Qti Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Czy Gremlinka zmieniła uczesanie? Wiemy Osiaczku kochana, że Twoje pupilki mają pierwszeństwo dlatego osobiście deklaruję się spokojnie poczekać na resztę towarzystwa - ich fotek i opowieści o nich :loveu: Swoje osobiste też poproszę pomiziać ode mnie :evil_lol:
sonikowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 "Moja" Suzi będzie miała domek?!!! Cudownie! Tak myślałam ostatnio, że już pora na własną podusię ;) Wygląda przecudnie - puchata kluseczka :-) Wielkie uznanie dla pani Kasi i ekipy Kociego Swiata, za te przemiane :-)
Osa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 I słodka Gremlineczka Tak Gremlinka została "oskubana" :evil_lol: Wygląda tak rozczulająco, że po prostu zakochałam się w niej do szaleństwa... Liczymy, że nowa szatka szybko jej odrośnie i przy okazji włoski się wzmocnią. Na Suzi domek już czeka... Trwają "rozmowy egzaminacyje":evil_lol: co do Yoko i Gejszy... Zobaczymy co z tego wyniknie...:cool3: Otylka jako jedyna jest jeszcze przed sterylizacją - ze względu na niedorozwój móżdżku nie wiemy czy będzie w ogóle mogła pójść do adpocji. Trochę przykro ale o Mimi w ogóle nikt nie pyta a to taka śliczna,kochana sunia... Dzisiaj nie dam rady wstawić więcej zdjęć. Proszę o cierpliwość. I specjalne info. dla Qtiego: Luna (czyli nasza Księżniczka) mieszka sobie "na Kasinych pokojach" z Gremlinką ,Szczerbatką i perskimi kotami... Jest przeurocza...Maleńka damesa...Kluseczek pchający się na ręce... Grzeczniutka, ciuchutka...Jakby jej nie było... Z Gremlinką spałam...Myślało biedactwo, że to Kasia dopóki się nie rozwidniło - troszkę była zdziwona jak się zorientowała w sytuacji ale jak na pekinkę przystało opanowała emocje,polizała mnie i spała dalej:evil_lol: Lunka spała na swoim posłanku bo łóżko jest dość wysokie i miałam wielkie obawy coby mi nie spadła..
Qti Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Osa']I specjalne info. dla Qtiego: Luna (czyli nasza Księżniczka) mieszka sobie "na Kasinych pokojach" z Gremlinką i perskimi kotami... Jest przeurocza...Maleńka damesa...Kluseczek pchający się na ręce... Grzeczniutka, ciuchutka...Jakby jej nie było... Z Gremlinką spałam...Myślało biedactwo, że to Kasia dopóki się nie rozwidniło - troszkę była zdziwona jak się zorientowała w sytuacji ale jak na pekinkę przystało opanowała emocje,polizała mnie i spała dalej:evil_lol: Lunka spała na swoim posłanku bo łóżko jest dość wysokie i miałam wielkie obawy coby mi nie spadła.. Dziękuję :loveu: w imieniu pewnej małej księżniczki, która już śpi - wiadomość od świadka zaśnięcia - gdyż jutro ma ciężki dzień debiutu, ale o świcie mam obiecane, że wieści o Lunce dostanie. Osiaczku - fotki Luny będą? I czy jest panną do adopcji?
Osa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Qti']Dziękuję :loveu: w imieniu pewnej małej księżniczki, która już śpi - wiadomość od świadka zaśnięcia - gdyż jutro ma ciężki dzień debiutu, ale o świcie mam obiecane, że wieści o Lunce dostanie. Osiaczku - fotki Luny będą? I czy jest panną do adopcji? Tak fotki będą jutro - niestety ze względu na stan jej zdrowia Lunka - przynajmniej na razie - nie może iść do adpocji.
Qti Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Osa']Tak fotki będą jutro - niestety ze względu na stan jej zdrowia Lunka przynajmniej na razie nie może iść do adpocji. To cierpliwie czekamy na fotki :loveu: A jak na razie się zmieni to dacie znać? P.S. Dyziek od niedzieli jest Warszawiakiem :evil_lol: Sam czekam na wieści jak się zaaklimatyzował.
