Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.02.2018 o 08:44, konfirm31 napisał:

Dziękuję serdecznie Krysiu za zgłoszenie. Sterylka w dniu 11.03.2018 Koszt podam po zabiegu - zapłacę sama i potem wyślę dokumenty na adres Fundacji.

Posted

Dosia się pokazujeserduszka2.gif

Dosia , drzemiąco - marząca...serducho.gif jak.. DOBRZE  MI!!!!

aa3012cfd895ca1emed.jpg

Ja widzę, radość... całą sobą!milosc.gif

44ae990c73258975med.jpg

Sielanka! .. czy widzicie jak się teraz błyszczęserduszka2.gif

e76d0138229117c3med.jpg

Czy to pobudka, już?... przecież,tak dobrze mi tu!oczko.gif

8b303128391a0c59med.jpg

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Przyszłam ,powiedzieć wszystkim Dobrej nocki i mykam do łóżeczka... coś dzisiaj ,zmęczyło mnie okrutnie usmiech.gif jutro uzupełnię wpłaty, przepraszam..

ale dzisiaj Pięknie podziękujemy , czarnej kafcebuziak.gif i Besia11buziak.gifza pomoc dla Dosi, jak dobrze ,że jesteście!  i zostańcie z nami :)

6 godzin temu, Anecik napisał:

Dziękuję Aniu :)

imageproxy_php.jpg.d3ea7a2138c509a7a92379c795356f52.jpg

To ja Dziękuję, Anetko :)  

całuje Dosię w sam czubeczek noska :)

Posted
19 minut temu, Anecik napisał:

pisałam że Dosia ma jutro sterylkę? Jeśli nie to piszę :)....Dosia ma jutro sterylkę .

Trzymam kciuki za szybki powrót Dosi do zdrowia po operacji  :) 

• Like 1
Posted
22 minuty temu, Anecik napisał:

pisałam że Dosia ma jutro sterylkę? Jeśli nie to piszę :)....Dosia ma jutro sterylkę .

W niedzielę ???

Posted
5 minut temu, elik napisał:

W niedzielę ???

Tak mój wet ma gabinet otwarty przez3 godziny w niedzielę i przed otwarciem wykonuje operacje.

Posted
Przed chwilą, Anecik napisał:

Tak mój wet ma gabinet otwarty przez3 godziny w niedzielę i przed otwarciem wykonuje operacje.

Pracowity bardzo wet :) :) Dobrze masz, bo zdarzyć się może, że i w niedzielę wet będzie potrzebny więc jest pod ręka :)

Posted
1 godzinę temu, Anecik napisał:

Pisałaś ,miałam nawet dzwonić ,nie wiem czemu byłam pewna, że to pomyłkazawstydzony.gif   

.... o Rety!  ...Dosia jutro ma być ,ciachnęta... no, to ja , już zaciskam okok.gif

51 minut temu, konfirm31 napisał:

Trzymam kciuki za szybki powrót Dosi do zdrowia po operacji  :) 

.. i to bardzo mocno!prosi.gif

Posted
8 minut temu, anica napisał:

Pisałaś ,miałam nawet dzwonić ,nie wiem czemu byłam pewna, że to pomyłkazawstydzony.gif   

.... o Rety!  ...Dosia jutro ma być ,ciachnęta... no, to ja , już zaciskam okok.gif

.. i to bardzo mocno!prosi.gif

Pewnie tak jak i ja, bo nie często się słyszy, że zabieg ma być w niedzielę  :)

Przyłączam się do kciukaczy!

• Like 1
Posted
13 minut temu, elik napisał:

Pewnie tak jak i ja, bo nie często się słyszy, że zabieg ma być w niedzielę  :)

Przyłączam się do kciukaczy!

... najmocniej jak potrafisz! proszę :)  ja wiem ,że ona pod opieką Anetki/ raczej weta Anetki/  ale tak na wszelki...

okok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gif

Posted
1 minutę temu, anica napisał:

... najmocniej jak potrafisz! proszę :)  ja wiem ,że ona pod opieką Anetki/ raczej weta Anetki/  ale tak na wszelki...

okok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gifokok.gif

Oczywiście, że najmocniej! Nie ma innej opcji!

I prosimy Anetko o jak najszybsze dobre wieści po zabiegu.

• Like 1