andzia69 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 U nas jak wiele osób wie sytuacja z tymczasami nieciekawa...wczoraj znalezioną suni e mogliśmy tylko umieścić na szybko na działce - takiej pracowniczej - ale tam nie moze długo być, bo zaczynają przychodzić wrogo nastawieni działkowocze, ktorzy piszą skargi na p. Ani ę, że tam schronisko urządza... sunia ctr..w okropnym stanie :-( sierść to jedna wielka skorupa... :shake: Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 sunia jest genialna, ogromna i trochę taka ciapowata :razz: Sierść tworzy ogromną skorupę :-( jest cała sfilcowana ..niestety ale myślę, że trzeba będzie zgolić ją do łysego, nawet przy samej skórze jest jeden wielki filc i kołtun :-( przez ten włos wydaje się, ze sunia jest kilka razy wielka. Trochę dziś zaczęłyśmy jej przycinać włos, sunia znosiła to z anielską cierpliwością, a nawet zdawało się, że jest z tego zadowolona i sprawia jej to przyjemność. Mimo wszystko sunieczka jest bardzo otwarta, wesoła i ogromna z niej pieszczocha. Można z nią zrobić wszystko:cool3: (zobaczcie na łapy:-() Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 sunia pilnie potrzebuje tymczasu....:-( Quote
ewelinka_m Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 sunieczka jest genialna..mogłyśmy z nią robić wszystko futro jest w okropnym stanie, skorupa, filc, kołtuny...czego tam nie ma :shake: 'właściciel' musiał ją doprowadzić do takiego stanu,bo na osiedlu pojawiła się dopiero wczoraj już tak zabiedzona:-( Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 rany boskie :placz::placz::placz: takie cudo i w takim stanie :shake: błagam sprawdźcie czy ona nie ma tatuażu :modla: w grudniu 2007 zaginęła CTRka Orta - miała tatuaż A-741 - w pachwinie, pewnie trzeba będzie ogolić zeby cokolwiek zobaczyc już ją wrzucam na CTRowe fora Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Ewelinka - zaglądałaś jej w zęby? ile moze miec lat? i jak oczka? Wasiu - chcemy ja obciać...ale w jej stanie futra - a raczej dredow to chyba do gołej trzeba ogolić...a jest zimno, pada:placz: no chyba, że znalazłby się dt dla Bromby...więc nie wiem czy w tym stanie zdołamy cokolwiek zobaczyć:shake: Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 tu sa fotki zaginionej Orty, ale ona chyba nie miała ogona tak mi się wydaje po zdjęciach instantgallery / kasiulekk / Moja galeria Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 malawaszka napisał(a):tu sa fotki zaginionej Orty, ale ona chyba nie miała ogona tak mi się wydaje po zdjęciach instantgallery / kasiulekk / Moja galeria no właśnie...ta zaginiona nie ma ogonka:-( Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wydaje mi się, że powinna być młoda skoro ma ogon, bo wcześniej cięli jak leci na czernyszowych http://www.*******************/viewtopic.php?f=52&t=919 http://www.ctr.net.pl/forum/viewtopic.php?t=1414 Quote
kika22 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Sunia sliczna:loveu: Ale siersc w strasznym stanie:shake: W przyszłym tygodniu ma byc ciepło to mozna by ja obciac;) Tylko co bedzie jak pogoda sie zmieni:roll: Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no nie mogę no :placz::placz::placz: siedzę i gapię się na zdjęcia tej małej i ryczeć mi się chce bo to moje marzenie :placz::placz::placz: Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 malawaszka napisał(a):no nie mogę no :placz::placz::placz: siedzę i gapię się na zdjęcia tej małej i ryczeć mi się chce bo to moje marzenie :placz::placz::placz: może Ewelinka zajrzy na wątek i powie czy zaglądała jej w zęby.... taka rzadka rasa i się pląta po świecie:shake: a u nas obrodzilo w potrzebujące stwory...od wczoraj ctr, labka, bulinka - iść sie i pochlastać:-( Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 niestety CTRów ostatnio duzo do adopcji było - moja Barsa, dwa ze schronu w Miedarach, nie liczę kilku papierowych oddawanych z domów :roll: i to w krótkim czasie wszystko :placz: wysłałam ją do dwóch fajnych domków ktore chciały Barsę ode mnie, ale to było pod koniec stycznia więc nie wiem czy już czegoś nie mają :-( Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Wasiu - dzięki!:loveu: moze akurat ktoś sie zakocha.... Quote
