Cajus JB Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dodałem zdjęcia w normalnym wymiarze. Bo mój telefon pokazał mi tylko linki. A chciałem obejrzeć Groma. Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jeżuniu malutki, chłopak jest naprawdę wycofany... :( I nic żeby było lepiej? Jak można mu pomóc? Quote
figanadrzewna Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 malutkie to kroczki, ale idzie ku lepszemu Aga. Ważne, że powiodło sie wyciągnięcie go ze schroniska, Czarodziejka już zrobi z niego chłopaka do wzięcia ;) Mamy co prawda deklaracje stałe, ale to różnie bywa, więc na ten moment każda złotówka pomocy, nadal jest nam cenna Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jasne, Czarodziejko czyń zatem cuda, chętnie podopinguję Grom-kiego chłopczyka. W przyszłym m-cu postaram się dorzucić grosik :) Quote
Cantadorra Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 danal1983 napisał(a):kiedy jedzie?? Kto jedzie? Bo jesli pytasz o Gromka, to juz jest na miejscu :) Quote
Szarotka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Moze juz jedzie do swojego domku:razz::razz::razz:, kto wie :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Szarotka napisał(a):Moze juz jedzie do swojego domku:razz::razz::razz:, kto wie :cool3::cool3::cool3::cool3: Dokąd jedzie, skoro siedzi w moim kojcu? A? Quote
danal1983 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Cantadorra napisał(a):Kto jedzie? Bo jesli pytasz o Gromka, to juz jest na miejscu :) aaa to ja widac nie w temacie, ;/ świetnie, świetnie, czekam na wieści Quote
Szarotka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Czarodziejka napisał(a):Dokąd jedzie, skoro siedzi w moim kojcu? A? Podobno to pomaga jak sobie wyobrazamy cos co chcemy, zeby sie stalo :):) jak sobie wszyscy wyobrazimy, ze Grom juz ma wlasny dom, to mu to pomoze ten dom znalezc :):) Quote
danal1983 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Szarotka napisał(a):Podobno to pomaga jak sobie wyobrazamy cos co chcemy, zeby sie stalo :):) jak sobie wszyscy wyobrazimy, ze Grom juz ma wlasny dom, to mu to pomoze ten dom znalezc :):) podobno tak to działa. no to ciotki skupmy sie:) Quote
Cantadorra Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Szarotka napisał(a):Podobno to pomaga jak sobie wyobrazamy cos co chcemy, zeby sie stalo :):) jak sobie wszyscy wyobrazimy, ze Grom juz ma wlasny dom, to mu to pomoze ten dom znalezc :):) Szarotka, hallo! To troche nie tak, moge polecic literature fachowa, jesli Cie to interesuje, ale to tak nie dziala, ze siedze i mysle, mam czerwonego porche, mam czerwonego porche i... bach, stoi pod domem czerwone porche. Ale wierzyc i miec dzieki temu motywacje do dzialania, to jak najbardziej. Wizualizujcie ale i robmy, co do nas nalezy. Jednak za szybko na adopcje Groma. Taki straszaczek, niech troche sie osmieli ) Quote
Szarotka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nie musisz mi nic polecac :):) jestem obczytana jak pijana osa :):) spytaj Anawa a powie Ci, ze dziala. Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie. Moze sie zle wyrazilam, zawsze chetnie czytam i slucham co inni polecaja, ale metode mam swoja. Dziala jak sie wierzy, ze dziala i to tak absolutnie. Quote
Aga-33-76 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zgadzam się w 200%. Sprawdziłam ! Gromku, śmiało na pierwszą stronę skacz! Quote
Cantadorra Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Szarotka napisał(a):Nie musisz mi nic polecac :):) jestem obczytana jak pijana osa :):) spytaj Anawa a powie Ci, ze dziala. Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie. Moze sie zle wyrazilam, zawsze chetnie czytam i slucham co inni polecaja, ale metode mam swoja. Dziala jak sie wierzy, ze dziala i to tak absolutnie. Najważniejsze, ze wierzysz w to co robisz. Sprzedaj nam swoja tajemnice, jak to robisz, zeby u mnie tez zadzialalo. Takze mozna byc spokojnym o Groma! Pozdrawiam serdecznie entuzjastyczna Szarotko! Quote
Szarotka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Narazie mam inne psiaki na tapecie, ale i na Groma przyjdzie kolej :):) Quote
figanadrzewna Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Szarotka']Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie. entuzjazm, motywacja i przekonanie jest, ale nie działa bo czasu jakoś tak mało, doba za krótka ;) A jakby się udało plany remontowe zrealizować, to wzięłabym Gromika czy inną bidę do siebie. Potrenuję póki co, wiarę że się ziści:p tymczasem cioteczki zobaczcie tą pannę. Dziewczyny opisały to tak "To jest chyba jeden z najsmutniejszych i najbardziej zrezygnowanych psów w naszym schronisku:-(" Zbieramy na hotel http://www.dogomania.pl/threads/127116-BOGINI-MAE-DROA-CI-SZUKA-SWOJEGO-DOMU-WyjAE-tkowa-piAE-kna-sunia Quote
Czarodziejka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Grom zniszczył budę - oba wejścia są poodgryzane....Zrobił to w nocy. Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Grom cos sie nie popisal. Szkoda, ze chlopak demoluje swoj dom :( Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czarodziejka napisał(a):To na widok kota. Nie rozumiem, patrzyl na kota i obgryzanie dobrze mu wtedy szlo?:diabloti: Quote
figanadrzewna Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 kto by przypuszczał, że on ma taki charakterek? Quote
Czarodziejka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Widocznie dostał szału na widok rudego kota - nowej przybłędy. Kociątko bawiło się na trawie, a on szczekał, myślałam, że poszczeka i zamknie pysk, ale nie. Jeszcze w nocy przeżywał i to wtedy chyba zdemolował budę. A dzisiaj proszę ja was oczęta jak sarenka i niewiniątko z siebie robi. Pominę fakt, że znów nas*ane na dachu :mad: Quote
Cantadorra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Mam nadzieje, ze z tym sr...em na dach samo mu przejdzie, bo chlopak przesadza. :) Quote
Recommended Posts