nowych zdcjęć z domu itd, to jest nas tyle w Lublinie, że z tym nie będzie najmniejszego problemu;)
Powodzenia piesku.:loveu:

Posted

PETER

- w zasadzie żaden

dobre to jest .................:diabloti:

Posted

[quote name='Peter Beny']Zapoznałem się z regulaminem Tego forum :cool3:

- w zasadzie żaden

[quote name='ANETTTA'] PETER

- w zasadzie żaden

dobre to jest .................:diabloti:

Tak Was to dziwi i bawi ?
Czyżby na innych forach było inaczej ?

Z kolei mnie dziwi, że dopiero teraz zauważyliście ten punkt Regulaminu chociaż akurat on jest niezmienny od 17.12. 2005.

No ale i tak pewnie większość z Was jest zdziwiona, że na TYM Forum jest w ogóle jakikolwiek Regulamin. I, że ktokolwiek ma zamiar wymagać akurat od Was przestrzegania TEGO Regulaminu i to na TYM Forum.

[quote name='Peter Beny']Zapoznałem się z regulaminem Tego forum :cool3:

Peter Beny - założysz sobie swoje własne Forum to będziesz miał taki regulamin jaki będziesz chciał mieć i jaki Tobie będzie odpowiadał. No bo przecież będziesz sobie administratorem na swoim forum. Wtedy też zapewne określisz swoje jako administratora "prawa i obowiązki".
A dopóki jesteś użytkownikiem jakiegokolwiek innego/nie swojego Forum to niestety musisz przestrzegać takiego Regulaminu jaki "wymyślił" sobie ktoś kto założył dane forum. I to chyba jest oczywiste dla każdego. A przynajmniej ... powinno być. Więc nie bardzo rozumiem jakie uwagi a popos regulaminu chcesz kierować i do kogo.

Pozdrawiam

I życzę "miłej zabawy" - oczywiście zgodnej z Regulaminem TEGO Forum a jakiegokolwiek innego.

Posted

CYTUJE

I, że ktokolwiek ma zamiar wymagać akurat od Was przestrzegania TEGO Regulaminu i to na TYM Forum.

CO TO ZNACZY akurat OD ....WAS!!!!!!!

JASNIEJ PROSZE BO JA WIDAC GŁAB I NIE KUMAM

PETER A TY KUMASZ ????

Posted

Kochana jestem prawie 40 letnim facetem i nie chcę zaśmiecać tego wątku :razz: Ale odpowiem :cool3: Wiec nigdy nie zaglądałem do regulaminu :diabloti:
A już trochę jestem tutaj , zaglądnąłem po twoim info :loveu: Tekst mi się wydał warty uwagi i śmieszny , nie było żadnych podtekstów :razz: Co do uwag , chodziło mi jedynie o denerwujące reklamy specjalne , bo jak włączam mój panel użytkownika , zakrywają mi miejsca gdzie mogę kliknąć na dany wątek , i to mnie naprawdę bardzo denerwuje :shake: I tyle z mojej strony , chciałem znaleźć wątek gdzie się będę mógł wypowiedzieć :p:p
Pozdrawiam serdecznie Modów tego forum , i nie zazdrośćże wam zajęcia ;)

Grzeczny Peter , który jeszcze nie miał banna , chociaż jestem z Emira ;)

Posted

Grzeczny Peter , który jeszcze nie miał banna , chociaż jestem z Emira ;-)

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:witaj w klubie tych emir bez banna:diabloti::diabloti:
ciekawe jak długo

Posted

[quote name='Peter Beny']Kochana jestem prawie 40 letnim facetem i nie chcę zaśmiecać tego wątku :razz: Ale odpowiem :cool3: Wiec nigdy nie zaglądałem do regulaminu :diabloti:

Peter Beny - no nie mogę zwrócić się do Ciebie tak samo "ciepło" jak Ty do mnie ale ponieważ jesteśmy w podobnym wieku i ja podobnie jak Ty nie chcę zaśmiecać tego wątku - odpowiem Ci, że mimo wszystko jestem zdziwiona, że nie czytałeś (chociaż raz) Regulaminu. A jak było przy rejestracji na Forum ? :cool3:

[quote name='Peter Beny']A już trochę jestem tutaj , zaglądnąłem po twoim info :loveu: Tekst mi się wydał warty uwagi i śmieszny , nie było żadnych podtekstów :razz: Co do uwag , chodziło mi jedynie o denerwujące reklamy specjalne , bo jak włączam mój panel użytkownika , zakrywają mi miejsca gdzie mogę kliknąć na dany wątek , i to mnie naprawdę bardzo denerwuje :shake: I tyle z mojej strony , chciałem znaleźć wątek gdzie się będę mógł wypowiedzieć :p:p
Pozdrawiam serdecznie Modów tego forum , i nie zazdrośćże wam zajęcia ;)

Grzeczny Peter , który jeszcze nie miał banna , chociaż jestem z Emira ;)

Wątek taki mógłbyś sam założyć w dziale Administracja. Chociaż kiedyś był już wątek o "denerwujących reklamach".
Tylko muszę Cię uprzedzić, że tam każdy wątek tak jak i wpis przed pojawieniem się na Forum musi być zaakceptowany przez Administrację Forum (Administratorów a nie moderatorów).

Pozdrawiam równie serdecznie.

Maupa4, która ... no właśnie ... która nie przypomina sobie żeby szafowała banami.

Posted

Dziękuję za info , wiec nie tylko mnie się tak dzieje z tymi reklamami :diabloti:
Pozdrawiam i czekam na info , kiedy Benio trafi do nowego domku :loveu:

P.S Pewnie czytałem regulamin, ale to bardzo dawno temu :razz:

Posted

Peter i Anetta oraz inni, którym ten (i nie tylko ten) wątek jest solą w oku - TO JEST WĄTEK BENIA!!!! nie podoba wam sie to co sie tu pisze - to idźcie sobie do "waszego domu" i piszcie sobie tam - wolna droga, wasz wybór!

Mam nadzieję, ze Benio dotrze w całości do nowego domu:p

Posted

[quote name='ANETTTA']andzia69

a jakie TY masz prawo mówic mi gdzie ja mam isc i co mnie interesuje ..

ja wiem co mnie interesuje a Tobie nic do tego ..:angryy:

zainteresuj się sobą - tak będzie najlepiej dla wszystkich:evil_lol:
zabrakło ci dużych, czerwonych literek?:p

jeszcze raz powtarzam - TO JEST WĄTEK BENIA! i proszę na temat:diabloti:

Posted

andzia69 napisał(a):

Wiem o tym doskonałe , i o jego dobro mi chodzi , nie rozumiem aluzji , znam dziewczynę z Lublina osobiście , i ona mnie prosiła o pomoc wiec tu jestem , a gdzie jest coś co ci się nie podoba ???

Posted

andzia69 napisał(a):
Peter - jak poczytasz swoje poprzednie posty, Anetty również to zobaczysz ile w tych postach jest na temat benia a ile na tematy..."nie na temat"

Andzia masz coś do mnie osobiście ?? Bo ja nie , pewnie posty skierowane do Moda były nie stosowne i przepraszam , chociaż przeprosiłem wcześniej , i to że znam osobiście osobę która znalazła super domek to chyba nie jest grzech :lol:

Posted

andzia69cytuje czy to jest na temat taakkkkkkkkkk.czytaj swoje posty ze zrozumieniem

a odemnie......
Cytat:
Napisał ANETTTA
andzia69

a jakie TY masz prawo mówic mi gdzie ja mam isc i co mnie interesuje ..

ja wiem co mnie interesuje a Tobie nic do tego ..:angryy: