anhata Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Nie zakladam watku malych nie ma od niedzieli.....matke codziennie dokarmiam..nie wiem co bedzie.w poniedzialek mnie zwolnili z pracy...bez komentarza Quote
tula Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dlaczego? Bo Radom to miasto do d..y, bardzo mi przykro Anhata, ale napewno znajdziesz coś lepszego bo jesteś super dziewczyną. Ja Goldi cały czas odnawiam ogłoszenia, na cafeanimal też ją cały czas wklejam, a nuż jeszcze raz wydrukują. Quote
anhata Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Goldi miewa sie dobrze...jest bardzo BARDZO RADOSNA....dzisiaj skalala do mnie :) co do szczeniaków...to matka jest codziennie...szceniakow nie bylo kilka dni....dopiero w piatek sie pokazaly....podobna sytuacja do bandziorow....ale one sa tak dzikie, ze jeszcze takich psiakow dzikich to nie widzialam.... Quote
lilith27 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 trochę ziajania troszkę zwiedzania nowa posesja i nowa buda Quote
Monday Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Lilith, ale gdzie do nowego domu,? skąd, jak? nic nie pisałaś... Quote
tula Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wspaniała wiadomość:lol:, bardzo się cieszę, że Goldi się udało. Lilith, ale nie bądź taka oszczędna w słowach, napisz coś więcej, bo nas ciekawość zeżre. Quote
red Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Jesteś bardzo tajemnicza.......ale cieszę się ogromnie....:multi: Quote
lilith27 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 w nowym domu - sonia czuje się dobrze szczeka i pilnuje posesji gania kotka - przybłędę mimo wysiłków pana nie zaprzyjazniła się z nim jedzenia ma aż nadto w trosce o jej "nazbyt mały apetyt" dokarmiana jest kiełbaską sonia skacze i cieszy się do ludzi - swoich nowych opiekunów ale samochód mój poznała - pamiętała myślę, że wszystko jest ok Quote
tula Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Świetnie że sunia tak dobrze sie miewa, najważniejsze, że jest szczęśliwa:lol:. Tylko temu biednemu kotu dałaby spokój;) Quote
red Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 W jej oczach widać radość, ma swoje miejsce na ziemi sunieczka, ciekawe jak jej dzieciaczki? Quote
anhata Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 czemu ja nie moglam wejsc na dogo przez kilka dni ?? to juz nie pierwszy raz....grr Goldi super wyglada...fajnie jest dac zwierzeciu szanse aby moglo zyc NORMALNIE.... ja od czwartku mialam kotke ok miesieczna bardzo chora...problemy z oczami....co 2 godz kropelki itd.....nie przezyla..w sobote ok 22 dostala ataku.....pojechalismy do weta...ale sie nie udalo tym razem :///.. dzisiaj bylam tez w miejscu dawnej pracy by porobic psiakom zdjecia z komorki ale ich nie bylo....pieski wyrosly widac ze szczeniaki ale bardzo ladne.....problem z mamuska....mamka nie oswojona .....i one tez nie daja sie poglaskac... co do bandziorow :)....maja sie dobrze....chyba za dobrze poniewaz rzadza calym domem :).....oczywiscie urosly....z reszta zwierzat w domu zyja w zgodzie... Quote
lilith27 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 zapraszam na watek szczenieczka songa potrzebujemy pomocy NA PRAWDĘ!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-szczeniak-8-tyg-matka-polastka-banerek-plakaty-ogloszenia-potrzebne-144235/index3.html#post12835709 Quote
tula Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Lilith będę robiła ogłoszenia maluszka i suni na gumtree warszawa i kraków i na adopcja psa i będę je od dzisiaj regularnie odnawiać, nie wiem czy dam radę zrobic więcej, bo mam strasznie dużo zwierzaków do ogłaszania i się troche nie wyrabiam. Aha od jutra postaram się też regularnie wklejac malucha na cafeanimal. Teraz tyle moge zrobić, niestety w przyszłym tygodniu wyjeżdżam z synem na turnus rehabilitacyjny na dwa tygodnie, a tam kiepsko z netem wiec pewnie będę miała przerwę w ogłaszaniu, ale do tej pory poogłaszam. Kurcze z rozpędu wpisałam w złym wątku, to samo jest w dobrym:) Quote
lilith27 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bezdomniaki podobno rosną i mają się dobrze Ewa utrzymuje kontakt telefoniczny z domkiem wiem od niej, że wszystko fajnie się układa podobno Pako w urodzie przegonił brata a wszyscy na Astora się zapatrywali tak zapraszam też do moich dzikusek nowi lokatorzy po goldi i synkach http://www.dogomania.pl/forum/f28/radom-wystraszona-skrzywdzona-sunia-z-pola-jej-corka-146590/#post12975545 Quote
anhata Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Wczoraj ( 23 listopada) zadzwoniła pani piesków do mojej mamy, że mamy dwa tygodnie na ich zabranie. SZOK..ROZPACZ...Moja mama kontaktowała się telefonicznie z tym domkiem.Pani zawsze była zadowolona, zdjęcia wysyłała. Tutaj juz nic nie pisałam, gdyż zawsze są inne psiaki, nowe wątki itd. Ostatni raz mama roizmawiała w czerwcu. Bylo wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj pani nawet nie byla smutna. Na pytanie, czy szukała dla nich domków, powiedziała, że nie, i że nie będzie. Nawet jąkała się na temat ich szczepień. W ogóle smutna nie była. Swoją decyzję argumentowała tym, ze zmienia miejsce zamieszkania. Nie mamy, gdzie ich umieścić. Wczoraj nawet z nerwów nie spałyśmy. Quote
anhata Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Wczoraj ( 23 listopada) zadzwoniła pani piesków do mojej mamy, że mamy dwa tygodnie na ich zabranie. SZOK..ROZPACZ...Moja mama kontaktowała się telefonicznie z tym domkiem.Pani zawsze była zadowolona, zdjęcia wysyłała. Tutaj juz nic nie pisałam, gdyż zawsze są inne psiaki, nowe wątki itd. Ostatni raz mama roizmawiała w czerwcu. Bylo wszystko jak najbardziej ok. Wczoraj pani nawet nie byla smutna. Na pytanie, czy szukała dla nich domków, powiedziała, że nie, i że nie będzie. Nawet jąkała się na temat ich szczepień. W ogóle smutna nie była. Swoją decyzję argumentowała tym, ze zmienia miejsce zamieszkania. Napisze do moderatora z prośbą o przejecie wątku. Nie mamy, gdzie ich umieścić. Wczoraj nawet z nerwów nie spałyśmy. Quote
Recommended Posts