BUDRYSEK Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 prosze pomózcie opłacic pobyt w lecznicy i leczenie Tuptusia :-( Quote
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 _bubu_ napisał(a):tuptuś dzisiaj rozjechał się na kafelkach i nie mógł wstać. Musiał się bardzo zestresować bo chwile trwało zanim doszedł do siebie.. Po spacerku zasnął wykończony. Musimy Tuptusiowi kupić karme w puszkach bo suchego nie chce. A też musi być w miare dobra bo Tuptuś słaby i musi dobrze się odżywiać. Na szczęście wyniki badań poprawiły się , oby tak dalej. Dziękuję bubu za dobre wieści Quote
Gosiapk Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 BUDRYSEK napisał(a):prosze pomózcie opłacic pobyt w lecznicy i leczenie Tuptusia :-( Tuptulek prosi o finansowe wsparcie na leczenie!!! Quote
__Lara Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 BUDRYSEK napisał(a):prosze pomózcie opłacic pobyt w lecznicy i leczenie Tuptusia :-( W najbliższych dniach zrobię mu bazarek. Kochane i jednocześnie biedne psisko :( Quote
Ukryty Smok Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Pozdrówcie Tuptusia ode mnie, najserdeczniej jak można. :loveu: Pzdr, Ukryty Smok Quote
marysia55 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 starałam się w miarę dokładnie przeczytać wątek ale być może jednak cos mi umknęło, więc zapytam sie czy Tuptus ma allegro ??? lub jakieś inne ogłoszenia ??? Quote
_bubu_ Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 tuptuś nie ma jeszcze żadnych ogłoszen Quote
marysia55 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 gdybym napisała tekst i sfinansowała allegro to byłby ktoś chętny do jego wystawienia ( tego niestety jeszcze robić sie nie nauczyłam :shake: ) Quote
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 szykuje do przesyłki paczkę z rzeczami na bazarek. od razu też kaską można by się podzielić z tymi szczeniorkami z nużycą. Quote
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a dojdzie wypłata, to dorzucę jeszcze i trochę kaski. czekam na ta wypłatę, jak na zbawienie, może w piątek, sobotę dotrze:roll: Quote
MyrkurDagur Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przyłączam się do wątku... :-( Co chwilę nowe psie nieszczęścia, a ja już powoli nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć :shake: Oto nasza wspaniała polska rzeczywistość... Postaram się jakoś pomóc... Najlepiej finansowo... Nie wiem, czy uda mi się teraz jakiekolwiek pieniążki zorganizować, bo już nie wyrabiam... Ale będę o wpłacie dla Tuptusia pamiętać. Quote
Maszaberla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 marysia55 napisał(a):starałam się w miarę dokładnie przeczytać wątek ale być może jednak cos mi umknęło, więc zapytam sie czy Tuptus ma allegro ??? lub jakieś inne ogłoszenia ??? Marysiu ja moge zrobic Allegro, niestety tylko z wyroznieniem za 12 zl jak zawsze Quote
Maszaberla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Czy psie nieszczescia beda miec kiedys kres? Czy nasze prawo zacznie byc surowsze a konsekwencje powazniejsze?:angryy: Na pewno pomoge, przejrze dzisiaj dokladnie watek Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 moge zrobic tuptusiowi mini bazarek. ale nie zaraz..... bo mi sie bazarki pomerdają całkowicie....:diabloti: Quote
Kanzaj Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nie mogę pomóc finansowo... tylko trzymać mocno kciuki... Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 black_cat napisał(a):Na jakie konto idą wpłaty? bubu podaj proszę dane!!! I wstaw w pierwszy post! Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kanzaj napisał(a):Nie mogę pomóc finansowo... tylko trzymać mocno kciuki... Kanzajku dziękuję, że podnosisz maluszka, nim sie prawie nikt nie interesuje :( Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 sleepingbyday napisał(a):moge zrobic tuptusiowi mini bazarek. ale nie zaraz..... bo mi sie bazarki pomerdają całkowicie....:diabloti: SDB dzięki!!! :loveu: (btw: nie pomerdają Ci się:razz:) Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bico napisał(a):a dojdzie wypłata, to dorzucę jeszcze i trochę kaski. czekam na ta wypłatę, jak na zbawienie, może w piątek, sobotę dotrze:roll: :multi::multi::multi: Quote
Kanzaj Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Gosiapk napisał(a):Kanzajku dziękuję, że podnosisz maluszka, nim sie prawie nikt nie interesuje :( Stary Kanzaj kocha wszystkie Staruszki :p. Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kanzaj napisał(a):Stary Kanzaj kocha wszystkie Staruszki :p. Ciocia Kanzaj raczy żartować z tym 'starym Kanzajem' :shake: Quote
BUDRYSEK Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Gosiapk napisał(a):bubu podaj proszę dane!!! I wstaw w pierwszy post! konto podajemy tylko na pw za kilka dni moze bedzie juz konto Stowarzyszenia wtedy bedzie w 1-szym poscie Quote
Gosiapk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 BUDRYSEK napisał(a):konto podajemy tylko na pw za kilka dni moze bedzie juz konto Stowarzyszenia wtedy bedzie w 1-szym poscie Ok dzięki za info! Quote
Recommended Posts