Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki wstawie jutro-musielismy wieczorem jechac do bydgoszczy i dopiero co wrócilismy...padam...

Jutro zobaczymy jak Ariel reaguje na kosiarkę:diabloti:- dostałam od TZ jako przyszły prezent urodzinowy, aby móc sobie kosić trawę w hoteliku- romantycznie co nie?:evil_lol::evil_lol: Ale ja tam się ciesze, bo trawa po kolana:roll::shake:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Fotki wstawie jutro-musielismy wieczorem jechac do bydgoszczy i dopiero co wrócilismy...padam...

Jutro zobaczymy jak Ariel reaguje na kosiarkę:diabloti:- dostałam od TZ jako przyszły prezent urodzinowy, aby móc sobie kosić trawę w hoteliku- romantycznie co nie?:evil_lol::evil_lol: Ale ja tam się ciesze, bo trawa po kolana:roll::shake:

Prezent - super :evil_lol:

Posted

Skoszona 1/3 dopiero...;)
Ariel miał gdzies kosiarkę:cool1:
Fotek dzis znowu nie bedzie:eviltong:Aparat znowu pozyczony.

Ale bylismy u weta na szczepienia- wścieklizna i wirusówki-wybłagałam cene 30 zł razem za 2 szczepienia:evil_lol:-nie brałam faktury-dolicze do hoteliku.
Ariel grzeczny przy zastrzykach. Waży 19 kg-wsadzenie go na wage było nie lada wyczynem;)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Myślę,że jeszcze z 1 kg utuczymy i wysatrczy, bo gruby Ariel jakos dziwnie by wygladał:evil_lol: Teraz nie widac żeber, jest szczupły, ale zgrabny i gibki;) Ale apetyt ma wiiielki!!

Tak, tak, nie można zrobić z Arielka baleronu. On musi taki charcikowato-dobkowy zostać. :lol:

Całą trawkę już mu skosiłaś, Aniu? :angryy:

Posted

Ale zgrabna pupcia! Jak ładnie zarosła! To jaśniejsze to właśnie ten biały włos jest czy przerzedzenia?

Ale go podeszłaś! Że też ci pozwolił! :razz:

Od tych twoich kwiatków Arielkowi kręci się w nosie! :eviltong:

No ładne kwiatki, ładne! :lol:

Posted

[quote name='agata51']Ale zgrabna pupcia! Jak ładnie zarosła! To jaśniejsze to właśnie ten biały włos jest czy przerzedzenia?

Ale go podeszłaś! Że też ci pozwolił! :razz:

Od tych twoich kwiatków Arielkowi kręci się w nosie! :eviltong:

No ładne kwiatki, ładne! :lol:
Jeszcze sie alergi dorobi:razz::evil_lol::lol:

Posted

Aniu, kup Arielkowi od ciotki olej z pestek winogron i dodawaj łyżkę stołową do każdego posiłku. Podobno dobrze robi na owłosienie. Może warto spróbować. Kaskę przelać na konto podane w 1 poście?

Arielku, omijaj szerokim łukiem klombiki Ani, bo jeszcze krzywdę ci zrobi!

A propos, czy Ariel jest wykastrowany? Jakoś mi to umknęło. Chyba nie....

Posted

Agatko-Ariel dostaje olej z pestek winogron, a takze olej rybi:cool3: Ariel jak i moje psiaki jest na Barfie, a takie oleje to wymóg przy tym karmieniu;) Dieta mu słuzy, bo ładnie przybrał na wadze, no i włos rosnie ekspresowo!!Kupy małe, rozwolnienia brak.
Ariel ma jajeczka:diabloti: Myslę,że jeszcze z ciachaniem mozna się wstrzymać-niech całkiem do siebie dojdzie...zresztą domku jak na razie ani widu, ani słychu:shake:
Mielismy w nocy dzis 2 burze....a ja cos spac nie mogę-juto będę nieprzytomna:shake: