Tola Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Brawo Misia:) Trzymaj tak dalej maleńka, a niedługo dostaniesz i ty własny domek:) Quote
b-b Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Kolejny mały kroczek bardzo cieszy :) I faktycznie małą wygląda b. ładnie na ostatnich zdjęciach. Wypiękniała dziewczyna :) Quote
Elisabeta Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Dzień dobry, Misiu. Spokojnej niedzieli dla wszystkich Misiowych Przyjaciół. Quote
Onaa Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Misia wygląda jak szczeniak na tych ostatnich zdjęciach :). Dziękuję że ciągle jesteście z Misieńką :). Quote
Onaa Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 9 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Misiu. Witaj Elisabetko :). Misia nadal dokarmia się z ręki Szafirki :). Oby tak dalej do przodu. Fajnie by było gdyby niedługo można było ją zacząć ogłaszać, ale t o dopiero jak Misia będzie dobrze czuła się w obecności człowieka, i potrzebowała jego bliskości. Quote
b-b Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Trzymam kciuki za to aby ta chwila nadeszła jak najszybciej! Quote
Nesiowata Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Misiu - pokochaj wreszcie świat i ludzi, warto iść do przodu nie pamiętając o złej przeszłości. Quote
Elisabeta Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 W sobotnie popołudnie zaglądam do Misiuni. Czekamy na wodę z Nieba... Quote
Nesiowata Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 A u mnie spadło parę kropli z nieba. Dosłownie parę. Nawet raz zagrzmiało. I Lala od razu zrobiła w tył zwrot, kierunek dom. Quote
Tola Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 A u nas gorąco, ani jednej kropli , na dłuższe spacery ani mnie ani psom nie chce się wychodzić, nie da się spacerować, nie ma czym oddychać. Pozdrawiamy Misię i wszystkie jej fanki:) Quote
b-b Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Moja jak doniósł mi TZ dzisiaj nie chciała wcale wychodzić a jak już wyszła to si i ko i do domku. Nie chciała na dworze zostać. Jak przed pracą w tygodniu z nią na spacer przed 7.00 idę to przejdzie kawałek , zrobi co ma i staje wymownie się patrząc, że ona już co miała to zrobiła i do domu już chce iść. Nawet ciągnięcie jej na smyczy nie pomaga .Zapiera się jak może i dopiero kiedy wracam w kierunku domu łaskawie rusza za mną. Misiu głaski maleńka zostawiam :) Quote
Havanka Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Misia w końcu się przełamuje, chociaż powoli, ale zawsze do przodu. Faktycznie, ma śliczne futerko. Jeszcze trochę musimy poczekać na zdjęcia "nakolankowe", ale myślę, ze się w końcu doczekamy. Teraz tylko życzę jej chłodniejszej aury, bo to, co jest za oknem, jest nie do wytrzymania. Quote
Elisabeta Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 46 minut temu, Havanka napisał: Misia w końcu się przełamuje, chociaż powoli, ale zawsze do przodu. Faktycznie, ma śliczne futerko. Jeszcze trochę musimy poczekać na zdjęcia "nakolankowe", ale myślę, ze się w końcu doczekamy. Teraz tylko życzę jej chłodniejszej aury, bo to, co jest za oknem, jest nie do wytrzymania. Zdjęcia "nakolankowe Misi"... Moje marzenie. Quote
Onaa Posted July 29, 2018 Author Posted July 29, 2018 Cieszę się bardzo że zaglądacie do Misiaczka :). Ja ciągle czekam na zdjęcia Misi na kolankach szafirkowych :). A jeśli chodzi o pogodę to . U mnie dzisiaj trochę pogrzmiało, spadło kilka kropel deszczu .. i już. Dobrej nocy Wszystkim Misiowym :). Quote
Elisabeta Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Dzień dobry, Misiu. Spokojnego dnia dla wszystkich Misiowych Przyjaciół. Czekamy razem na chłód i deszcz... Quote
Tola Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 Dnia 29.07.2018 o 12:45, Elisabeta napisał: Zdjęcia "nakolankowe Misi"... Moje marzenie. Moje też:) Wierzę, że się doczekamy i będziemy świętować, oj będziemy;) 1 Quote
Onaa Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 U Misi narazie bez zmian. Poproszę Szafirkę o jakieś fotki :). Quote
Elisabeta Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Dzień dobry, Misiuniu. Na fotki poczekamy cierpliwie, bo w taki upał to ciężko z tym... Spokojnej soboty dla Misiowych Przyjaciół. Quote
Nesiowata Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Trzymaj się dzielnie Misiu i pracuj jak Abi. Człowiek nie jest straszny, a często bardzo, bardzo pomocny. Quote
Onaa Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 11 godzin temu, Nesiowata napisał: Trzymaj się dzielnie Misiu i pracuj jak Abi. Człowiek nie jest straszny, a często bardzo, bardzo pomocny. 14 godzin temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Misiuniu. Na fotki poczekamy cierpliwie, bo w taki upał to ciężko z tym... Spokojnej soboty dla Misiowych Przyjaciół. Misia pozdrawia sobotnio :). Quote
Recommended Posts