Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To znowu my...i znowu fotki Bruna...lecz tym razem z jego dziewczyną ..Zwie się Lima:cool3:
;)

:cool3:

:buzi:

:loveu:

:diabloti:

Pozdrawiamy!!!

Posted

mch napisał(a):
ojojoj ,co sie stało łapeczce ? złamana?

Powiem tak, jest to suka Layla-tak nazwana przez nas ze schroniska, prawdopodobnie zderzyła się z samochodem. Z dwoma łapami prawymi są problemy, tyle, że zz tylną nie wiadomo cos, bo w schronisku nie została prześwietlona tylko przednia i jest tam około 15 odłamków. Jest w gipsie, bo czekają, aż się zrośnie. Muszę wziąć zdjęcia łapy, ale ostatnio weterynarz nie umiał znaleźć :/. Ale jutro chyba też bedziemy jechać, do weta.

Posted

Ma jeszcze mieć łapę w gipsie miesiąc. Powoli się wszystko zrasta w przedniej łapie, to jest diagnoza innego weta, który nie potwierdził ilości odłamków przez poprzedniego. A tylna to tylko zerwanie wiązadła kolanowego. Dodatkowo dostaje glukozamine.

Posted

Śliczne są wasze owczarki:loveu: :loveu: :loveu: Kiedyś pamiętam przybląkał się pare dobrych lat temu owczarek niemiecki przepiekny starszy już pies i miał tatuaż w uchu:oops: A ja wtedy miałam jakieś 8lat i nie wiedziałam zabardzo co on znaczy...myślałam,że ktoś sobie go namalował w uchu:shake: Żył u nas jakieś 2lata, ale trzba było go uśpić bo miał coś z jelitami...i chud strasznie i wygladal jak szkelet w osatnich miesiacach zycia...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...