MALWA Posted August 29, 2018 Author Posted August 29, 2018 Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę :) Quote
Tyśka) Posted August 29, 2018 Posted August 29, 2018 MALWA, ależ czarodziejka z Ciebie. U mnie pochmurno... ledwo życzyłaś słońce i słońce wyszło :) Quote
Nesiowata Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Śliczna - witaj i niech w końcu do Ciebie też zawita szczęście. 1 Quote
elik Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Myślałam, że o tej porze - 5:08 - będę pierwsza na dogo, a tu, jak widać, nic z tego! Nesiowata niedościgniona, jak zwykle pierwsza :) Miłego czwartku dla Gwiazdki i Odwiedzających! Quote
Nesiowata Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 5 minut temu, elik napisał: Myślałam, że o tej porze - 5:08 - będę pierwsza na dogo, a tu, jak widać, nic z tego! Nesiowata niedościgniona, jak zwykle pierwsza :) Miłego czwartku dla Gwiazdki i Odwiedzających! Jakoś tak bez potrzeby obudziłam się za wcześnie i nie chciało mi się kłaść na godzinę, po wypuszczeniu psów. One śpią, a ja na razie poczekam żeby nakarmić towarzystwo. Może wtedy poleżę sobie. Za kilka godzin będę miała trochę ogórków do włożenia w słoiki. Wczoraj pokrojona sałatka nabiera "urzędowej mocy". 1 Quote
elik Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Ojejku jej, zazdroszczę Ci tego ogórkowego szczytu :) Ja tak lubię świeże ogórki, a tu u mnie jak na złość wszystko super obrodziło, tylko to co pod folią kiepsko, a ogórki właśnie pod folią były :( Quote
Elisabeta Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Myślałam, że o tej porze - 5:08 - będę pierwsza na dogo, a tu, jak widać, nic z tego! Nesiowata niedościgniona, jak zwykle pierwsza :) Eliczku, ja to już dawno się pogodziłam, że kochana Nesiowata jest najczęściej pierwsza. Ale w sumie jest bardzo miło właśnie, jak już ktoś jest rano na wątku. Jakoś raźniej zaczyna się dzień. A świeże ogórki też kocham najbardziej ze wszystkich warzyw na świecie. Kiedyś dostałam masę ogórków od teściowej mojego brata i trzy dni żywiłam się praktycznie tylko nimi. Ogórki zrobiły się na Dogo bardzo popularne dzięki Tobie, Nesiowata. Już na kilku wątkach są gwiazdami w różnej postaci. I bardzo dobrze. I oczywiście... Dzień dobry, nasza Gwiazdeczko. Spokojnego dnia Gwiazdkowym. 1 Quote
elik Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 3 minuty temu, Elisabeta napisał: A świeże ogórki też kocham najbardziej ze wszystkich warzyw na świecie. To obie jesteśmy pożeraczami ogórków :) No i już właśnie zadzwonił budzik i nie zdążyła wszystkich "moich" wątków nawiedzić i muszę do obowiązków domowych zmykać. Usiądę do kompa, jak wszystko oporządzę i po sesji zdjęciowej Emisi. 1 Quote
elik Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 27.08. na konto Gwiazdeczki wpłynęły poniższe kwoty: . . . .20,00 zł - uxmal deklaracja VIII - 27.08. . . . . .30,00 zł - helli deklaracja VIII - 27.08. . . . . .40,00 zł - MALWA deklaracja VIII-IX - 27.08. . . . . .60,00 zł - Elisabeta deklaracja IX-X - 27.08. . . . . .20,00 zł - mgog deklaracja IX - 27.08. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Nesiowata Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Dobrego dnia piękny aniołku, wspaniałego domku i kochających Cię ludzi. Quote
Nesiowata Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Szczęśliwej soboty Gwiazdeczko, ciągle trzymamy kciuki za Ciebie. Quote
