Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zabieg poszedł bardzo dobrze
o 11.00 suka staneła na własnych nóżkach
obecnie jest w hoteliku dla zwierząt
wstępnie umówiłyśmy się na piątek, że ją zabierzemy
w przyszły piątek zdjęcie szwów

kotka widziałam byl w kolejce po Goldi

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna, ale języczek jej wypadł....już nareszcie wszystko ma za sobą, teraz tylko domek dla suni. Zrobiłyście wspaniałą akcję, najpierw z maluchami, teraz półmetek z mamą.

Posted

Biedna.. pewnie cieszy się, że wróciła "do siebie". Teraz trzeba ją ogłaszać bardzo intensywnie, musi mieć ten swój domek.

Posted

malym sie udlo Goldi tez sie uda ;> za dwa dni zdjecie szwow....sunia przeszla kolejny etap na lepsze zycie ;>

a ja znowu mam sunie ze szczeniakami....sytuacja jak zawsze wyglada nie zabardzo....i podobna sytuacja szczeniaki maja ok 4 tygodni i sa dzikie....pole obok jakis dom ktos buduje przy drodze do szkoly....jutro jade o 6 rano by je nakarmic.....i mnie szlak trafia ze wiem ze szczeniaki by z zcasem dom znalazly ale nie ma gdziue je przetrzymac....

Posted

Dzisiaj byłysmy z mama u Goldi...oczywiscie Lilith jest u niej codziennie.....i moge powiedziec ze baaaaaaaaaaardzoooooooooo wyladniala......bardzooooo !....zmienila kolor jak na zdjeciach zupelnie taka sama :)