Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, dziekuję za informację. :lol:

Ludziu, smutno ci? Pokochaj Ariela, wulkan radości. On się nią z tobą podzieli.

P.S. W finansach nic się nie zmieniło? Czyżby moja kaska nie doszła?

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
rozliczenie za hotel będzie na koniec miesiąca....a nóż widelec w poniedziałek po Ariela ktoś zadzwoni:evil_lol:

Dlaczego akurat w poniedziałek? Aniu, ty coś wiesz! ;)

Dobranoc, przystojniaku. :loveu:

Posted

Niewiasta, poproś o pomoc Brysio albo Marinka. Są rewelacyjne. Na pewno nie odmówią Arielkowi.

Allegro i alegratkę mogę wyróżnić. Najchętniej alegratkę, bo to przez telefon. :lol:

Posted

Sory za offa:
Jest w schronisku taka sunia Mia. Mia jest bardzo chora. Wczoraj miała zrobiony rtg i niestety Mia umiera, ma raka płuc. Sterydy jedynie przedłużą jej życie. Czy Mia ma umrzeć samotna? Bez ręki która ją pogłaszcze i przy której poczuje się bezpieczna? Czy znajdzie sie dla niej miejsce na ostatnie chwile w domowym zaciszu?
O pomoc dla Mia prosimy,aby nie odeszła sama i niekochana :-(

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Fakturę za maj wystawiłam- wyszło:

hotel - 400 zł
nadwyżka + 30 zł
--------------------
-370 zł
wet - 30 zł

razem: - 400 zł

A u Arielka bez zmian. Domek potrzebny...najlepiej dom z ogrodem. Ariel to szczekacz- alarmuje jak tylko cos zobaczy czy usłysz. Potrafi sobie pół dnia szczekać:evil_lol: Nie wiem więc czy w bloku sąsiedzi by wytrzymali- no chyba,że cały czas byłby z kimś:cool3:
Tolerancja innych psiaków jest na bardzo niskim poziomie-przy jedzeniu wynosi poziom 0 ;)
Jeszcze ze 2 tyg i Ariel zarosnie juz cały-expresowo się to dzieje:crazyeye:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Fakturę za maj wystawiłam- wyszło:

hotel - 400 zł
nadwyżka + 30 zł
--------------------
-370 zł
wet - 30 zł

razem: - 400 zł

A u Arielka bez zmian. Domek potrzebny...najlepiej dom z ogrodem. Ariel to szczekacz- alarmuje jak tylko cos zobaczy czy usłysz. Potrafi sobie pół dnia szczekać:evil_lol: Nie wiem więc czy w bloku sąsiedzi by wytrzymali- no chyba,że cały czas byłby z kimś:cool3:
Tolerancja innych psiaków jest na bardzo niskim poziomie-przy jedzeniu wynosi poziom 0 ;)
Jeszcze ze 2 tyg i Ariel zarosnie juz cały-expresowo się to dzieje:crazyeye:

A to drań, hałaśliwy :evil_lol: i do miski by najchętniej nikogo nie dopuścił, no no :lol:

Posted

Ariel, jak będziesz tak szczekać, to na stróża pójdziesz, zobaczysz!

A bo on tam tyle bodźców ma. W bloku połowa odpadnie, zostaną tylko słuchowe. :evil_lol: