Bogusik Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 1 minutę temu, nulka07 napisał: Szalona i zakochana:) Oj tak! Właśnie widać te szaleńcze amory :) 2 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Anulko Najpiekniejszego Przecudownego Wam Tobie I Dziewunieczkom Quote
Tola Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 Dziękuję Bogusik za wstawienie filmików:) Cudnie widzieć Mia taką szczęsliwą:) Quote
dwbem Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Ja duże Foresto dla trzech psów kupuję tutaj BAYER Foresto Obroża dla psów powyżej 8kg | Sklep internetowy ZooArt Quote
nulka07 Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Hej. Witamy wszystkich. Nasi sąsiedzi pożegnali 16 letniego psiaka .... Smutek zastąpiła radość! Adoptowali około 1,5 rocznego psa ze schronu!!! Mia ma nową miłość ;) On niestety jeszcze boi się ludzi , odgłosów....Ale odwiedził nas na smyczy z nowym panem. Jest duży w stylu owczarek -mieszanka z colii , cudnej urody i po wstępnym niuchaniu, które uważam za mego sukces, Mia liczyła na harce podwórkowe.No ,ale na takie bieganie trzeba poczekać. Bardzo się cieszymy,że kolejny psiak znalazł domek. Pozdrawiamy wszystkich;) 4 1 Quote
Poker Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Fajnie ,że Mia będzie miała kumpla. No i super ,że ludzie coraz częściej adoptują biedy. 1 Quote
nulka07 Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 2 minuty temu, Poker napisał: Fajnie ,że Mia będzie miała kumpla. No i super ,że ludzie coraz częściej adoptują biedy. Też się cieszymy. Fajnie bo ma miejsce w domku, ale woli być na dworze, biega sobie luzem w ogrodzie.Pilnuje posesji!! Kupa futra do wyczesania, ale powoli doprowadzają go do tzw. ładu. Cudny:) Quote
Bogusik Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Cudowna i szczęśliwa Mia :) Z wielką radością ogląda się takie zdjęcia i filmiki:) 1 1 Quote
nulka07 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 1 minutę temu, Bogusik napisał: Cudowna i szczęśliwa Mia :) Z wielką radością ogląda się takie zdjęcia i filmiki:) Dziękujemy za wstawienie filmu. Nasze gwiazdy. Mia najlepiej reaguje na eeee ,takie z przytupem:) Wlazła najpierw w obornik ,potem do rowu z woda i była przeszczęśliwa!!! No .....każda kobieta lubi świeże i mocne perfumy:) Pozdrawiamy! 2 1 Quote
Tola Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Cudne, radosne sunie; serce rośnie, jak patrzy się na takie szczęśliwe psie życie i czyta cieplutkie teksty właścicieli:) Takie domy zdarzają się naprawdę, oby było ich jak najwięcej:) Quote
Bogusik Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Jeszcze jeden filmik otrzymałam więc wstawiam :) 1 Quote
Tola Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Dziękuję bardzo Bogusiu, muszę się nauczyć wstawiać filmiki, wciąż brak mi czasu. 1 Quote
nulka07 Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Przed chwilą, Tola napisał: Dziękuję bardzo Bogusiu, muszę się nauczyć wstawiać filmiki, wciąż brak mi czasu. Ja niestety jestem w tym samym klubie Tolu;) Beztalencie komputerowe. No cóż... Są tacy ,co pomogą.Dziękiii Quote
Tola Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Zasłużony odpoczynek po 2 długich spacerach - Mia też odpoczywa;) 1 Quote
Bogusik Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 I filmik radosnych psiaków w pięknym otoczeniu :) 1 1 Quote
Tola Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Dziękuję Bogusiu za wstawienie filmiku:). Cudownie patrzeć na taką radosną Mia i jej przyjaciółkę 1 Quote
Tola Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 22 godziny temu, b-b napisał: Szczęśliwe dziewczyny :) Oj tak, uwielbiam patrzeć na te zdjęcia i filmiki, dają tyle radości:) Podziwiam też pracę, jaka została włożona, aby Ula vel Mia potrafiła tak pięknie korzystać i cieszyć się z życia obok swojej rodziny:) Od początku, od chwili zabrania suni ze schroniska jestem z jej postępów bardzo dumna Quote
Tola Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Nulka07 podesłała mi wczoraj świeżutkie, pełne wiosny zdjęcia swoich Skarbów:). Mia i Boksik pozdrawiają:) 1 Quote
Recommended Posts