Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, b-b napisał:

Coś się dziewczyny pochorowały :(Bajeczka, Bambi i Sabcia. A reszta dziewczyn OK?

Wczoraj rozmawiałam z Hanią i reszta gromadki ok.Wygląda na to,ze wirusówka....

Posted

Wizyta w domku dla Gracji wypadła bardzo dobrze,więc Gracja może się pakować :) Państwo planują pojechać w weekend ale to uzgodnią już z Hanią.Cała wyprawka będzie zakupiona łącznie z grawerowaną adresówką.Pani Kasia baaaaardzo się ucieszyła i powiedziała,że spać to ona nie będzie z nadmiaru emocji....:)

• Upvote 1
Posted

Dobry wieczór,

jestem już po wizycie i rozmowie z Bogusią-troszkę napiszę o rodzince.

Rodzina cała w komplecie czekała na wizytę-bardzo serdeczni,kontaktowi,otwarci,z serduchem na dłoni.Małżeństwo z pełnoletnim synem i 9-ciolatkiem,Bartusiem który pytał-kiedy Gracja ma urodziny-ustaliliśmy,ze urodziny będzie miała w tym dniu,w którym do nich przyjedzie,jeśli tak będzie.Zapytania co dziewczynka je,co lubi...?Kasia zakochana w Gracji,trzymająca kciuki mówiąc,że są podczas spotkania prawie wszyscy...i ze następnym razem będą już w komplecie.Rodzinka mieszka w spokojne j dzielnicy Karpacza z pięknymi terenami spacerowymi.Wiedzą o wszelkich zabezpieczeniach,problemem nie jest wyjazd do JG ,by wygrawerować adresówkę nie mówiąc o wyprawce i wyjeżdzie do hoteliku po Grację.

Troszkę chaosu,przepraszam.Jak są pytania,to piszcie.

Dzwoniła Kasia,Gracja się pakuje.Środa wielki dzień,za tydzień.Kasia bardzo dziękuję.

Pozdrawiam,Agnieszka.

• Upvote 1
Posted

To i Gracja ma już własny domekhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,19_TO_orig.gif

Aguś - bardzo się cieszę, ze będziesz miała kolejna zamojską "podopieczną - jedna w Kowarach, druga w Karpaczu;)

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

To i Gracja ma już własny domekhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,19_TO_orig.gif

Aguś - bardzo się cieszę, ze będziesz miała kolejna zamojską "podopieczną - jedna w Kowarach, druga w Karpaczu;)

Martusiu kochana,

cieszę że mogłam pomóc.

Rodzinka bardzo pasuje do Gracji.

Nadmienię jeszcze,że w domku mieszka papużka odtrącona przez matkę,wyrzucona z gniazda-wykarmiła ja Kasia podając kaszki itp.Nie lata,to taka chodząca papużka korzystająca z kąpieli w psich miskach z wodą.

Papapa.

Posted
Przed chwilą, Poker napisał:

Super wieści ,ale muszą uważać na papużkę. Nigdy nic nie wiadomo co psu może do łebka strzelić.

Racja.

Nasz zamojski Melon pojechał do Warszawy do 2 kanarków i niestety przez  nieuwagę pani został tylko jeden:(

Posted
45 minut temu, MikAga napisał:

Dobry wieczór,

jestem już po wizycie i rozmowie z Bogusią-troszkę napiszę o rodzince.

Rodzina cała w komplecie czekała na wizytę-bardzo serdeczni,kontaktowi,otwarci,z serduchem na dłoni.Małżeństwo z pełnoletnim synem i 9-ciolatkiem,Bartusiem który pytał-kiedy Gracja ma urodziny-ustaliliśmy,ze urodziny będzie miała w tym dniu,w którym do nich przyjedzie,jeśli tak będzie.Zapytania co dziewczynka je,co lubi...?Kasia zakochana w Gracji,trzymająca kciuki mówiąc,że są podczas spotkania prawie wszyscy...i ze następnym razem będą już w komplecie.Rodzinka mieszka w spokojne j dzielnicy Karpacza z pięknymi terenami spacerowymi.Wiedzą o wszelkich zabezpieczeniach,problemem nie jest wyjazd do JG ,by wygrawerować adresówkę nie mówiąc o wyprawce i wyjeżdzie do hoteliku po Grację.

Troszkę chaosu,przepraszam.Jak są pytania,to piszcie.

Dzwoniła Kasia,Gracja się pakuje.Środa wielki dzień,za tydzień.Kasia bardzo dziękuję.

Pozdrawiam,Agnieszka.

Agnieszko jeszcze raz pięknie kochana dziękujemy za wizytę p/a i zdanie z niej relacji :)

40 minut temu, Tola napisał:

A jak Bajeczka się czuje?

Bajeczka dzisiaj dostała ostatni antybiotyk i tylko ma syropek do podawania w domu.Jest lepiej ale to jeszcze trochę potrwa zanim zupełnie stanie zdrowo na łapkach.Dzisiaj juz weselsza i zaczepiała do zabawy...:) Porcje kurczaka z podrobami,warzywami i ryżem ugotowane i pomrożone.Super poskutkowało jednoczesne podanie na stół obiadu dla rodziny i smakowite jedzonko do miski Bajki.Przestała żebruchać przy "obiadowym" stole i po opędzlowaniu miseczki idzie sobie na dywan i spokojnie leży :) Pani Agnieszka jest z tych,które SŁUCHAJĄ i WDRAŻAJĄ W ŻYCIE! :)

• Like 1
Posted
11 godzin temu, Patmol napisał:

Góralką to chyba nie, bo w Karpaczu nie ma górali . Chociaż góry są i piękne tereny do spacerowania także. I ludzie są sympatyczni.

Jak w Karpaczu idzie kupić: oscypka, ciupagę , kierpce to górala też tam się znajdzie ;) 

Posted
6 minut temu, Poker napisał:

We Wrocławiu też można kupić oscypki, kierpce i ciupagi ( część z Chin), a górala ni ma.

To dziś przeprowadzka?

Bo nie ma gór we Wrocławiu....no chyba,że liczyć to co w okolicy leży ;)

Posted
40 minut temu, Patmol napisał:

jak to nie ma? a Ślęża??

A Sobótka? ;)

No toż napisałam ,ze w okolicy a nie we Wrocławiu :)

Posted
5 minut temu, Poker napisał:

Sobótka to nie góry tylko miejscowość.Ślęża jest górką.

Ale wtopa :/

Pamiętałam z wyprawy tam ,że pan mówił, że do kiedyś tam Sobótka....a teraz Ślęża...no i porypało mi się po latach.

A tą górkę to pamiętam do dziś. Najgorszą droga nas prowadzili.

Posted

Nigdy nie byłam na Ślęży. Jak jedziemy na wycieczkę i myślimy gdzie tym razem, a odległość do Sobótki i w Karkonosze mamy taką samą prawie -to zawsze w końcu jedziemy w Karkonosze, albo w Stołowe albo w Sowie itd. I zawsze jakoś wychodzi, że Ślęża to może następnym razem.

Posted

Dobry wieczór,

mam kontakt z Kasią-wyprawka przygotowana i rodzinka nie może się już doczekać wyjazdu po dziewczynkę.Kasia przesłała mi fotę Gracjanki z podpisem-Nasza Gracja.

Będzie dobrze,trzymam kciuki.

Pozdrawiam z Mikuśką.Agnieszka.

• Upvote 1