Szarotka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Pieniazki od mnie powinny juz do Groma dotrzec. Quote
figanadrzewna Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 pewnie w poniedziałek dotrą Szarotko, na razie jeszcze nic nie ma. Quote
Czarodziejka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Opisałam newsy na wątku Kuby/Amika, którego jaśnie Grom poharatał wyskoczywszy z kojca. Biedny staruszek miał opuchliznę nad okiem. Grom jest kochany i łagodny tylko w stosunku do mnie. Nie znosi kotów, nie toleruje Kuby wolno chodzącego w zasięgu jego oczu, nie znosi, kiedy Foczka jedząc mlaska. Na mrozy wcisnęłam mu do budy koc - wytarmosił i podarł, potem oddał nań mocz i zrobił koopę :8 Teraz wpakowałam mu bardzo modny płaszcz filcowy z limitowanej serii Telimeny ;) Kołnierz właśnie leży przed budą. Jedyne, co napawa optymizmem, to apetyt Gromisia - gar jest zwsze jak lustro, nic nie przymarza, nie zostaje. Spacerki - kilka dni temu przed mrozami - Grom z brzuchem na ziemi i pazurami wbitymi w przymarznięty trawnik, sikał pod siebie, żeby łapy nie trzeba było unosić i rozglądał się bacznie za Kubą. Kiedy go uspokajałam, żeby tak się nie frustrował - polizał mnie w policzek i puścił bąka :D Spacerki są krótkie, bo bardzo marzną mi palce nawet w grubych rękawiczkach, a trzeba go utrzymać . Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Gromik, nie powiem, zebys sie dobrze zachowywal i tak kolege potraktowac, to bardzo nie ladnie. Co ciekawe to byli w jednem kojcu i jakis nic a teraz w sumie jak by gorzej............... Quote
idusiek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 kurdę, on mi Ogonka przypomina....tez dzika :/ Quote
Szarotka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 idusiek napisał(a):kurdę, on mi Ogonka przypomina....tez dzika :/ Powinni sie razem trzymac .......... Quote
Cantadorra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Grom, teraz dopiero ma okazje pokazac cala game zachowan. Wiele wody uplynie zanim zacznie postrzegac swiat jako jedno wielkie zagrozenie. Niestety te ataki to z tchorzostwa. Gdyby byl pewnym siebie psem, nie doszloby do tego. Czarodziejko, poharatany egzemplarz Ci sie trafil, ale nie pierwszy i nie ostatni. Dasz rade! I Gromis tez da rade sie przelamac! Quote
martka1982 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Nawet nie wiem jak skomentować zachowanie naszego frustrata... Quote
Czarodziejka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/81926-UmieraA-w-schroniskowej-budzie-teraz-w-dt-Szukamy-ds?p=13733092#post13733092 Tu jest opis akcji, jakby kto nie doczytał. Schronisko w Koninie zaoferowało mi budę dla Kuby jako rekompensatę tej, którą tak pracowicie zniszczył Grom. Jestem bardzo wdzięczna, ale nie mam jak przewieźć. Zapomniałam, że mój samochód nie ma haka, poprzedni miał. Do końca roku już nic nie wykombinuję. Pomyślę w styczniu. Do tego czasu Kuba na lotniczych siedzeniach w garażu. Bardzo zadowolony, ale za każdym razem, kiedy widzi, że gdzieś jadę, pokornie usuwa się z garażu i grzecznie czeka, aż wyjadę. Potem znów idzie staruszeczek na swoje miejsce. Szkoda mi go, bo łapy stare, stawy sztywne i czasem ciężko mu się podnieść, chociaż przecież nie musi, bo leży z boku i swobodnie można wycofać. Quote
Cajus JB Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dopiero tu znalazłem gdzie przebywa Amik Quote
Szarotka Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Cajus JB napisał(a):Dopiero tu znalazłem gdzie przebywa Amik Amik ??, czy to Gorm ?? Quote
Cajus JB Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Szarotka napisał(a):Amik ??, czy to Gorm ?? Nie. Amik i Grom to inne psiaki, ale są w jednym hoteliku. A nie wiedziałem gdzie. Quote
figanadrzewna Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 nigdy bym nie pomyślała, że to taki łobuz będzie ;) ale ma coś w sobie takiego, że się go kocha mimo wszystko, prawda? :) Quote
figanadrzewna Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hoop do góry sarenko, niech Ci sie darzy w Nowym Roku! Quote
Szarotka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Czy pieniadze do Groma doszly ?? mowie o grudniu. Za chwile wysylam za styczen. Sprawdzilam, ze doszly :):) Quote
figanadrzewna Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 doszły Szarotko :) wszystko jest aktualizowane w pierwszym poście, w miarę dochodzących wpłat. Quote
Szarotka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Gromik mam nadzieje, ze sie rozwijasz :):) Quote
Aga-33-76 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dobrej nocy Gromiku... Jutro rano wyślę deklarację. Quote
figanadrzewna Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 dotarła wpłata od Ani, rano uzupełnię rozliczenie po opłaceniu hotelu Czarodziejce. Dziś już padam z nóg, dobranoc Gromikowi i jego aniołom Quote
Recommended Posts