bullterrierka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jeśli potrzebny transport budy,to moge Wam dać kierowce w godzinach 8.00-16.00 z samochodem z paką. Quote
anhata Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 dzieki dzieki :)...transport jest...mamy kierowce z duzym mercedesem benzem...nioe wiem jak to sie pisze.... Quote
bullterrierka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 to w takim razie trzymam mocno kciuki za maluchy,żeby szybko śmigały do nowego domku,śliczne kluchy:loveu: Quote
Dyzia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 To supcio,że domcio jest trzymam kciuki za new dom ;D Quote
bullterrierka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dyzia napisał(a):To supcio,że domcio jest trzymam kciuki za new dom ;D :shake: Z tego co tu wyczytałam to wnioskuje,ze domku nie mają -buda ma jechać do miejsca gdzie pieski przebywają. Quote
lilith27 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ania, Ewa zapomniałam zadzwonić jutro budka będzie podwieziona najprawdopodoniej w godzinach popołudniowych czekam na telefon Beata M napisał(a)::shake: Z tego co tu wyczytałam to wnioskuje,ze domku nie mają -buda ma jechać do miejsca gdzie pieski przebywają. nie mają domku, budka jedzie w miejsce gdzie psiaki mają schronienie tymczasowe i względny spokój (nikt tam quadami pod nosem im nie jeździ, za to sąsiedzi podrzucają pasztecik) Quote
lilith27 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 zrobiłam to co miałam dziś zaplanowane zostało troszkę czasu toteż dopiszę mamusia cieszy się jak przyjeżdzam biegnie pod ogrodzenie i patrzy, piska a potem biegiem leci i skacze krok w krok chodzi za mną dosłownie nie odstępuje na moment dzisiaj po buzi mnie lizała przytulna sunia i przyjacielska nie chciała jeść, pić, chciała tylko miłości troszeczkę oczywiście problem, żeby odjechać mamusia nie chce sama zostawać kiedy stałam bez ruchu zajęła się malcami bawiła sie z nimi ale tylko się ruszyłam - mamusia juz stała obok mnie ona nie chce być sama jak odjeżdzałam to stałą i tak patrzyła z samochodem..........:-( pako - rudaśny malec podszedł dziś sam do mnie z matką siedziałam i się w końcu przemógł sam z siebie podszedł i polizał mnie w dłoń to nie człowiek podszedł do niego tylko on do człowieka astorek troszkę jeszcze z dystansem......... ale generalnie ogonki chodziły kiedy przyjechałam no i szczekały też pampuszki....... Quote
anhata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Lilith27 wlasnie wrocilamzpracy i juz dzwonie do mamy i przekazuje.. Quote
red Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ale piękne miśki, chyba dzięki bujnym futerkom nie pozamarzały w mrozy....Już piszę tekst na allegro. Quote
red Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 2-miesięczne "miśki"-super psiaki szukają domków..... Dwa maluszki, urodziły się w największe mrozy na opuszczonej działce. Ich mama, mądra, wspaniała sunia potrafiła utrzymać je przy życiu i wychowała. Schronieniem ich były drewniane palety i długa metalowa rura, w której chowały się przed zimnem.Maluszki nie znały dotyku człowieka, chowały się na jego widok. Obecnie są przeniesione z mamą w bezpieczne miejsce na innej działce i pilnie szukają domków. Są śliczne, puchate, bardzo pocieszne, nawet zaliczyły wizytę u weterynarza, zostały odrobaczone i zaszczepione. Kiedy znajdą już własne domki, ich mama zostanie wysterylizowana. Psiaki będą średniej wielkości. Oferuję pomoc w transporcie. Kontakt tel. Lilith, czy Twój numer? Czy coś dodać ? Quote
gallegro Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Za godzinę zrobię maluchom Allegro. Piszę na wszelki wypadek, ponieważ ktoś wcześniej już się przymierzał... Quote
gallegro Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 2-miesięczne szczeniaczki-misiaczki Astor i Pako. (594085318) - Aukcje internetowe Allegro Tymczasowo podałem swój tel.Proszę o info, na jaki go podmienić.Jeśli coś dodać/zmienić, czekam na sugestie... Quote
lilith27 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 moje namiary są w poście pierwszym 502 660 178 gg 48 71 100 mail [email protected] w ogóle dziękuję bardzo strasznie pieknie niedawno wróciłam od smrodków astor dziś sam podszedł do mnie chyba pora na prawde domku szukać matka bardzo karci maluszki zachowuje się bardzo samolubnie przy jedzeniu, a pochłania niesamowite ilosci jak na swoje gabaryty Quote
anhata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Lilith a to nie powinien byc Ewy numer ??????? 515184855 onama wprace juz ;>........bo nie chce Cie tak obarczac... dzisiaj zostalaprzywieziona wlasciwa buda ze schronu....l.jest duuuuuzaaaa....dzwigalo ja najpierw dwoch facetow.....pozniej dwoch......ale sobei poradzili.....najgorszy byl snieg .....trzeba bylo pchac samochodzik:).....buda jest dwukomorowa :D:D:D:D Quote
red Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ogromne dzięki Tomku, na Ciebie możemy liczyć....maluchy do domków, bo mamą trzeba się zająć......Fajnie, że mają już budę, a wzięłyście trochę słomy? Quote
anhata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 tego nie wzielismy......pierzemy materialy...suszymy...i na tym spia...... a oprocz allegro jakie sa jkeszcze ogloszenia??? wlansie dziekuje za bude i za ogloszenia :) moja mama juz chyba dziekowala bo wiem ze dziala telefonicznie:> co do gloszen....mozna napisac ze sa psiaki szczepione......i na koncu ze adopcjaopiera sie na podpisaniu umowy....i moze by tak malena allegro podswietlic ??? przelalabym kase na to.....psiaki musza szybko znalezc dom.... Quote
lilith27 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 jest koc i narzuta słoma nie potrzebna chyba może być Ewy numer, jeśli Ewa tak chce Quote
red Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Słoma jest najlepsza, bo nie chłonie wilgoci, szkoda, że nie wzięłyście, Tula miała zrobić więcej ogłoszeń. Quote
anhata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Ewa jest u dziadkow.....kurde ludzie dzwoncie tu czy tu:) Quote
tula Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Postaram sie dzisiaj zrobic ogłoszenia szczeniaczkom, a potem suni, kurcze mam teraz sajgon w domu i trochę sie opóźniam Quote
anhata Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 mam prosbe.....czy ktos moze zebrac ogloszenoia gdzie sapsiaki oglaszane ??????? jakos sie gubie...potrzebna lista to bedzie wiadiono gdzie nie zostaly ogloszone......CZAS NAGLI........ OGLOSZENIA PILNA SPRAWA Quote
Recommended Posts