Linssi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 sunia jest cudna... pysio taki usmiechniety... :loveu: znajdzie jej sie domek, mowie wam :) w taka zimnice nie ma jej co golic, bo zmarznie jej doopka. no chyba ze znajdziemy jej jakis DT...:cool3: Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Andzia - jest osoba co chce wpłacić grosz na tą CTRkę - jakie konto? potrzebne wszystki namiary bo przelew z zagranicy - IBAN Quote
andzia69 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 malawaszka napisał(a):Andzia - jest osoba co chce wpłacić grosz na tą CTRkę - jakie konto? potrzebne wszystki namiary bo przelew z zagranicy - IBAN Wasiu...nie mam pojecia...muszę pomysleć i uzgodnić...mogę ci jutro powiedzieć? i niech na tamtym forum szukają jej tymczasu choćby...albo jakiegoś niedrogiego ludziego hoteliku...bo na tej działce to ona za długo być nie może:-( Quote
malawaszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ja napisałam wszystko to co tu napisałyście, że na działce nie może zostać też napisałam, czekam na nr konta jutro - tylko potrzebne wszystko - adres i nie IBAN tylko SWIFT :evil_lol: nie wiem skąd ten iban mi się wziął :stupid: Quote
Linssi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 wrzucilam ja na teriery w potrzebie...:oops: Quote
Natula Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Śliczna sunieczka :loveu: Ja niestety tym razem na DT nie moge :placz: moi rodzice nie odpoczeli jeszcze po Jaśku. No ale bede kombinowac z DT...chociaz narazie moi rodzice nieugieci :placz: Quote
irenaka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Andzia:loveu: dziękuję za link. Ja straszna tępota jestem bo nie wiem co to za skrót CTR:oops: Widzę, że sunia "trochę" ;)większa od Majkiego ale spróbuję jutro pogadać z ludźmi. Tylko napiszcie ile może mieć lat? Pewnie jeszcze nie wiadomo jak z innymi zwierzakami się dogaduje? Quote
ewelinka_m Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Masienko szukałam jej tatuażu, ale niestety w tej skorupie nie ma szans na wypatrzenie czegokolwiek :-( będę u niej dziś rano jeszcze to może coś uda się dojrzeć .. p.s Irenaka ctr to skrót od czarnego terriera rosyjskiego ;) Bromba na działce tymczasowo mieszka z psiakiem Łatkiem- nie ma żadnego problemu z dogadywaniem się, co prawda Łatkowi zdarzyło się na nią powarczeć, ale ona tylko stoi i patrzy nie wiedząc co się dzieje :cool1: rozmawiałam z p.Anią sunia jest młodziutka może mieć jakieś 4 lata, ale jeszcze zajrzę raz w paszczę dzisiaj dla pewności, bo wczoraj wszystko było na szybko. Quote
Seymour666 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hmmm...Ja ze swojej strony podjęłam decyzję i przedyskutowałam z rodziną. W domu jest pięcioletni dog niemiecki i mała suczynka, którą w razie potrzeby może przejąć mama. Wcześniej zawsze były 3-4 psy, w tym owczarek kaukaski, 2 owczarki niemieckie, PON, a od jakiegoś czasu dogi. Oczywiście sunię trzeba by wysterylizować, a na poczatek przynajmniej zrobić zastrzyk hormonalny, bo wiosna blisko... Ale mogę ją przyjąć JUŻ, proszę o kontakt i wizytę przedadopcyjną.Jest jedna kwestia- musiałby ją ktoś do nas przywieźć, bo nie mamy samochodu, wprawdzie woziłam już różne psy pociągiem, ale nie jest to najłatwiejsze...Na necie będę po południu i odpowiem na wszelkie pytania. Tel: 506 649 045 Quote
Recommended Posts