Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejny mały kroczek bardzo cieszy :)

I faktycznie małą wygląda b. ładnie na ostatnich zdjęciach. Wypiękniała dziewczyna :)

Posted
9 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Misiu. 0059.gif 

Witaj Elisabetko :).

Misia nadal dokarmia się z ręki Szafirki :). Oby tak dalej do przodu. Fajnie by było gdyby niedługo można było ją zacząć ogłaszać, ale t o dopiero jak Misia będzie dobrze czuła się w obecności człowieka, i potrzebowała jego bliskości.

Posted

A u nas gorąco, ani jednej kropli ,  na dłuższe spacery ani mnie ani psom nie chce się wychodzić, nie da się spacerować, nie ma czym oddychać.

Pozdrawiamy Misię i wszystkie jej fanki:)

Posted

Moja jak doniósł mi TZ dzisiaj nie chciała wcale wychodzić a jak już wyszła to si i ko i do domku. Nie chciała na dworze zostać. 

Jak przed pracą w tygodniu z nią na spacer przed 7.00 idę to przejdzie kawałek , zrobi co ma i staje wymownie się patrząc, że ona już co miała to zrobiła i do domu już chce iść. Nawet ciągnięcie jej na smyczy nie pomaga .Zapiera się jak może i dopiero kiedy wracam w kierunku domu łaskawie rusza za mną.

Misiu głaski maleńka zostawiam :)

Posted

Misia w końcu się przełamuje, chociaż powoli, ale zawsze do przodu. Faktycznie, ma śliczne futerko. Jeszcze trochę musimy poczekać na zdjęcia "nakolankowe", ale myślę, ze się w końcu doczekamy. Teraz tylko życzę jej chłodniejszej aury, bo to, co jest za oknem, jest nie do wytrzymania.

Posted
46 minut temu, Havanka napisał:

Misia w końcu się przełamuje, chociaż powoli, ale zawsze do przodu. Faktycznie, ma śliczne futerko. Jeszcze trochę musimy poczekać na zdjęcia "nakolankowe", ale myślę, ze się w końcu doczekamy. Teraz tylko życzę jej chłodniejszej aury, bo to, co jest za oknem, jest nie do wytrzymania.

Zdjęcia "nakolankowe Misi"... icon3_serduszkate.gif  Moje marzenie. 

Posted

Cieszę się bardzo że zaglądacie do Misiaczka :).  Ja ciągle czekam na zdjęcia Misi na kolankach szafirkowych :).

A jeśli chodzi o pogodę to pogoda-ruchomy-obrazek-0111.

U mnie dzisiaj trochę pogrzmiało, spadło kilka kropel deszczu .. i już.

Dobrej nocy Wszystkim Misiowym :).

Posted
Dnia 29.07.2018 o 12:45, Elisabeta napisał:

Zdjęcia "nakolankowe Misi"... icon3_serduszkate.gif  Moje marzenie. 

Moje też:)

Wierzę, że się doczekamy i  będziemy świętować, oj będziemy;)

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Nesiowata napisał:

Trzymaj się dzielnie Misiu i pracuj jak Abi. Człowiek nie jest straszny, a często bardzo, bardzo pomocny.

14 godzin temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Misiuniu. wub.gif

Na fotki poczekamy cierpliwie, bo w taki upał to ciężko z tym... Spokojnej soboty dla Misiowych Przyjaciół. happy.gif

Misia pozdrawia sobotnio :).