Jump to content
Dogomania

Rudy za TM:( Mam na imię Homer i mam już własny dom - zamieszkałem we Wrocławiu:) Miałem dom, pana i brata – w jednej chwili straciłem wszystko

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Nie zdążyłam napisać tego samego do końca a tu już... baaach!

:)

Zachwyciłam się też warkoczem -prze-pięękny, niesamowity.

Posted
Przed chwilą, Jolanta08 napisał:

Zdjęcia Homera powalają... a Zulce życzę z serca następnych 11 lat

Dołączam się do życzeń.

3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał:

Ja też mam... mysi ogonek :)))

Ehh zazdroszczę.

• Upvote 1
Posted
12 minut temu, uxmal napisał:

Zawsze się zastanawiam, czy u takich osób, po obcięciu włosów na krótko, głowa nie opada do przodu??? Mięśnie przedniej części szyi są tak wzmocnione od dźwigania i utrzymywania pionu. 

Zazdroszczę warkoczyska.

• Like 1
Posted
25 minut temu, uxmal napisał:

16 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Ja też mam... mysi ogonek :)))

12 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Zawsze się zastanawiam, czy u takich osób, po obcięciu włosów na krótko, głowa nie opada do przodu??? Mięśnie przedniej części szyi są tak wzmocnione od dźwigania i utrzymywania pionu. 

Zazdroszczę warkoczyska.

To Warkocz Ewy:) Przekażę komplementy:)

IMGP1782.JPG

Posted
16 minut temu, Jolanta08 napisał:

Zdjęcia Homera powalają... a Zulce życzę z serca następnych 11 latballoons.gif

Pięknie dziękuję Joluśhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

14 minut temu, uxmal napisał:

Dołączam się do życzeń.

Pięknie dziękujemyhttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

12 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Taki subtelny rudasek. Śliczny. 

Nie boi się aparatu (telefonu)???

Aparatu nie, ale wszystkiego innego tak - szczególnie nowych miejsc - dzisiaj na spacerze w nowym miejscu  panikował trochę...każdy ruch powoduje kulenie się.

Zupełnie nie potrafi brać smaczków z ręki, je tylko w ukryciu.

Dzisiaj bardzo mnie zaskoczył jak wyniesiono go z gabinety - odwrócił się i pobiegł do weta - machał ogonkiem, wyraźnie się cieszył -  piesek, który maccha ogonem do weta w gabinecie to rzadkość;)

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknego jubileuszu    urodziny1.jpg.0d812a66a249add9bf2bd88f89ff41e9.jpg

Prześliczny jest Homerek i fakt, bardzo przydałby się dla niego DT, ale przecież już w nim jest    5a8c6a75e7dae_gifpuszczaoczko.gif.d26135f6122c7c54bd6d33993d722539.gif

Cytat

piesek, który maccha ogonem do weta w gabinecie to rzadkość;)

Ja powiedziałabym to tak: wet, do którego piesek macha ogonem, to rzadkość. Macie dobrego weta

• Upvote 3
Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknego jubileuszu    urodziny1.jpg.0d812a66a249add9bf2bd88f89ff41e9.jpg

Prześliczny jest Homerek i fakt, bardzo przydałby się dla niego DT, ale przecież już w nim jest    5a8c6a75e7dae_gifpuszczaoczko.gif.d26135f6122c7c54bd6d33993d722539.gif

Ja powiedziałabym to tak: wet, do którego piesek macha ogonem, to rzadkość. Macie dobrego weta

Pięknie dziękujemy za życzeniahttp://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,25_yr_orig.gif

Ten Dt to tak nie całkiem Dt - Homer przebywa w lecznicy z małymi przerwami na spacery i wypady takie jak ten dzisiaj.

Posted

Przede wszystkim gratulacje Tolu, pieknej rocznicy ! 11 lat, to kawał czasu ! Życzę Wam, byście cieszyli się sobą, kolejne tyle, no i zdrówka !

A nasz Homerek rozkwita z każdym dniem ! Dobrze, ze wet nie kojarzy mu się z przykrymi doznaniami. Myślę też, że P. Ewa również. Za jakiś czas przywyknie do nowych zmian i nie będzie się bał nowych miejsc.

Posted

Gratulacje z okazji rocznicy!

Zdrówka dla małej  :*

Chłopaczek ma porobione śliczne zdjęcia nic dziwnego bo jest przecież uroczym maluchem :)

Elu proszę zapisz 20zł stałej  przez pół roku od marca dla małego ode mnie :)