Osa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oki - jeśli będzie gotowa do adopcji to daję Ci cynka...:cool3: I mam nadzieję, że Dyziek nie będzie jeszcze bardziej zadzierał nosa przez tą zmianę adresu...:evil_lol:;)
Qti Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Osa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oki - jeśli będzie gotowa do adopcji to daję Ci cynka...:cool3: I mam nadzieję, że Dyziek nie będzie jeszcze bardziej zadzierał nosa przez tą zmianę adresu...:evil_lol:;) Z góry dziękuję za cynka :loveu: Lunka to śliczna dziewczynka :cool3: Z Dyźkiem się pojawił filmik - kurzęcą łapkę wcina i wcina ją na kanapie, znajdującej się pod nowym adresem.
Osa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Qti']Z góry dziękuję za cynka :loveu: Lunka to śliczna dziewczynka :cool3: Z Dyźkiem się pojawił filmik - kurzęcą łapkę wcina i wcina ją na kanapie, znajdującej się pod nowym adresem. Obiecane zdjątka Lunki
Gosiapk Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dlaczego Gremlinka wyciachana do gołej skóry?
Osa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Taka była potrzeba i taka została podjęta decyzja. Niedawno wszystkie były obcięte do gołej skóry Spokojnie - nic złego się nie stało.
malagos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Golutka tez jest śliczna :loveu: Ile ich czeka na adopcję?
Osa Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jeśli chodzi o gremlinki z pseudohodowli z Otwocka to do adpocji zostały jeszcze: Gejsza,Yoko,Mimi i Otylka.... Suzi już jest zarezerwowana.
iwona213 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 nie mam czasu czytać calego wątku, proszę o informacje które psiaki są jeszcze do adopcji, ponieważ mam chętny domek na pekińczyka
Osa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mamy do adpocji takie panienki: Otylka (sunia jest jeszcze przed sterylką- za dwa tygodnie okaże się czy w ogóle może być wysterylizowana - więc domek dla musi być szczególnie odpowiedzialny Otylka Gejsza Yoko
Osa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Miszka Nanę- niewiodomą pekineczkę ale przesłodką... dab99dcd59bfcd19.jpg" class="ipsImage" alt=""> Mimi [SIZE="4"]Więcej info o każdej z nich uzyskasz pisząc do Kasi Strzeleckiej czyli koci-świat
Osa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [SIZE="4"]Mamy jeszcze facecików : Manfreda,Brutusa oraz shih- tzu Fiodorka [SIZE="4"]Fiodor Brutus Manfred
Qti Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pragnę poinformować wszem i wobec, że Książę Dyzmin, pan na włościach i hektarach w doniczkach, opiekun i waleczny obrońca królewno-wiedźm yorczych osiągnął wagę 4,35 kg i nie jest tłusty. W tej chwili tyle waży mięśniak Dyź: W jego, jak i naszym imieniu pragnę podziękować Kociemu Światu i Pani Kasi za zaufanie, jakim nas obdarzyła i pozwoliła nam poznać i pokochać Dyzia.
Osa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :loveu::loveu::loveu: Super wieści:multi::multi::multi:
Osa Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [SIZE="6"]ZAPRASZAMY NA BAZAREK DLA PLASKATYCH Z KOCIEGO ŚWIATA Kocyki są z bardzo dobrego gatunkowo polaru!!! [SIZE="3"]ŚLICZNE MIĘCIUTKIE NOWE KOCE POLAROWE -ODSŁONA II-:)
Osa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [SIZE="4"]ZAPRASZAMY NA BAZAREK Z WIESZACZKAMI NA BIŻUTERIĘ oraz ŚWIECZNIKAMI...:loveu: [SIZE="3"] http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-wieszaczki-na-bizuterie-nastrojowe-swieczniki-na-ks-do-17-09-a-146198/
Osa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Na dniach Miszka jedzie do swojego domku:multi:
Recommended Posts