Nesiowata Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 57 minut temu, Onaa napisał: Pozdrawiamy środowo . Dobrego dnia :). A tutaj zdjęcie z wczorajszego spacerku - Mufka jak zwykle na spacerkach zadowolona :D, - tym razem ze swoją inną koleżanką Florcią. Obydwie uchachane po same pachy. 1 Quote
Elisabeta Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Zaglądam do słodkiej Mufeczki. Psiaki to umieją cieszyć się życiem. Quote
Tyśka) Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Psiaki to umieją cieszyć się życiem. I powinniśmy się tego od nich uczyć :))) Cieszyć się drobnostkami. I taki skarb znalazłam w internecie, pozwolę sobie wkleić: (niestety nie udało mi się dotrzeć do autora) A Mufka jest śliczna. :) Naprawdę. 4 1 Quote
Nesiowata Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dzień dobry Mufko - baw się dalej. Korzystaj z prawdziwego psiego życia. Quote
Elisabeta Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dzień dobry, Mufko. Dzień dobry Wszystkim. Tysiu, obrazek, który znalazłaś w necie, jest super! Quote
Onaa Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Dzień dobry :). Obrazek super - cała prawda. Mufeczko Ty na pewnie cieszysz się teraz swoim dobrym życiem, smutny zimny schroniskowy boks już dawno za Tobą, - dziękuję Wam za to :). Miłego dnia :). 1 Quote
Elisabeta Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Mufinko, zaczynamy czas szalonego weekendowania. Dziwny czas... Dobrej soboty dla Wszystkich. Quote
Onaa Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Przed chwilą, Elisabeta napisał: Mufinko, zaczynamy czas szalonego weekendowania. Dziwny czas... Dobrej soboty dla Wszystkich. Właśnie ..dziwny czas.. boję się że zacznie się pomału czas pozbywania się psiaków bo trzeba wyjechać na urlop a nie ma co zrobić z psiakiem :( ..eh....:( Przepraszam Mufinko za takie czarne myśli u Ciebie na wątku. Mam nadzieję że w ten długi weekend przybędzie też dobrych odpowiedzialnych ludzi którzy zechcą dać dom i miłość bezdomnym psiakom. Mufeczko cały czas szukamy dla Ciebie dobrego domku. Dobrego długiego weekendu życzę Wszystkim Wielbicielom Mufci i Zaglądającym na jej wątek :). Od czasu do czasu trzeba wyjechać, dobrze odpocząć, naładować życiowe akumulatory. Quote
Onaa Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Dzień dobry :). Na konto mufciowe przyszły pieniażki od uxmal (10zł), od seramarias (10zł) i od dotty1311 (20zł) - bardzo dziękujemy :). Quote
Onaa Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Mufcia miała też przyrodniczą sesję fotograficzną :D. Ona jest coraz piękniejsza i bardziej wesoła :). A tutaj Mufcia Wampirek ;D. 1 Quote
Onaa Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 I takie jeszcze - pierwsze to moje ulubione :). 1 2 Quote
Olena84 Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 33 minuty temu, Onaa napisał: A tutaj Mufcia Wampirek ;D. cudo! Quote
Elisabeta Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Dzień dobry, Mufciu. Tak myślałam, że tu też znajdę nowe zdjęcia od Pani Ewy... Piękne są, bo piękna jest nasza wiosenna Mufinka. Tak, Onaa, coraz piękniejsza. Miłego dnia dla Mufinkowych Przyjaciół. 2 Quote
Nesiowata Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Dobrego dnia piękne Mufiątko. Relaksuj się majowo. 1 Quote
Onaa Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Mufinko żebyś wiedziała jak się Wszystkim tutaj podobasz :D. Dobrego miłego wieczorku Wam życzę :). Quote
Elisabeta Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 10 godzin temu, Onaa napisał: Dobrego miłego wieczorku Wam życzę :). A teraz już dobrego dnia dla wszystkich Zakochanych w Mufce. Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Wow, jakie śliczne zdjęcia :) Muffcia ma identyczne szeleczki jak mój śmieszek :) Quote
Onaa Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: A teraz już dobrego dnia dla wszystkich Zakochanych w Mufce. Bardzo dziękujemy Elisabetko :). I wzajemnie :). Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Wow, jakie śliczne zdjęcia :) Muffcia ma identyczne szeleczki jak mój śmieszek :) Fajnie że się podobają :). A jaki jest Twój śmieszek Tysiu ? 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Mufiątko. Mufcia dziękuje :). Dobrego wieczorku dla Wszystkich :). Quote
Elisabeta Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Świętujemy dalej. Mufciu... Miłego dnia Wszystkim. Quote
Recommended Posts