Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malutkie to kroczki, ale idzie ku lepszemu Aga. Ważne, że powiodło sie wyciągnięcie go ze schroniska, Czarodziejka już zrobi z niego chłopaka do wzięcia ;)

Mamy co prawda deklaracje stałe, ale to różnie bywa, więc na ten moment każda złotówka pomocy, nadal jest nam cenna

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Dokąd jedzie, skoro siedzi w moim kojcu? A?

Podobno to pomaga jak sobie wyobrazamy cos co chcemy, zeby sie stalo :):) jak sobie wszyscy wyobrazimy, ze Grom juz ma wlasny dom, to mu to pomoze ten dom znalezc :):)

Posted

Szarotka napisał(a):
Podobno to pomaga jak sobie wyobrazamy cos co chcemy, zeby sie stalo :):) jak sobie wszyscy wyobrazimy, ze Grom juz ma wlasny dom, to mu to pomoze ten dom znalezc :):)

podobno tak to działa. no to ciotki skupmy sie:)

Posted

Szarotka napisał(a):

Szarotka, hallo! To troche nie tak, moge polecic literature fachowa, jesli Cie to interesuje, ale to tak nie dziala, ze siedze i mysle, mam czerwonego porche, mam czerwonego porche i... bach, stoi pod domem czerwone porche. Ale wierzyc i miec dzieki temu motywacje do dzialania, to jak najbardziej. Wizualizujcie ale i robmy, co do nas nalezy. Jednak za szybko na adopcje Groma. Taki straszaczek, niech troche sie osmieli )

Posted

Nie musisz mi nic polecac :):) jestem obczytana jak pijana osa :):) spytaj Anawa a powie Ci, ze dziala. Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie.
Moze sie zle wyrazilam, zawsze chetnie czytam i slucham co inni polecaja, ale metode mam swoja. Dziala jak sie wierzy, ze dziala i to tak absolutnie.

Posted

Szarotka napisał(a):
Nie musisz mi nic polecac :):) jestem obczytana jak pijana osa :):) spytaj Anawa a powie Ci, ze dziala. Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie.
Moze sie zle wyrazilam, zawsze chetnie czytam i slucham co inni polecaja, ale metode mam swoja. Dziala jak sie wierzy, ze dziala i to tak absolutnie.

Najważniejsze, ze wierzysz w to co robisz. Sprzedaj nam swoja tajemnice, jak to robisz, zeby u mnie tez zadzialalo. Takze mozna byc spokojnym o Groma! Pozdrawiam serdecznie entuzjastyczna Szarotko!

Posted

[quote name='Szarotka']Oczywisicie trzeba wiedziec jak to uzywac :):) trzeba miec, entuzjazm, motywacje i przekonanie.

entuzjazm, motywacja i przekonanie jest, ale nie działa bo czasu jakoś tak mało, doba za krótka ;) A jakby się udało plany remontowe zrealizować, to wzięłabym Gromika czy inną bidę do siebie. Potrenuję póki co, wiarę że się ziści:p

tymczasem cioteczki zobaczcie tą pannę. Dziewczyny opisały to tak "To jest chyba jeden z najsmutniejszych i najbardziej zrezygnowanych psów w naszym schronisku:-(" Zbieramy na hotel
http://www.dogomania.pl/threads/127116-BOGINI-MAE-DROA-CI-SZUKA-SWOJEGO-DOMU-WyjAE-tkowa-piAE-kna-sunia

Posted

Widocznie dostał szału na widok rudego kota - nowej przybłędy. Kociątko bawiło się na trawie, a on szczekał, myślałam, że poszczeka i zamknie pysk, ale nie. Jeszcze w nocy przeżywał i to wtedy chyba zdemolował budę. A dzisiaj proszę ja was oczęta jak sarenka i niewiniątko z siebie robi. Pominę fakt, że znów nas*ane na dachu :mad: