Tyśka) Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 18 godzin temu, Onaa napisał: Fajnie że się podobają :). A jaki jest Twój śmieszek Tysiu ? Warto zrobić ogłoszenia z nimi, bo zachwycają. A może to ja jestem dziwna... bo mam słabość do psów własnie w takiej majowej scenerii? :) O taki :) - tutaj z przyrodnim "bratem", który mieszka po sąsiedzku i jest moim "dochodzącym synkiem" :) 1 Quote
Onaa Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Świętujemy dalej. Mufciu... Miłego dnia Wszystkim. Przed chwilą, Jolanta08 napisał: Pozdrawiam Mufcię i wszystkich jej sympatyków Przed chwilą, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Mufko Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Warto zrobić ogłoszenia z nimi, bo zachwycają. A może to ja jestem dziwna... bo mam słabość do psów własnie w takiej majowej scenerii? :) O taki :) - tutaj z przyrodnim "bratem", który mieszka po sąsiedzku i jest moim "dochodzącym synkiem" :) Dziękuję i witam upalnym majowym popołudniem :D . Miłego odpoczynku :). Quote
Nesiowata Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Witaj śliczne Mufiątko, baw się i korzystaj z każdej chwili. Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Jestem, Mufciu. Onaa, dopisz, proszę, jeszcze jedną stałą deklarację dla Mufeczki. Deklarują od maja 20 zł miesięcznie. Mufka jest jedynym psiakiem, do którego od początku wątku zaglądam każdego dnia, często się odzywam, a nie dostał ode mnie stałej. To niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że deklaracje już niedługo nie będą Suni do niczego potrzebne, ale gdyby musiała jeszcze trochę poczekać na Domek, to w jej skarbonce zacznie brakować do pierwszego... Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół Mufki. 3 Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Wstawiłam banerek do sygnaturki. Jaki on jest smutny... Zdjęcie jeszcze z Radys... Jak dobrze, że już zupełnie nieaktualne. Nasza Mufeczka teraz to zupełnie inna Sunia. Quote
Onaa Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Mufeczka pozdrawia sobotnio :). 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Dobrej soboty Mufinko. Mufcia dziękuje i na pewno będzie korzystała z pięknego dnia :). 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Jestem, Mufciu. Onaa, dopisz, proszę, jeszcze jedną stałą deklarację dla Mufeczki. Deklarują od maja 20 zł miesięcznie. Mufka jest jedynym psiakiem, do którego od początku wątku zaglądam każdego dnia, często się odzywam, a nie dostał ode mnie stałej. To niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że deklaracje już niedługo nie będą Suni do niczego potrzebne, ale gdyby musiała jeszcze trochę poczekać na Domek, to w jej skarbonce zacznie brakować do pierwszego... Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół Mufki. Bardzo Ci dziękuję Elisabetko :)! To duża pomoc bo Mufci brakuje deklaracji a narazie nikt nie dzwoni o tego słodkiego małpiszonka. Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Myślę, że niedługo telefon się rozdzwoni :) Muffcia musi swoje poczekać. Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Wstawiłam banerek do sygnaturki. Jaki on jest smutny... Zdjęcie jeszcze z Radys... Jak dobrze, że już zupełnie nieaktualne. Nasza Mufeczka teraz to zupełnie inna Sunia. A tak ? ;) Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 5 minut temu, Gusiaczek napisał: A tak ? ;) No proszę, przypadkiem mój Morusek został Mufką :) Czyli nie tylko ja widze w nich podobieństwo (w spojrzeniu), hihi. Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 30 minut temu, Tyś(ka) napisał: No proszę, przypadkiem mój Morusek został Mufką :) Czyli nie tylko ja widze w nich podobieństwo (w spojrzeniu), hihi. No ja siękręcę ;) :D Zaraz pogrzebię w zdjęciach, niestety po bardzo długiej przerwie pogubiłam się, przepraszam Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Gusiaczku, ale tempo... A ja dziś rano pomyślałam, że Cię poproszę o nowy banerek, skoro się pojawiłaś na Dogo w związku bazarkiem WyprzedażOvo. Dziękuję i zaraz sobie wkleję... Tysiu, a Ty masz nowe banerki dla swojego Moruska. No prawie... Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Cieszę się, że posypanie głowy popiołem dało pozytywny odzew ;) :) Tak, Elisabet, moja aktywność na dogo = bazarki, co nie znaczy, że w ogóle nic nie wiem, ale jak widać mogłam się pogubić z wiedzy zbyt małej ;) 1 Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Drugie - genialne :D Niestety nie mogę zmniejszyć, bo w moim nieprogramie zdjęcie traci piksele i jest .... wiadomo co :( Quote
dorcia2 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 dla maleńkiej 20 zl stałej śliczny z niej burasek oby takie schrony jak Radysy z mapy zniknęły dziękuję za zaproszenie 1 Quote
Radek Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Drugie - genialne :D Genialne i rewelacyjne:) Quote
Elisabeta Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Dobrej niedzieli życzę Mufince i wszystkim Mufinkowym. Quote
Onaa Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Myślę, że niedługo telefon się rozdzwoni :) Muffcia musi swoje poczekać. Mam nadzieję, bo Mufcia i piękna i urocza, pysio na spacerkach roześmiane zawsze :). Narazie miałam wymianę sms-ów w sprawie Mufci ale Pani nie zadzwoniła, więc widocznie nie była na dobre zainteresowana adopcją Mufeńki. 20 godzin temu, Gusiaczek napisał: Gusiaczku bardzo Ci dziękuję za piękne banerki mufciowe :). 13 godzin temu, dorcia2 napisał: dla maleńkiej 20 zl stałej śliczny z niej burasek oby takie schrony jak Radysy z mapy zniknęły dziękuję za zaproszenie Witaj u Mufki :), i bardzo Ci dziękuję za pomoc dla suni :). Widzisz Mufeczko ile masz dobrych osób wokół siebie :). 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dobrej niedzieli życzę Mufince i wszystkim Mufinkowym. Dziękujemy i wzajemnie :). 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj Mufiątko w niedzielny ranek. Mufcia pozdrawia :). I życzy dobrej nocy i jutrzejszego dnia Wszystkim Mufinkowym (podoba mi się to określenie :D). A na konto mufciowe przyszły pieniążki od: Marudy666 - 15zł Istar19 - 10zł Czarnej Kafki 10zł ślicznie dziękuję :). 3 1 Quote
Recommended Posts