lilith27 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 anhata napisał(a):.i zgadnijcie ktory jest wiekszy ????? Pako przerosl Astora :) ha ha nic dziwnego to pako był większy żarłok a poza tym mówiłam, że ma dłuższe łapki Quote
anhata Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 wczoraj Pani przyslala filmik kilkusekundowy jak sie psiaki bawia...Pako bawi sie z Astorem a Bobson podchodzi do nich i merda ogonkiem :) Quote
anhata Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 co to Goldi to Lilith daj znac kiedy mozna bedzie do Niej pojechac z jedzonkiem ;> Quote
anhata Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Monday z co z Murzynkiem ?? nie moge watku znalezc Quote
lilith27 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Monday napisał(a):Lilith, a co u Goldi? Nadal jest tam gdzie była? je tyje i cieszy się na widok odwiedzających generalnie jest ok Quote
Monday Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 anhata napisał(a):Monday z co z Murzynkiem ?? nie moge watku znalezc A może dlatego nie możesz go znaleźć bo został przeniesiony do "już w nowym domu" :) Murzyn od świąt w swoim nowym domku... ma bardzo cierpliwych właścicieli :) Quote
anhata Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Monday aaaaaa :))))))))))) no to fajnie..extra a co u niego?????? Quote
tula Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Anhata, wklejam Ci link do wątku Murzynka, powinna się wyswietlić ostatnia strona, to będziesz mogła sobie śledzić na bieżąco, bo z doświadczenia wiem że znaleźć jakiś wątek na dogo to czasem graniczy z cudem;): http://www.dogomania.pl/forum/f85/juz-w-nowym-domu-albo-nowy-dom-dla-psa-strozujacego-albo-schronisko-radom-131353/index30.html Quote
Monday Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Co u Goldi Jak stoi sprawa z jej sterylką? Co z jej infekcją, czy czymś co złapała ? Czy nikt o nią nie pyta, nie dzwoni? Takie śliczne zdjęcia w ogłoszeniach i naprawdę jeszcze nie ma domu? Quote
anhata Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 no wlansie nikt nie dzwoni.....powaznie....moja mama strasznie sie denerwuje....i pyta kiedy moze przyjsc do Goldi z jedzeniem..lilith27 ? :)sterylka w przyszlym tygodniu powinna byc Quote
Marcik Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Aniu opróżnij skrzynkę z wiadomości bo masz zapchaną od kilku miesięcy :diabloti: Quote
anhata Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Marcik teraz mam zapchana....jeszcze wczoraj przychodzily wiadomosci do mnie.....juz ja odpycham :) Quote
Marcik Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Małej wygasło Allegro. Nikt nie obserwował. Były w ogóle jakieś telefony? Muszę pomyśleć nad zmianą taktyki bo obrana okazuje się nieskuteczna. Quote
lilith27 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jest pewna szansa na domek pan z okolic radomia wziąłby ją na podwórko chwilowo suńka może być tam gdzie jest panika okazała się troszkę na wyrost (moja ciocia czasem tak sieje wiatr) wszystko jest dobrze suczka je i tyle sierśc jej troszkę ciemnieje jest już zdrowa i bardzo aktywna Quote
anhata Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 dzisiaj moja mama sie umowila z lilith27 zeby jechac do Goldi...mama mowi ze Goldi bardzo wyladniala....grubaskiem sie tez zrobila...nioo zobaczymy jak z tym panem...narazie sterylka jest wazna....:) Quote
anhata Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 oby oby oby ... Goldi hop w gore..pokaz sie innym :) Quote
tula Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 to mocno trzymam kciuki:loveu: i też się przyłączę do dawania ogłoszeń dla Goldi, bo ostatnio uaktualniałam wszystkie inne ogłoszenia i troche sie nie wyrobiłam, żeby jej porobić. Quote
red Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Lilith, jutro będzie sterylizowana moja podopieczna kotka, zwróć na nią uwagę proszę, może otul ciepło....Trzymam kciuki za obie bidy. Quote
Recommended Posts