Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jesteśmy w domu. Była okropna burza w Krakowie i coś się zerwało na torach. Staliśmy ponad dwie godziny i stąd tak długo to trwało.
Piesek jest super. Teraz musi się jakoś przyzwyczaić do nowego miejsca. W tej chwili je sobie suchą karmę. Jutro zrobię zdjęcia - muszę naładować akumulatorki.

Posted

Czyli ogłaszam wszem i wobec i każdemu z osobna, ze panna Linusia jest u siebie w domku!

:multi: :multi: :multi: :multi:

zmieniam tytuł i czekamy na fotki :p

Bardzo dziekuję panu Jerzemu za dom dla Linki, bardzo dziekuję Dorocie Abrakadabra za zawiezienie suni do Warszawy i ogromne dzięki dla jayo za prznocownie Linki i dowóz do Krakowa!
Jesteście wspniałymi ludźmi i po raz kolejny dogomaniacy nie zawiedli!
:loveu:

Posted

malagos napisał(a):

wieczorem założę wątek slicznej maleńkiej panience, która chyba nazwę Lady, bo ma klasę nieprzecietną, a ktora od wczoraj jest u mnie ;)

Podeślesz mi link?:razz:

Bardzo się cieszę, że Lincia szczęśliwie dotarła do domku.

Posted

A ja jeszcze raz potwierdzam, ze Linka to cudenko malutkie - nazywamy takie klonami od Malagos :evil_lol: Jakby posiedziala u nas ze dwa dni, pewnie juz bym jej nigdzie nie odwiozla :-) Zdazyla sie w ciagu jednego wieczoru zaprzyjaznic z TZem wlazac mu na kolana i glowe, co nie idzie tak latwo :cool3:

Posted

[quote name='malagos']Czyli ogłaszam wszem i wobec i każdemu z osobna, ze panna Linusia jest u siebie w domku!

Wspaniała wiadomość :multi: Tak pięknie zakończyła się Twoja smutna historia sunieczko :loveu: Bądź najszczęśliwszym psiakiem ;)

Posted

Linka pierwszą noc przespała na fotelu i na swoim posłanku. Bardzo ładnie zjada wszystko z miski i jest czyściutka.
Nad ranem odezwał się w niej pies stróżujący :lol: Stała pod drzwiami nad ranem i warczała na ludzi idących do pracy - czyli już broni swojego miejsca.
Bardzo lubi wchodzić na kolana i przytulać się. Jest OK :loveu:

Posted

[quote name='jayo']A ja jeszcze raz potwierdzam, ze Linka to cudenko malutkie - nazywamy takie klonami od Malagos :evil_lol: Jakby posiedziala u nas ze dwa dni, pewnie juz bym jej nigdzie nie odwiozla :-) Zdazyla sie w ciagu jednego wieczoru zaprzyjaznic z TZem wlazac mu na kolana i glowe, co nie idzie tak latwo :cool3:
He, he, ja tak specjalnie tresuję te "klony do malagos", zeby szybciej znalazły domy :diabloti:

Ciekawe, jak pierwsza noc w nowym domku?
a zajrzycie proszę mna wątek Lady, to nowa sunia w moim dt....
http://www.dogomania.pl/forum/f28/lady-malenka-ksiezniczka-z-lancucha-138123/#post12313391