Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

one duze nie beda.....zobaczcie...lapy grube ale KROTKIE BARDZO...i chyba przestaly rosnac z tego co mamamowila.....tylko takie fajne grubaski....
one by sie nadawaly do reklamy...widac ze sie lubia fotografowac :)

Posted

Uważam, że trzeba wymienić zdjęcia psiaków na allegro, teraz jest już duży wybór zdjęć i są naprawdę bardziej zachęcające. Czasami wystarczy zmienić zdjęcia i zaraz jest odzew....

Posted

Niedługo podmienię fotki w Allegro.
Przy okazji...
>Lilith, postaraj się wrzucać na wątek fotki o szer. 500 piks. (przy tym rozmiarze, okno nie jest "rozpychane" ponad naturalny wymiar) i kompresować je do wielkości max.50kB.
Przy wolnym łączu (w domu właśnie takim dysponuję), strona wątku wgrywa się baaardzo długo, ponieważ jest średnio kilka MB zdjęć do wczytania :razz:.

Posted

hmmmmmmmmm
wrzucam 640 szerokości bo tak mi imageshack zmienia rozmiar
zmienić rozmiar w programie to jednak umiem i to mogę zrobić
skompresować do 50 kb?
musisz wytłumaczyć mi jak

Posted

anhata napisał(a):
one duze nie beda.....zobaczcie...lapy grube ale KROTKIE BARDZO...i chyba przestaly rosnac z tego co mamamowila.....tylko takie fajne grubaski....
one by sie nadawaly do reklamy...widac ze sie lubia fotografowac :)

rosna rosną Aniu

Posted

red napisał(a):
Uważam, że trzeba wymienić zdjęcia psiaków na allegro, teraz jest już duży wybór zdjęć i są naprawdę bardziej zachęcające. Czasami wystarczy zmienić zdjęcia i zaraz jest odzew....

fotek jest sporo
istotnie
jestem rasowym wzrokowcem i wątek prowadzę jak dla rasowego (mało--- > dla esktremistycznego - wizualizty - wzrokowca )
staram się zamiast słów, których mam nazbyt wiele po każdej wizycie u nich ...:placz:..... dać fotki
nadto dziś mi nie wyszło :oops:..........jutro jednak uzbrajam się w baterię
i postaram się o nową sesję

rację ma red
nie ma o tamto
można podmienić zdjęcia
i dla każdego coś miłego jest
i każdy coś może do fajnego ogłoszenia wybrać
nadto zdjęcia wszystkie są u mnie na kompie