beam6 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Zmysł napisał(a):wchodzę, a tu taka wiadomość:multi: Witaj :multi: :loveu: :lol: Quote
malagos Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Coś długo nie ma wiadomości z nowego domku :cool1: Quote
Tola Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie sledziłam ostatnio wątku :oops: Czy Linka pojechała na miejsce maleńkiej zmarłej suni od agusiazet? Quote
Jerzy Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Już jesteśmy w domu. Była okropna burza w Krakowie i coś się zerwało na torach. Staliśmy ponad dwie godziny i stąd tak długo to trwało. Piesek jest super. Teraz musi się jakoś przyzwyczaić do nowego miejsca. W tej chwili je sobie suchą karmę. Jutro zrobię zdjęcia - muszę naładować akumulatorki. Quote
malagos Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Czyli ogłaszam wszem i wobec i każdemu z osobna, ze panna Linusia jest u siebie w domku! :multi: :multi: :multi: :multi: zmieniam tytuł i czekamy na fotki :p Bardzo dziekuję panu Jerzemu za dom dla Linki, bardzo dziekuję Dorocie Abrakadabra za zawiezienie suni do Warszawy i ogromne dzięki dla jayo za prznocownie Linki i dowóz do Krakowa! Jesteście wspniałymi ludźmi i po raz kolejny dogomaniacy nie zawiedli! :loveu: Quote
Abrakadabra Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 malagos napisał(a): wieczorem założę wątek slicznej maleńkiej panience, która chyba nazwę Lady, bo ma klasę nieprzecietną, a ktora od wczoraj jest u mnie ;) Podeślesz mi link?:razz: Bardzo się cieszę, że Lincia szczęśliwie dotarła do domku. Quote
jayo Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 A ja jeszcze raz potwierdzam, ze Linka to cudenko malutkie - nazywamy takie klonami od Malagos :evil_lol: Jakby posiedziala u nas ze dwa dni, pewnie juz bym jej nigdzie nie odwiozla :-) Zdazyla sie w ciagu jednego wieczoru zaprzyjaznic z TZem wlazac mu na kolana i glowe, co nie idzie tak latwo :cool3: Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='malagos']Czyli ogłaszam wszem i wobec i każdemu z osobna, ze panna Linusia jest u siebie w domku! Wspaniała wiadomość :multi: Tak pięknie zakończyła się Twoja smutna historia sunieczko :loveu: Bądź najszczęśliwszym psiakiem ;) Quote
Jerzy Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Linka pierwszą noc przespała na fotelu i na swoim posłanku. Bardzo ładnie zjada wszystko z miski i jest czyściutka. Nad ranem odezwał się w niej pies stróżujący :lol: Stała pod drzwiami nad ranem i warczała na ludzi idących do pracy - czyli już broni swojego miejsca. Bardzo lubi wchodzić na kolana i przytulać się. Jest OK :loveu: Quote
malagos Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='jayo']A ja jeszcze raz potwierdzam, ze Linka to cudenko malutkie - nazywamy takie klonami od Malagos :evil_lol: Jakby posiedziala u nas ze dwa dni, pewnie juz bym jej nigdzie nie odwiozla :-) Zdazyla sie w ciagu jednego wieczoru zaprzyjaznic z TZem wlazac mu na kolana i glowe, co nie idzie tak latwo :cool3: He, he, ja tak specjalnie tresuję te "klony do malagos", zeby szybciej znalazły domy :diabloti: Ciekawe, jak pierwsza noc w nowym domku? a zajrzycie proszę mna wątek Lady, to nowa sunia w moim dt.... http://www.dogomania.pl/forum/f28/lady-malenka-ksiezniczka-z-lancucha-138123/#post12313391 Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jerzy, dobre wieści już są. Teraz tylko zdjęcia:) Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam... ...proszę Was - zajrzyjcie na wątek poniżej - pilnie poszukiwane DT dla maleństwa, z którego oczkiem stało się coś potwornego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-ostatniej-szansy-ninka-tygodnie-z-wyrwanym-oczkiem-str-59-a-131337/index59.html Quote
Maszaberla Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Lineczko, ciesze sie ze masz juz swoj dom - z niecierpliwoscia czekam na zdjecia... Quote
EVA2406 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ciekawe jak Linusia zaaklimatyzowała się w swoim nowym domku? Quote
malagos Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Aż mi sie oczy spociły: ta mordzia taka zanajoma i taka uśmiechnięta :placz: :multi: Dam ją na Metamorfozy :multi: tu jest, proszę zagladać i podziwiac :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index491.html#post12322814 Quote
Torusia Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 pozdrowienia dla ślicznej Lineczki i Jej opiekuna :loveu: Quote
malagos Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Bardzo sie cieszę, ze Linka ma dom! ale strasznie bez niej pusto :placz: Quote
EVA2406 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Małgoniu, wyjdź na ryneczek w swojej wsi i zaraz zapełni Ci się chałupka :evil_lol: Quote
malagos Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Ewuś, mam już takie cudo z Wołomina http://www.dogomania.pl/forum/f28/lady-malenka-ksiezniczka-z-lancucha-138123/ i to tego samego dnia, ktorego Linusia udała sie w podróż po szczęscie, za jednym transportem :cool1: Quote
żabusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Super! Bardzo się cieszę, że taki słodek ma własny dom. Kto wie, może ja też z czasem będę miała kojec dla biednych tymczasowiczów. Quote
Recommended Posts