Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Gremlinka zmieniła uczesanie?

Wiemy Osiaczku kochana, że Twoje pupilki mają pierwszeństwo dlatego osobiście deklaruję się spokojnie poczekać na resztę towarzystwa - ich fotek i opowieści o nich :loveu:
Swoje osobiste też poproszę pomiziać ode mnie :evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"Moja" Suzi będzie miała domek?!!! Cudownie! Tak myślałam ostatnio, że już pora na własną podusię ;) Wygląda przecudnie - puchata kluseczka :-) Wielkie uznanie dla pani Kasi i ekipy Kociego Swiata, za te przemiane :-)

Posted

I słodka Gremlineczka

Tak Gremlinka została "oskubana" :evil_lol:
Wygląda tak rozczulająco, że po prostu zakochałam się w niej do szaleństwa...
Liczymy, że nowa szatka szybko jej odrośnie i przy okazji włoski się wzmocnią.
Na Suzi domek już czeka...
Trwają "rozmowy egzaminacyje":evil_lol: co do Yoko i Gejszy...
Zobaczymy co z tego wyniknie...:cool3:
Otylka jako jedyna jest jeszcze przed sterylizacją - ze względu na niedorozwój móżdżku nie wiemy czy będzie w ogóle mogła pójść do adpocji.
Trochę przykro ale o Mimi w ogóle nikt nie pyta a to taka śliczna,kochana sunia...
Dzisiaj nie dam rady wstawić więcej zdjęć.
Proszę o cierpliwość.
I specjalne info. dla Qtiego:
Luna (czyli nasza Księżniczka) mieszka sobie "na Kasinych pokojach" z Gremlinką ,Szczerbatką i perskimi kotami...
Jest przeurocza...Maleńka damesa...Kluseczek pchający się na ręce...
Grzeczniutka, ciuchutka...Jakby jej nie było...
Z Gremlinką spałam...Myślało biedactwo, że to Kasia dopóki się nie rozwidniło - troszkę była zdziwona jak się zorientowała w sytuacji ale jak na pekinkę przystało opanowała emocje,polizała mnie i spała dalej:evil_lol:
Lunka spała na swoim posłanku bo łóżko jest dość wysokie i miałam wielkie obawy coby mi nie spadła..

Posted

[quote name='Osa']I specjalne info. dla Qtiego:
Luna (czyli nasza Księżniczka) mieszka sobie "na Kasinych pokojach" z Gremlinką i perskimi kotami...
Jest przeurocza...Maleńka damesa...Kluseczek pchający się na ręce...
Grzeczniutka, ciuchutka...Jakby jej nie było...
Z Gremlinką spałam...Myślało biedactwo, że to Kasia dopóki się nie rozwidniło - troszkę była zdziwona jak się zorientowała w sytuacji ale jak na pekinkę przystało opanowała emocje,polizała mnie i spała dalej:evil_lol:
Lunka spała na swoim posłanku bo łóżko jest dość wysokie i miałam wielkie obawy coby mi nie spadła..
Dziękuję :loveu: w imieniu pewnej małej księżniczki, która już śpi - wiadomość od świadka zaśnięcia - gdyż jutro ma ciężki dzień debiutu, ale o świcie mam obiecane, że wieści o Lunce dostanie.

Osiaczku - fotki Luny będą? I czy jest panną do adopcji?

Posted

[quote name='Qti']Dziękuję :loveu: w imieniu pewnej małej księżniczki, która już śpi - wiadomość od świadka zaśnięcia - gdyż jutro ma ciężki dzień debiutu, ale o świcie mam obiecane, że wieści o Lunce dostanie.

Osiaczku - fotki Luny będą? I czy jest panną do adopcji?

Tak fotki będą jutro - niestety ze względu na stan jej zdrowia Lunka - przynajmniej na razie - nie może iść do adpocji.

Posted

[quote name='Osa']Tak fotki będą jutro - niestety ze względu na stan jej zdrowia Lunka przynajmniej na razie nie może iść do adpocji.
To cierpliwie czekamy na fotki :loveu:
A jak na razie się zmieni to dacie znać?

P.S. Dyziek od niedzieli jest Warszawiakiem :evil_lol: Sam czekam na wieści jak się zaaklimatyzował.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oki - jeśli będzie gotowa do adopcji to daję Ci cynka...:cool3:
I mam nadzieję, że Dyziek nie będzie jeszcze bardziej zadzierał nosa przez tą zmianę adresu...:evil_lol:;)

Posted

Osa napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Oki - jeśli będzie gotowa do adopcji to daję Ci cynka...:cool3:
I mam nadzieję, że Dyziek nie będzie jeszcze bardziej zadzierał nosa przez tą zmianę adresu...:evil_lol:;)

Z góry dziękuję za cynka :loveu:
Lunka to śliczna dziewczynka :cool3:

Z Dyźkiem się pojawił filmik - kurzęcą łapkę wcina i wcina ją na kanapie, znajdującej się pod nowym adresem.

Posted

[quote name='Qti']Z góry dziękuję za cynka :loveu:
Lunka to śliczna dziewczynka :cool3:

Z Dyźkiem się pojawił filmik - kurzęcą łapkę wcina i wcina ją na kanapie, znajdującej się pod nowym adresem.

Obiecane zdjątka Lunki

Posted

Taka była potrzeba i taka została podjęta decyzja.
Niedawno wszystkie były obcięte do gołej skóry
Spokojnie - nic złego się nie stało.

Posted

Jeśli chodzi o gremlinki z pseudohodowli z Otwocka to do adpocji zostały jeszcze:
Gejsza,Yoko,Mimi i Otylka....
Suzi już jest zarezerwowana.

Posted

Mamy do adpocji takie panienki:
Otylka (sunia jest jeszcze przed sterylką- za dwa tygodnie okaże się czy w ogóle może być wysterylizowana - więc domek dla musi być szczególnie odpowiedzialny
Otylka

Gejsza

Yoko

Posted

Miszka

Nanę- niewiodomą pekineczkę ale przesłodką...

dab99dcd59bfcd19.jpg" class="ipsImage" alt="">
Mimi

[SIZE="4"]Więcej info o każdej z nich uzyskasz pisząc do Kasi Strzeleckiej czyli koci-świat

Posted

Pragnę poinformować wszem i wobec, że Książę Dyzmin, pan na włościach i hektarach w doniczkach, opiekun i waleczny obrońca królewno-wiedźm yorczych osiągnął wagę 4,35 kg i nie jest tłusty. W tej chwili tyle waży mięśniak Dyź:

W jego, jak i naszym imieniu pragnę podziękować Kociemu Światu i Pani Kasi za zaufanie, jakim nas obdarzyła i pozwoliła nam poznać i pokochać Dyzia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...