Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted

Misio teleman :D Taki śliczny :)))

Duża zasługa Murki, że tak od ręki został psem domowym :)) Bo wcześniej 3 lata na ulicy i Dora nie mogła go złapać, tylko karmić i drżeć każdego dnia czy nie stanie mu się krzywda i jak przeżyje zimę. Potem cierpliwe i powolne oswajanie. Za to teraz ciepełko wokół serca jak się patrzy na zdjęcia :D

Z ulicy na salony :D

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Zapomniałam napisać,ze Pani Jola mówiła,ze Misio ogląda TV

sam wychodzi sobie na ogródek/jak widać/, obszczekuje Nera,a ten zdziwiony,co takie maleństwo "agresywne":)

Pani Jola zwazyła Misia i waży 11,5kg:)

na taki domek i takie życie Misio czekał:)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
6 minut temu, Madie napisał:

A jak z finansami Misia? Komu i ile mam przelać?

Jeżeli coś zostało... a jest na ZERO już u Murki i już zupełnie Misio jest rozliczony, to może przesłać Apsikowi Dory, który też jest u Murki? Psiak po operacji, w potrzebie... Tak sobie głośno myślę.

Posted
3 godziny temu, Madie napisał:

A jak z finansami Misia? Komu i ile mam przelać?

Czekam na resztę pieniędzy przekazanej od pani (szafirki odliczyli 125 zł na swoją część transportu i resztę mają do mnie przelać). Wtedy zrobię rozliczenie końcowe. Nasz transport do Katowic kosztował Misia tylko 70 zł (350 zł na 5 psów, które jechały), więc zostanie trochę z tego co dała pani na hotelowanie.

Posted
19 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Jeżeli coś zostało... a jest na ZERO już u Murki i już zupełnie Misio jest rozliczony, to może przesłać Apsikowi Dory, który też jest u Murki? Psiak po operacji, w potrzebie... Tak sobie głośno myślę.

17 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Jeśli zostaną jakieś pieniazki to napewno przydadzą  sie Apsikowi , który jest u Murki. 

Rozmawiałysmy z Murką,ze te pieniążki dostanie Apsik.

Posted

Rozliczenie końcowe:

Stan konta na 28 kwiecień wynosi -235 zł

+235 zł Madie

+225 zł DS Misia (350 zł - 125 zł za trasę Katowice-Lubiąż - wielkie podziękowania dla szafirka za pomoc!)

-170 zł hotelowanie 29.04-18.05

-5 zł odrobaczenie

-4 zł Fiprex

-70 zł transport do Katowic (1/5 kosztów)

Pozostałość po hotelowaniu Misia wynosi -24 zł.

Zostało karmy na ok. miesiąc - będzie dla Apsika:)

Posted

Misio już szczęśliwy w swoim Domku zostawił spadek koledze ze Szczebrzeszyna. happy.gif Fajnie, bo Apsik jest na minusie. Będzie troszkę lżej...

Dobrej niedzieli dla Wszystkich. happy.gif

Posted

Zacytuje sms-a od Pani Joli:

Misio wykąpany,zadowolony.Uwielbia przebywac w ogrodzie,a to sie,położy pod drzewkiem,a to między truskawkami,lub na trawce.I tak upływa mu czas.Apetyt też mu dopisuje.Zaprzyjażnił sie dosyc szybko z odwiedzająca mnie rodzina.Początkowo obchodził szerokim łukiem,a póżniej sam podchodzi i daje się pogłaskać.Fajny z niego psiaczek,wszystkim sie podoba.

:):):):)-----to cały komentarz.

• Like 3
Posted
1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Zacytuje sms-a od Pani Joli:

Misio wykąpany,zadowolony.Uwielbia przebywac w ogrodzie,a to sie,położy pod drzewkiem,a to między truskawkami,lub na trawce.I tak upływa mu czas.Apetyt też mu dopisuje.Zaprzyjażnił sie dosyc szybko z odwiedzająca mnie rodzina.Początkowo obchodził szerokim łukiem,a póżniej sam podchodzi i daje się pogłaskać.Fajny z niego psiaczek,wszystkim sie podoba.

:):):):)-----to cały komentarz.

Bardzo dobry komentarz, Dora. happy.gif  Kochany Misio. 0heart.gif

Posted

Zrobiłam przelew Murce na 330 zł i 50 groszy. To wszystko co do tej pory mam na koncie na rzecz Misia. Cieszę się, że opłata trafi na Apsika. 

Wieści od Misiowej Pani wspaniałe :)))

• Like 3
Posted
Dnia 27.05.2018 o 15:25, Madie napisał:

Zrobiłam przelew Murce na 330 zł i 50 groszy. To wszystko co do tej pory mam na koncie na rzecz Misia. Cieszę się, że opłata trafi na Apsika. 

Wieści od Misiowej Pani wspaniałe :)))

Kasa już u mnie, dziękuję:)