Marcik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 red napisał(a):Jeśli ludzie w ogóle mówią o jedzeniu i boją się, że będą dużo jadły, to nie dałabym im psa. O tym samym pomyślałam. Może nie od razu kategorycznie bym nie dała ale podeszłabym do nich z ogromną rezerwą. A co jak okaże się, że jeden też za dużo je? Quote
red Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Miśki rosną..... oby te domki się odezwały, póki małe są, może je wylosują do Metra... Quote
anhata Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 dzisiaj moja mama rozm z ta pania....powiedz konkretne warunki...na pyt dot szczepien pani nic nie odpowiedziala....a z buda okazalo sie ze nie jewst gotowa....ma jutro zadzwonic Quote
anhata Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 tula,red,Marcik dzieki ze jestescie.. Quote
lilith27 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pako i Astor - 2 - miesięczne szczeniaki (600194219) - Aukcje internetowe Allegro a czy ja mogę prosić o wznawianie na cafeanimal ogłoszeń...... może się zdarzy........ coś radomskie biedulki tam ostatnio miały szczeście Quote
anhata Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ja tez o to poprosze!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aliczne szczeniaki to sa....prawda ??????? Quote
anhata Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 przystojne chlopaki psie w goreee !!!!!!!!!!!! :))))) Quote
red Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale szczęśliwe.... wygrzewają dupki na słoneczku, a tak marzły zimą.... Quote
lilith27 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jak jest słońce to grzeją dupkę budka stoi w miejscu, które jest osłonięte w dwóch stron budynkiem jest to dalej od uliczki i od bramy mają ciepło, nie wieje tam i mają też spokój chociaż dziś zastalam je na końcu działki na dechach przy ogrodzeniu sąsiad ich tam coś zanęcał pewnie znowu jakiś pasztet im dawał ale bąki fajne astor dziś się troszkę nawet ze mną bawił sam podszedl już tak na prawdę a pako sciągnął mi czapkę z głowy i chyba chciał nawiać z moimi włosami niestety te okazały się przytwierdzone do głowy pako jest niesamowity - mały szaleniec boją się jeszcze ...........ale jest lepiej, o wiele lepiej Quote
lilith27 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dziś astor nie stał na winklu tylko podbiegł do futrki na powitanie Quote
lilith27 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 prawie 200 wyświetleń na allegro i telefon milczy Quote
red Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 To duży sukces....te psiaczki od początku życia musiały się chować żeby przeżyć, stąd ten dystans do ludzi. Muszą trafić do bardzo ciepłych ludzi.Trzymam kciuki za domki, ciekawe jak trafił ten trzeci z rodzeństwa, przecież też pewnie był taki lękliwy. Quote
lilith27 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tzn. jeden przełamał się szybciej pako to skacze po mnie czapkę mi wczoraj chciał ukraść dzisiaj przez pręty się przeciskał do mnie rzucił się na grzbiet, żeby po brzuszku go łechotać pako ma zupełnie inny charakter a jak szczekał na moją mamę dzisiaj - olalala wkurzony był bo kość miał a ona go rozpraszała może tamten też taki pędrak jest (lub pędraczka) ale generalnie cieszę się z postępów Quote
gallegro Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 lilith27 napisał(a):prawie 200 wyświetleń na allegro i telefon milczy Na mojej aukcji jest nawet jeden "obserwator", ale z doświadczenia wiem, że to praktycznie o niczym nie świadczy. Czasem bywało po 2-3 tys. wyświetleń i nic, a czasem ni z gruchy, ni z pietruchy :-o. Po prostu, musi Swój trafić na Swego... Quote
lilith27 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wiem wiem, że musi zaskoczyć i w końcu zaskoczy a Ewa nie pozowli, ażeby źle trafiły w tym ogłoszeniu dałam tel do niej Quote
anhata Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Nioo moja mama ma dobra gadke :) o matko jak 200 wyswietlen to moze za jakis czas zmienily w ogloszeniu ze przeszly resocjalizaje...to sliczne psy...kwestia czasu...i ta babka wprowadzila troche zlych emocji Quote
lilith27 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 maksymalnie nieudany i przytlaczający dzien......... wkurzają mnie wszyscy i serce mnie pęka:-( Quote
Recommended Posts