Dusia-Duszka Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 minutę temu, uxmal napisał: Ale on ma piękny zadarty nosek. Nie zdążyłam napisać tego samego do końca a tu już... baaach! Quote
Tola Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 Żeby tak jakiś DT się bliżej trafił..................... Quote
Tola Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 A my mamy dzisiaj rocznicę - 11 lat temu zabraliśmy z zamojskiego schroniska 5 letnią Zulkę 3 1 Quote
uxmal Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 7 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Nie zdążyłam napisać tego samego do końca a tu już... baaach! :) Zachwyciłam się też warkoczem -prze-pięękny, niesamowity. Quote
Jolanta08 Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Zdjęcia Homera powalają... a Zulce życzę z serca następnych 11 lat 2 Quote
uxmal Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Przed chwilą, Jolanta08 napisał: Zdjęcia Homera powalają... a Zulce życzę z serca następnych 11 lat Dołączam się do życzeń. 3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Ja też mam... mysi ogonek :))) Ehh zazdroszczę. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 12 minut temu, uxmal napisał: :) Zachwyciłam się też warkoczem -prze-pięękny, niesamowity. Zawsze się zastanawiam, czy u takich osób, po obcięciu włosów na krótko, głowa nie opada do przodu??? Mięśnie przedniej części szyi są tak wzmocnione od dźwigania i utrzymywania pionu. Zazdroszczę warkoczyska. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 25 minut temu, Tola napisał: Taki subtelny rudasek. Śliczny. Nie boi się aparatu (telefonu)??? Quote
Tola Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 25 minut temu, uxmal napisał: :) Zachwyciłam się też warkoczem -prze-pięękny, niesamowity. 16 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ja też mam... mysi ogonek :))) 12 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Zawsze się zastanawiam, czy u takich osób, po obcięciu włosów na krótko, głowa nie opada do przodu??? Mięśnie przedniej części szyi są tak wzmocnione od dźwigania i utrzymywania pionu. Zazdroszczę warkoczyska. To Warkocz Ewy:) Przekażę komplementy:) Quote
Tola Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 16 minut temu, Jolanta08 napisał: Zdjęcia Homera powalają... a Zulce życzę z serca następnych 11 lat Pięknie dziękuję Joluś 14 minut temu, uxmal napisał: Dołączam się do życzeń. Pięknie dziękujemy 12 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Taki subtelny rudasek. Śliczny. Nie boi się aparatu (telefonu)??? Aparatu nie, ale wszystkiego innego tak - szczególnie nowych miejsc - dzisiaj na spacerze w nowym miejscu panikował trochę...każdy ruch powoduje kulenie się. Zupełnie nie potrafi brać smaczków z ręki, je tylko w ukryciu. Dzisiaj bardzo mnie zaskoczył jak wyniesiono go z gabinety - odwrócił się i pobiegł do weta - machał ogonkiem, wyraźnie się cieszył - piesek, który maccha ogonem do weta w gabinecie to rzadkość;) Quote
elik Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknego jubileuszu Prześliczny jest Homerek i fakt, bardzo przydałby się dla niego DT, ale przecież już w nim jest Cytat piesek, który maccha ogonem do weta w gabinecie to rzadkość;) Ja powiedziałabym to tak: wet, do którego piesek macha ogonem, to rzadkość. Macie dobrego weta 3 Quote
Tola Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Wszystkiego najlepszego z okazji tak pięknego jubileuszu Prześliczny jest Homerek i fakt, bardzo przydałby się dla niego DT, ale przecież już w nim jest Ja powiedziałabym to tak: wet, do którego piesek macha ogonem, to rzadkość. Macie dobrego weta Pięknie dziękujemy za życzenia Ten Dt to tak nie całkiem Dt - Homer przebywa w lecznicy z małymi przerwami na spacery i wypady takie jak ten dzisiaj. Quote
Havanka Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Przede wszystkim gratulacje Tolu, pieknej rocznicy ! 11 lat, to kawał czasu ! Życzę Wam, byście cieszyli się sobą, kolejne tyle, no i zdrówka ! A nasz Homerek rozkwita z każdym dniem ! Dobrze, ze wet nie kojarzy mu się z przykrymi doznaniami. Myślę też, że P. Ewa również. Za jakiś czas przywyknie do nowych zmian i nie będzie się bał nowych miejsc. Quote
Jo37 Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Gratulacje dla Was z okazji rocznicy. Zdjęcia Homerka śliczne. Fajny z niego psiaczek. Quote
terra Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Ale w jednym typie całe towarzystwo, tylko kolorki różne :) Homerek jest cudny. Mizianki dla Zulci , wiekowej jubilatki. Quote
b-b Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Gratulacje z okazji rocznicy! Zdrówka dla małej :* Chłopaczek ma porobione śliczne zdjęcia nic dziwnego bo jest przecież uroczym maluchem :) Elu proszę zapisz 20zł stałej przez pół roku od marca dla małego ode mnie :) Quote
Recommended Posts