NikaEla Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 32 minuty temu, Tola napisał: Piszę do NIkaEla, zobaczymy... Dzis To rzeczywiście jest dwa kroki ode mnie . Zadzwonię jutro, jeśli pani będzie pasowała sobota po południu to podejdę , jeśli nie to niestety nie dam rady (dużo czasu spędzam teraz u chorych rodziców i nie ma mnie w domu, a w poniedziałek wyjeżdżam służbowo na 3 dni ) Quote
NikaEla Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Jeśli zdążę jutro do 15, to będzie jutro wizyta. O co ma konkretnie pytać? O umowę najmu? a co z transportem? 1 Quote
Tola Posted March 23, 2018 Author Posted March 23, 2018 23 godziny temu, NikaEla napisał: To rzeczywiście jest dwa kroki ode mnie . Zadzwonię jutro, jeśli pani będzie pasowała sobota po południu to podejdę , jeśli nie to niestety nie dam rady (dużo czasu spędzam teraz u chorych rodziców i nie ma mnie w domu, a w poniedziałek wyjeżdżam służbowo na 3 dni ) 4 godziny temu, NikaEla napisał: Jeśli zdążę jutro do 15, to będzie jutro wizyta. O co ma konkretnie pytać? O umowę najmu? a co z transportem? Dzięki Ela za chęć pomocy i za miłą rozmowę. Trzymam jutro kciuki! Quote
elik Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Dobrej soboty Homerkowi i wszystkim jego Gościom! Quote
NikaEla Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Na Homerka czeka we Wrocławiu dobry dom i przesympatyczna, młoda Pani. Własnoręcznie zrobiła psiakowi miseczkę :) Jeśli będzie trzeba pojedzie po Homera do Katowic, albo nawet do Krakowa. 1 Quote
Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Super wiadomości. A czy właściciel mieszkania zgadza się na psa? Quote
NikaEla Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Tak, mam scan tego fragmentu umowy, ze można mieć małe zwierzę : psa lub kota Quote
Tola Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 13 minut temu, NikaEla napisał: Na Homerka czeka we Wrocławiu dobry dom i przesympatyczna, młoda Pani. Własnoręcznie zrobiła psiakowi miseczkę :) Jeśli będzie trzeba pojedzie po Homera do Katowic, albo nawet do Krakowa. Homerek ma dom Elu, pięknie dziękuję za wizytę Quote
Tola Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 9 minut temu, Poker napisał: Super wiadomości. A czy właściciel mieszkania zgadza się na psa? 5 minut temu, NikaEla napisał: Tak, mam scan tego fragmentu umowy, ze można mieć małe zwierzę : psa lub kota Miseczka cudna, a zdjęcie umowy dostałam na tel. - Ela o wszystko zadbała;) Przyszła pani Homerka obiecała zdjęcia tutaj na wątku:) Quote
Tola Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 Kochani - dziękuję za kibicowanie Homerkowi i za kciuki Zostańcie oczywiście nadal tutaj z Homerkiem:) Quote
Havanka Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Super wiadomość ! Nasz maluszek będzie miał swój własny dom ! bardzo, bardzo się cieszę ! Quote
Alaskan malamutte Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Cieszę się, że Homerek ma domek!! Quote
Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka? Quote
Radek Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Kilka godzin nie zaglądałem, a tu takie wieści:) Quote
Tola Posted March 24, 2018 Author Posted March 24, 2018 42 minuty temu, Poker napisał: Wspaniale.Kiedy przeprowadzka? Może wykorzystać panią do transportu innego psiaczka czy kotka? Wyjazd planowany jest na 15 kwietnia; Homerek zabierze się prawdopodobnie wspólnym transportem z suczkami ze schroniska. Już wiadomo, że psy zostaną dowiezione do Katowic, a dalej pojadą z Szafirkiem - Homerek do Wrocławia, a reszta do Nowej Soli. Quote
Poker Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Pani będzie czekać na Homerka prawie jak na poród dzidziusia. Quote
NikaEla Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 23 minuty temu, Poker napisał: Pani będzie czekać na Homerka prawie jak na poród dzidziusia. no.... aż tak długo to nie ;) Quote
Recommended Posts