Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_bubu_ napisał(a):
tuptuś dzisiaj rozjechał się na kafelkach i nie mógł wstać. Musiał się bardzo zestresować bo chwile trwało zanim doszedł do siebie.. Po spacerku zasnął wykończony. Musimy Tuptusiowi kupić karme w puszkach bo suchego nie chce. A też musi być w miare dobra bo Tuptuś słaby i musi dobrze się odżywiać. Na szczęście wyniki badań poprawiły się , oby tak dalej.

Dziękuję bubu za dobre wieści

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
prosze pomózcie opłacic pobyt w lecznicy i leczenie Tuptusia :-(

W najbliższych dniach zrobię mu bazarek. Kochane i jednocześnie biedne psisko :(

Posted

Przyłączam się do wątku... :-( Co chwilę nowe psie nieszczęścia, a ja już powoli nie jestem w stanie tego wszystkiego ogarnąć :shake: Oto nasza wspaniała polska rzeczywistość...

Postaram się jakoś pomóc... Najlepiej finansowo... Nie wiem, czy uda mi się teraz jakiekolwiek pieniążki zorganizować, bo już nie wyrabiam... Ale będę o wpłacie dla Tuptusia pamiętać.

Posted

marysia55 napisał(a):
starałam się w miarę dokładnie przeczytać wątek ale być może jednak cos mi umknęło, więc zapytam sie czy Tuptus ma allegro ??? lub jakieś inne ogłoszenia ???

Marysiu ja moge zrobic Allegro, niestety tylko z wyroznieniem za 12 zl jak zawsze

Posted

sleepingbyday napisał(a):
moge zrobic tuptusiowi mini bazarek. ale nie zaraz..... bo mi sie bazarki pomerdają całkowicie....:diabloti:

SDB dzięki!!! :loveu: (btw: nie pomerdają Ci się:razz:)

Posted

bico napisał(a):
a dojdzie wypłata, to dorzucę jeszcze i trochę kaski.
czekam na ta wypłatę, jak na zbawienie, może w piątek, sobotę dotrze:roll:

:multi::multi::multi:

Posted

Gosiapk napisał(a):
bubu podaj proszę dane!!! I wstaw w pierwszy post!

konto podajemy tylko na pw

za kilka dni moze bedzie juz konto Stowarzyszenia
wtedy bedzie w 1-szym poscie