kasienka001 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zaproponujcie może sunie które zostały. Jak dla mnie nadają się idealnie http://www.dogomania.pl/forum/f97/najmniejsza-najbiedniejsza-najstarsza-sunia-poszukiwana-147828/ ja tego nie robię bo lepiej wiecie która jaka jest i czy się nadaje. Pozdrawiam
Osa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 W sobotę został adpotowany Brutus!:loveu: Powodzenia piesku.
Osa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Mamy nowego mieszkańca http://www.dogomania.pl/forum/f28/pekinczyk-mateuszek-nowy-mieszkaniec-trafil-pod-skrzydla-kociego-swiata-149091/
Osa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Kamila Proc']ile maluchow nie ma domku jeszcze?[/QUOTE] Zapraszam na strone "Kociego Świata" W dzale "plaskate psy " są te płaskonose które czekaja na dom. [I][COLOR="Blue"][B][URL="http://www.kociswiat.org.pl/?ac=plaskatePsy"] Plaskate do adopcji- one czekają na dom[/URL][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Blue"]Mała poprawka W niedzielę poszła do adpocji [B]Luna[/B] w poniedziałek [B]Yoko[/B] we wtorek [B]Nikodem[/B] a dzisiaj [B]Nana[/B][/COLOR] [B]Alf [/B] czeka na wygojenie po kastracji i za tydzień idzie do domu. Dzisiaj lub jutro Kasia zrobi aktualizację.
Kamila Proc Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Osa']Zapraszam na strone "Kociego Świata" W dzale "plaskate psy " są te płaskonose które czekaja na dom. [I][COLOR=Blue][B][URL="http://www.kociswiat.org.pl/?ac=plaskatePsy"] Plaskate do adopcji- one czekają na dom[/URL][/B][/COLOR][/I] [COLOR=Blue]Mała poprawka W niedzielę poszła do adpocji [B]Luna[/B] w poniedziałek [B]Yoko[/B] we wtorek [B]Nikodem[/B] a dzisiaj [B]Nana[/B][/COLOR] [B]Alf [/B] czeka na wygojenie po kastracji i za tydzień idzie do domu. Dzisiaj lub jutro Kasia zrobi aktualizację.[/QUOTE] dziekuje bardzo
sonikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Luna i Yoko mają domki? Super :multi: A Suzi ciągle jeszcze czeka?
Osa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sonikowa']Luna i Yoko mają domki? Super :multi: A Suzi ciągle jeszcze czeka?[/QUOTE] Niestety...:shake: Nie wiem co jest. To taka piękna ,grzeczna i spokojna sunia.. Właściwie, to z psudohodowli z Otwocka zostało nie licząc rezydentki [B]Gremlinki [/B], która nie jest do adpocji, dwie sunie: [B]Otylka[/B] i właśnie [B]Suzi.[/B]
Osa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A oto najświeższe info o Mimi...:loveu: (...)Mimi czuje się pełnoprawnym członkiem naszej rodziny jakby mieszkała od zawsze. Z początku naszego pupila nie zauważała. Teraz bawią się, a wręcz czasami biegają jak szalone po domu. Śpi na łóżku z córką. Zasypia na fotelu po czym jak w domu nastaje cisza zeskakuje i drepcze do pokoju Oli, a tam hyc na łóżko i śpi do rana. Wypiękniała od miłości jaką daliśmy jej i teraz okazuje się że z niej rozrabiaka i straszny pieszczoch. Gdy wracam z pracy ogonek mało się nie urwie z radości, a przy tym piszczy żeby ją pogłaskać. Apetyt ma wyśmienity. Mieliśmy z nią trochę problemu bo zaraz po przyjeździe dostała jakiejś alergii skórnej drapała się strasznie. Myśleliśmy że to może pchły, ale okazało się, że na skórze ma krostki. Po konsultacji z lekarzem dostała leki i wszystko jest ok.(...)
Gosiapk Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Yoko ma domek, czyli moja wirtualna opieka finasowa nad nią dobiegła końca. Powodzenia maluszku.
Osa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Gosiapk napisał(a):Yoko ma domek, czyli moja wirtualna opieka finasowa nad nią dobiegła końca. Powodzenia maluszku. Bardzo dziękujemy za okazaną pomoc suni.
Qti Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Osa'] W niedzielę poszła do adpocji Luna Życzymy "naszej" kochanej Luneczce szczęścia na nowej drodze życia, w rękach wspaniałego człowieka i z niecierpliwością oczekujemy na wieści z nowego domku :loveu: Sprawę naszej deklaracji wirtualnej adopcji dogadaliśmy za pomocą PW z Osą i mamy propozycję, którą również tą drogą Osie przedstawię :lol:
Osa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Qti']Życzymy "naszej" kochanej Luneczce szczęścia na nowej drodze życia, w rękach wspaniałego człowieka i z niecierpliwością oczekujemy na wieści z nowego domku :loveu: Sprawę naszej deklaracji wirtualnej adopcji dogadaliśmy za pomocą PW z Osą i mamy propozycję, którą również tą drogą Osie przedstawię :lol: :loveu::loveu::loveu: Qti i Gioco - bardzo dziękujemy za objęcie wirtualną opieką naszej babci Amelki:Rose::Rose::Rose:
Qti Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Osa']:loveu::loveu::loveu: Qti i Gioco - bardzo dziękujemy za objęcie wirtualną opieką naszej babci Amelki:Rose::Rose::Rose: Nie masz nam za co Oso dziękować, My Babci Amelce chcemy kibicować :evil_lol:
Osa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [SIZE="4"]SUPER OKAZJA! PYSZNE PSIE CIASTECZKA W SUPER CENIE! AŻ 800G TYLKO ZA 7PLN!
Zmysł Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 przepraszam za długą nieobecność. postaram się w miarę szybko zrobić aktualizację wątku.
Osa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Zmysł']przepraszam za długą nieobecność. postaram się w miarę szybko zrobić aktualizację wątku. Ooooo...:-o Witamy "starą" kadrę...:multi: Witaj wujciu Zmysł Cieszę się że jesteś:loveu::loveu::loveu: [quote name='Iv_']Witamy Wujaszka :loveu::mad: Iv sama trochę bym się bała ale że we dwie to zawsze rażniej więc może "komuś" spóścimy mały łomocik :lmaa: tak na powitanie?:cool3:;):evil_lol:
malagos Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Krwiożercze kobiety, jak tak mozna :diabloti: a w sumie, jak też mam wolną sobotę... :sg168:
Osa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 malagos napisał(a):Krwiożercze kobiety, jak tak mozna :diabloti: a w sumie, jak też mam wolną sobotę... :sg168: :cool3::cool3::cool3: Zmysł napisał(a):no to może ja już pójdę Wujciu my przecież tylko tak z miłości....:diabloti: Nie uciekaj....:evil_lol:
Zmysł Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 dobra, zostaję. w weekend przysiądę do aktualizacji.
Zmysł Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 dobrze, że zrobiłem aktualizację przed "nową dogomanią"
sonikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Czy cos wiadomo o Suzi? Na stronie Kociego świata dowiedziałam sie, że ma mieć operację... Co się stało?
eloise Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 w Ząbkach widziałam psa obdartego ze skóry! :(( http://www.dogomania.pl/threads/174653-ZAE-bki-pies-obdarty-ze-skA-ry
Recommended Posts