Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam dwa telefony jak na razie dzisiaj
pierwszy o Astora
drugi o obydwa smrodki - co prawda na wieś- ale zdaje się do cywilizowanych ludzi - bardzo rozmowa była obiecująca

drugi kontakt odezwał się po raz drugi
jutro już by bączki chcieli
ale jutro to za wcześnie troszkę (za szybko)

a......
sąsiad co chciał astora się rozmyślił

Posted

Ja wczoraj w nocy zrobiłam psiakom kilka ogłoszeń, a dzisiaj postaram sie porobic jeszcze trochę, bo w niedzielę wyjeżdżam z synem na turnus rehabilitacyjny na tydzień i bedę wyłączona niestety.

Posted

pojadły dziś krupniku
i karmy puszkowej również
wczorajsze nóżki już ogołocone w pełni zastałam
cieszą się do mnie
są odważniejsze
dziś bawiliśmy się troszkę
ja - mama i bączki
cała trójka na mnie napadła (oczywiście z kulturką i dystansem)
na jutro wątróbka się szykuje do jedzonka

Posted

młoda studentka miała z mama porozmawiać i zadzwonić
na razie cisza

pani, która dzwoniła o obydwa bączki na razie wyjechała na weekend
zadzwoniła wieczorem w czwartek po raz drugi
wstępnie rozmawialiśmy o następnym weekendzie
poprosiła o więcej fotek na maila
i obiecałą, że zadzwoni lub napisze
do poniedziałku nie spodziewam się odzewu
ponieważ (jak pisałam) państwo wyjechali

myślę jednak, że domek będzie dobry
rozmowa była obiecująca (dośc długa jak na rozmowę telefoniczną)

zobaczymy

Posted

To trzymam kciuki, ja jak pisałam jutro wyjeżdżam i nie będę miała netu do piątku, dlatego nie dam rady uaktualniać przez ten czas ogłoszeń. Gdyby psiaki znalazły domek to napisz mi Lilith jak możesz na komórkę, bo umrę z ciekawości, mój nr 505 252 365:lol:

Posted

Pewnie że dobrze jak by maluchy trafiły do domu razem, byłoby im raźniej. My też przez ponad 13 lat mielismy dwie sunie-siostry, chociaż nie powiem zeby się bardzo kochały, ale jak jakiś pies chciął zaatakowac jedną to druga zawsze jej broniła. To byly nasze ukochane sunie, jedna moja a druga mojej siostry, niestety już odeszły za TM:-(

Posted

tula bardzo dziekuje za ogloszenia !!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
male kochane baczki ..sliczne zdjecia im zrobilas Lilith :)))))).....bardzo mi sie podoba zdjecie jak Astor siedzi a za nim zielony plot....................zobaczcie jaki przystojniak z niego :))))))))))))))))))))))

Posted

Cudo miśki, pewnie, że fajnie jakby ktoś chciał dwa, ale jeśli zgłosi się dobry domek dla jednego, to nie ma co się upierać.

Posted

ojej ojej...........
dobrze
troszkę nadziei na wieczór z tego będę miała
bo po dzisiejszych rozmowach telefonicznych.....bo skrzydła mi trochę podcięli rozmówcy.........

tymczasem rodzinka trafiła na łódzkie forum fundacyjne

Zobacz temat - 2 miesięczne bezdomniaki i matka - Radom :: Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt

2 miesięczne bezdomiaki i matka - Radom : lilith27 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl

Posted

Nie upierajcie się, żeby dwa razem ktoś wziął. Jak urosną będzie im wszystko jedno. Mniejsze ryzyko, że się pozbędą jednego jeśli jak piszesz "zjedzą ich z kopytami". Na cafeanimal mają duże szanse. Jeśli ludzie w ogóle mówią o jedzeniu i boją się, że będą dużo jadły, to nie dałabym im psa.