Ania+Milva i Ulver Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 właśnie wróciłam od psiaków- Ariel szaleje-mokro jest strasznie, ale jemu nic nie przeszkadza;)lata po trawach jak szalony zdjęcia dupci jutro-aparat pozyczyłam siostrze:oops: Quote
agata51 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ariel chyba nie nadaje się do bloków. :evil_lol: Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 agata51 napisał(a):Ariel chyba nie nadaje się do bloków. :evil_lol: Chyba nie :evil_lol: taki szaleniec :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Fotki wstawie jutro-musielismy wieczorem jechac do bydgoszczy i dopiero co wrócilismy...padam... Jutro zobaczymy jak Ariel reaguje na kosiarkę:diabloti:- dostałam od TZ jako przyszły prezent urodzinowy, aby móc sobie kosić trawę w hoteliku- romantycznie co nie?:evil_lol::evil_lol: Ale ja tam się ciesze, bo trawa po kolana:roll::shake: Quote
__Lara Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Fotki wstawie jutro-musielismy wieczorem jechac do bydgoszczy i dopiero co wrócilismy...padam... Jutro zobaczymy jak Ariel reaguje na kosiarkę:diabloti:- dostałam od TZ jako przyszły prezent urodzinowy, aby móc sobie kosić trawę w hoteliku- romantycznie co nie?:evil_lol::evil_lol: Ale ja tam się ciesze, bo trawa po kolana:roll::shake: Prezent - super :evil_lol: Quote
kuba123 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 romantyczny czy nie- ale jaki praktyczny:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Skoszona 1/3 dopiero...;) Ariel miał gdzies kosiarkę:cool1: Fotek dzis znowu nie bedzie:eviltong:Aparat znowu pozyczony. Ale bylismy u weta na szczepienia- wścieklizna i wirusówki-wybłagałam cene 30 zł razem za 2 szczepienia:evil_lol:-nie brałam faktury-dolicze do hoteliku. Ariel grzeczny przy zastrzykach. Waży 19 kg-wsadzenie go na wage było nie lada wyczynem;) Quote
agata51 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dzielny Arielek! :loveu: 19kg? To chyba nieźle. On z tych szczuplejszych. :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Myślę,że jeszcze z 1 kg utuczymy i wysatrczy, bo gruby Ariel jakos dziwnie by wygladał:evil_lol: Teraz nie widac żeber, jest szczupły, ale zgrabny i gibki;) Ale apetyt ma wiiielki!! Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam... ...proszę Was - zajrzyjcie na wątek poniżej - pilnie poszukiwane DT dla maleństwa, z którego oczkiem stało się coś potwornego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-ostatniej-szansy-pilnie-dt-dla-ninki-po-usunieciu-oczka-str-59-a-131337/index59.html Quote
agata51 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Myślę,że jeszcze z 1 kg utuczymy i wysatrczy, bo gruby Ariel jakos dziwnie by wygladał:evil_lol: Teraz nie widac żeber, jest szczupły, ale zgrabny i gibki;) Ale apetyt ma wiiielki!! Tak, tak, nie można zrobić z Arielka baleronu. On musi taki charcikowato-dobkowy zostać. :lol: Całą trawkę już mu skosiłaś, Aniu? :angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 :lol: Całej to nie da rady, bo teren tak duzy,że zanim bym skończyła, to trzeba było by od razu od początku zaczynać-także Ariel ma w czym hasać:evil_lol: Choc ściezki sobie wykosze i miejsce na kwiatki:cool3: Quote
agata51 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Kwiatki?! :crazyeye: To jeszcze dodatkowy płot musisz stawiać! :evil_lol: Mlecze ci nie wystarczą? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 o nie nie....kwiatki muszom być!!:motz: a niech mi tylko którys siknie na nie -kutasa tasakiem:ices_bla::scared: Lecę:painting: Quote
agata51 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jajka im już powycinali, a teraz za kutaski będą się brać. Potwory nie ludzie! :mad: Kwiatków im się zachciewa! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kwiatki posadzone:diabloti: Duuupa:diabloti: Ariel nie cierpi tej poduszki- co włoże do budy to ja wyciaga...a reszte nie:roll: Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ale zgrabna pupcia! Jak ładnie zarosła! To jaśniejsze to właśnie ten biały włos jest czy przerzedzenia? Ale go podeszłaś! Że też ci pozwolił! :razz: Od tych twoich kwiatków Arielkowi kręci się w nosie! :eviltong: No ładne kwiatki, ładne! :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 No właśnie to jasne , to białe włosy:roll: Z daleka wyglada jakby łyse było. Na grzbiecie jeszcze trochę mało włosów, ale i tak lepiej niz jak przyjechał-jak stoi w cieniu to nie widać:evil_lol: Quote
rita60 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='agata51']Ale zgrabna pupcia! Jak ładnie zarosła! To jaśniejsze to właśnie ten biały włos jest czy przerzedzenia? Ale go podeszłaś! Że też ci pozwolił! :razz: Od tych twoich kwiatków Arielkowi kręci się w nosie! :eviltong: No ładne kwiatki, ładne! :lol: Jeszcze sie alergi dorobi:razz::evil_lol::lol: Quote
sonikowa Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ania, ja mysle, ze mu kolor poduszki nie pasuje i dlatego ja wyciaga ;) Moze zmien na rozowa.. Quote
agata51 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Aniu, kup Arielkowi od ciotki olej z pestek winogron i dodawaj łyżkę stołową do każdego posiłku. Podobno dobrze robi na owłosienie. Może warto spróbować. Kaskę przelać na konto podane w 1 poście? Arielku, omijaj szerokim łukiem klombiki Ani, bo jeszcze krzywdę ci zrobi! A propos, czy Ariel jest wykastrowany? Jakoś mi to umknęło. Chyba nie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Agatko-Ariel dostaje olej z pestek winogron, a takze olej rybi:cool3: Ariel jak i moje psiaki jest na Barfie, a takie oleje to wymóg przy tym karmieniu;) Dieta mu słuzy, bo ładnie przybrał na wadze, no i włos rosnie ekspresowo!!Kupy małe, rozwolnienia brak. Ariel ma jajeczka:diabloti: Myslę,że jeszcze z ciachaniem mozna się wstrzymać-niech całkiem do siebie dojdzie...zresztą domku jak na razie ani widu, ani słychu:shake: Mielismy w nocy dzis 2 burze....a ja cos spac nie mogę-juto będę nieprzytomna:shake: Quote
Recommended Posts