MALWA Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 57 minut temu, Anecik napisał: Śliczny szkrab ! Quote
Tyśka) Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Ależ się tutaj zadziało! ja cię kręcę! Kciuki zaciskam ;) Quote
MALWA Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ależ się tutaj zadziało! ja cię kręcę! Kciuki zaciskam ;) Trzymaj Kochana do soboty ! Quote
Olena84 Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Ja wpłacę na oba psiaki po 10zł, no niestety ale zabieg mojego kota wyniósł mnie 450zł i mało czym już dysponuje na psiaki Quote
malawaszka Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 12 godzin temu, Anecik napisał: no teraz to już w ogóle mnie krew zalała - tego z jajkami wydali!!! a sznupka skrzywdzili! nie wytrzymam no... Quote
MALWA Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 3 godziny temu, Olena84 napisał: Ja wpłacę na oba psiaki po 10zł, no niestety ale zabieg mojego kota wyniósł mnie 450zł i mało czym już dysponuje na psiaki Wpłać proszę na Sznupka na konto Sznaucerów w Potrzebie. Dziękuje Olena za pomoc :) Quote
elik Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Dnia 13.05.2018 o 23:19, MALWA napisał: Na koncie Plaskatego uzbierała się kwota 75 zł. Mamy jeszcze obiecane dwie wpłaty od Olena84 i Anna GR. Chciałabym stan konta Plaskatego przenieść na suczkę z gnijącymi oczami z wątku jak wyżej. Dnia 14.05.2018 o 08:27, elik napisał: Anna GR wpłaci dzisiaj 150 zł i trochu grosików. Jest to kwota uzbierana z resztek kasiorki pozostałej po zakupach. Wrzucane do pojemniczka uzbierały się w okrągłą sumkę :) Kwotę, która miała być dla Dramata, Anna GR prosi o przelanie dla suni z chorymi oczami w związku z tym, że Dramat ma już pewny DS. Jeszcze jedno sprostowanie. Anna GR w rozmowie telefonicznej powiedziała, że uzbierała z zakupów 110,50 z. Ja zrobiłam z tego 150,00 zł. Anna GR po przeczytaniu postanowiła "uzupełnić" brakującą kwotę :) Przepraszam Anna GR i jeszcze raz gorąco dziękuję Quote
elik Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Dnia 14.05.2018 o 22:47, malawaszka napisał: no teraz to już w ogóle mnie krew zalała - tego z jajkami wydali!!! a sznupka skrzywdzili! nie wytrzymam no... Ten fakt w zestawieniu ze spartaczoną kastracją sznupka jeszcze bardziej wkurza Quote
MALWA Posted May 15, 2018 Author Posted May 15, 2018 Zapraszam na bazarek imienny, dla suczki z chorymi czami : http://www.dogomania.com/forum/topic/345576-nadajemy-imię-suczce-z-gnijącymi-oczami-do-300518-r-godz-2200/ Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 Przychodzę z wieściami od anecik: Plaskaty Kostek (tak nazwala go anecik, ale mały za bardzo nie reaguje na to imię) był u weta. Mały miał przegląd. Został zaszczepiony. Wazy 7, 5 kg. Ma mala przepuklinę, ale to można zrobić razem z kastracją. Weterynarz ocenił wiek plaskatego na około półtora do dwóch lat. Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 24 minuty temu, Radek napisał: A jak ogólne wrażenia po przeglądzie? Informacje jak wyżej :) Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 Mam informację od pana, który przyjedzie do anecik w sobotę po Plaskatego. Będzie około godziny 15.00. Proszę trzymać kciuki do soboty do 16.00,za plaskatego i za podróż jego rodziny. Quote
Bgra Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 Ustaliłam z Anettką,że Skarpeta Plaskatych zapłaci maluchowi za Foresto,obróżkę i adresatkę,szelki i smyczkę,Octenisept,piłeczkę i smaczki na drogę.Malcu bądź szczęśliwy ❤❤❤ 1 Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 4 minuty temu, Bgra 605 989 789 napisał: Ustaliłam z Anettką,że Skarpeta Plaskatych zapłaci maluchowi za Foresto,obróżkę i adresatkę,szelki i smyczkę,Octenisept,piłeczkę i smaczki na drogę.Malcu bądź szczęśliwy ❤❤❤ Dziękuję pięknie za taki prezent dla Plaskatego ! Mam nadzieje, ze bedzie szczęśliwy w nowej Rodzinie ze swoja nowa koleżanka Shi Tzu, ze będzie szanowany i kochany. Quote
Poker Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 1 godzinę temu, Bgra 605 989 789 napisał: Ustaliłam z Anettką,że Skarpeta Plaskatych zapłaci maluchowi za Foresto,obróżkę i adresatkę,szelki i smyczkę,Octenisept,piłeczkę i smaczki na drogę.Malcu bądź szczęśliwy ❤❤❤ Jeżeli mogę się wtrącić, to nie widzę powodu m by piesia tak wyposażać. Wiele psów naprawdę jest w potrzebie i każdy grosz się liczy. DS Dramata naprawdę stać na wyposażenie go w co trzeba. Ja rozumiem ,że mały może dostać ulubioną piłeczkę , adresatkę czy kocyk ze swoim zapachem.Ale Foresto, szelki, smyczkę ?. No chyba ,że ktoś rozbił bank i nie wie z kasą zrobić albo nie ma już psów w potrzebie. Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 21 minut temu, Poker napisał: Jeżeli mogę się wtrącić, to nie widzę powodu m by piesia tak wyposażać. Wiele psów naprawdę jest w potrzebie i każdy grosz się liczy. DS Dramata naprawdę stać na wyposażenie go w co trzeba. Ja rozumiem ,że mały może dostać ulubioną piłeczkę , adresatkę czy kocyk ze swoim zapachem.Ale Foresto, szelki, smyczkę ?. No chyba ,że ktoś rozbił bank i nie wie z kasą zrobić albo nie ma już psów w potrzebie. Juz wyżej podziękowałam, ale po zastanowieniu to myślę, ze Poker ma racje. Niby nie zaszkodzi psiaka wyposażać, ale z drugiej strony nowa Rodzina psa chce pokryć wszystkie koszty związane z psem. Pan został poinformowany o wysokości kosztów. W tym domu jest już psiak, to rodzina wie jakie koszty są związane z utrzymaniem psiaka. Moze inny pies mógłby skorzystać..... Quote
Bgra Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 19 minut temu, Poker napisał: Jeżeli mogę się wtrącić, to nie widzę powodu m by piesia tak wyposażać. Wiele psów naprawdę jest w potrzebie i każdy grosz się liczy. DS Dramata naprawdę stać na wyposażenie go w co trzeba. Ja rozumiem ,że mały może dostać ulubioną piłeczkę , adresatkę czy kocyk ze swoim zapachem.Ale Foresto, szelki, smyczkę ?. No chyba ,że ktoś rozbił bank i nie wie z kasą zrobić albo nie ma już psów w potrzebie. Większość fantów w skarpecie jest moich,kupuję je ze swoich pieniędzy i ciut drożej jak uda się sprzedać w skarpecie to fajnie.Dogo na psy,które ma skarpeta pod opieką nie dopłaca,nie liczę Czestera,który nie jest plaskaty a wspieramy go i to znacznieNasze psy idąc do domu.stałego nie mają sznurka u szyi tylko smycz i szelki,adresatkę,w zimie ubrabko,te ,które ida z mojego domu dostają je w prezencie odemnie.Moje psy w dt mają u mnie darmowe jedzenie,podkłady,suple,a ze skarpety.leki wet.Rozrzutna ? Pewnie tak,ale kto bogatemu zabroni. 2 Quote
Bgra Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 6 minut temu, MALWA napisał: Juz wyżej podziękowałam, ale po zastanowieniu to myślę, ze Poker ma racje. Niby nie zaszkodzi psiaka wyposażać, ale z drugiej strony nowa Rodzina psa chce pokryć wszystkie koszty związane z psem. Pan został poinformowany o wysokości kosztów. W tym domu jest już psiak, to rodzina wie jakie koszty są związane z utrzymaniem psiaka. Moze inny pies mógłby skorzystać..... Jeżeli rodzina pokryje koszty wrócą do.skarpety i skorzysta plaskaty ❤ Quote
MALWA Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 10 minut temu, Bgra 605 989 789 napisał: Większość fantów w skarpecie jest moich,kupuję je ze swoich pieniędzy i ciut drożej jak uda się sprzedać w skarpecie to fajnie.Dogo na psy,które ma skarpeta pod opieką nie dopłaca,nie liczę Czestera,który nie jest plaskaty a wspieramy go i to znacznieNasze psy idąc do domu.stałego nie mają sznurka u szyi tylko smycz i szelki,adresatkę,w zimie ubrabko,te ,które ida z mojego domu dostają je w prezencie odemnie.Moje psy w dt mają u mnie darmowe jedzenie,podkłady,suple,a ze skarpety.leki wet.Rozrzutna ? Pewnie tak,ale kto bogatemu zabroni. 6 minut temu, Bgra 605 989 789 napisał: Jeżeli rodzina pokryje koszty wrócą do.skarpety i skorzysta plaskaty ❤ Widze, ze Skarpeta dba o psa również w kwestii wyprawki do DS. Ta wyprawka to bardzo dużo dla nowego domu. Pan, z którym rozmawiałam wie, ze Plaskaty nic nie ma, i został poinformowany o tym, by zabrać ze sobą obroże i smycz. Quote
Bgra Posted May 17, 2018 Posted May 17, 2018 43 minuty temu, MALWA napisał: Widze, ze Skarpeta dba o psa również w kwestii wyprawki do DS. Ta wyprawka to bardzo dużo dla nowego domu. Pan, z którym rozmawiałam wie, ze Plaskaty nic nie ma, i został poinformowany o tym, by zabrać ze sobą obroże i smycz. Każdy nasz pies w podróży musi być bezpieczny,rzadko wozimy w moim kontenerku,zwykle są grzeczne,ma adresatkę i jeszcze na szelkach naklejony duży plaster, na nim namiary na mnie,tak na wszelki wypadek.Tak dostaje też karmę,którą jadł w dt,żeby bez problemów przejść już na ew inną karmę,zimą ubranko,bo plaskate,zwykle w krótkiej sierści muszą mieć ciepło. 1 Quote
Recommended Posts