MALWA Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Dnia 30.08.2018 o 21:23, elik napisał: 27.08. na konto Gwiazdeczki wpłynęły poniższe kwoty: . . . .20,00 zł - uxmal deklaracja VIII - 27.08. . . . . .30,00 zł - helli deklaracja VIII - 27.08. . . . . .40,00 zł - MALWA deklaracja VIII-IX - 27.08. . . . . .60,00 zł - Elisabeta deklaracja IX-X - 27.08. . . . . .20,00 zł - mgog deklaracja IX - 27.08. Bardzo serdecznie dziękujemy Pięknie dziękuję za wpłaty za Gwiazdki :) Quote
MALWA Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Dnia 30.08.2018 o 05:18, Nesiowata napisał: Jakoś tak bez potrzeby obudziłam się za wcześnie i nie chciało mi się kłaść na godzinę, po wypuszczeniu psów. One śpią, a ja na razie poczekam żeby nakarmić towarzystwo. Może wtedy poleżę sobie. Za kilka godzin będę miała trochę ogórków do włożenia w słoiki. Wczoraj pokrojona sałatka nabiera "urzędowej mocy". Dnia 30.08.2018 o 05:13, elik napisał: Myślałam, że o tej porze - 5:08 - będę pierwsza na dogo, a tu, jak widać, nic z tego! Nesiowata niedościgniona, jak zwykle pierwsza :) Miłego czwartku dla Gwiazdki i Odwiedzających! Dnia 30.08.2018 o 05:56, Elisabeta napisał: Eliczku, ja to już dawno się pogodziłam, że kochana Nesiowata jest najczęściej pierwsza. Ale w sumie jest bardzo miło właśnie, jak już ktoś jest rano na wątku. Jakoś raźniej zaczyna się dzień. Tak się nieraz zastanawiam jak wcześnie wstajecie, i w związku z tym nasuwa mi się jedno pytanie: o której chodzicie spać ? 1 Quote
uxmal Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 16 minut temu, MALWA napisał: Tak się nieraz zastanawiam jak wcześnie wstajecie, i w związku z tym nasuwa mi się jedno pytanie: o której chodzicie spać ? ja też :) Quote
Nesiowata Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 49 minut temu, MALWA napisał: 33 minuty temu, uxmal napisał: ja też:) Tak się nieraz zastanawiam jak wcześnie wstajecie, i w związku z tym nasuwa mi się jedno pytanie: o której chodzicie spać ? Mogę Was uświadomić - zazwyczaj około 23. Tyle, że w ciągu dnia czasem podsypiam. Czasem nawet jeszcze przed południem przesypiam co najmniej godzinę, zdarza mi się też po południu. Staram się jakoś odrabiać nocne niedobory.... Quote
Elisabeta Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Malwa pyta, ja odpowiadam. O 23 już śpię. Szybko zasypiam. Wystarczy mi 5 godzin snu. I to nie jest dla mnie niedosypianie. Wstaję po 4 rano, dla niektórych w nocy. Nawet 4 godziny snu przez jakiś czas mi wystarczą, ale wtedy muszę pospać chociaż raz 6 godzin. W dzień nie za bardzo mogłabym nadrobić, bo raczej nie zasnę... Fajnie się tu spotkać wczesną porą na Dogo z Nesiowatą i często z Eliczkiem. Bardzo to lubię. Ale kochana Nesiowata jest NUMBER ONE. Spokojnego wieczoru wszystkim Gwiazdkowym. 1 Quote
helli Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Może faktycznie sen przed północą jest b. regenerujący? Ja jestem Waszym przeciwienstwem, kładę się ok 2, wstaję po 8, niby 6 godz, a czekam na weekendowe odsypianie (na max, nawet wstydzę się napisać do kt. godz), bo pn-pt nieprzytomna Ale nie mam obecnie psich obowiązków, pies budził 6-7 Quote
elik Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Ale kochana Nesiowata jest NUMBER ONE. O tak, zdecydowanie :) Potwierdzam :) Quote
elik Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 3 godziny temu, helli napisał: Ale nie mam obecnie psich obowiązków, pies budził 6-7 helli kochana, to koniecznie się znowu zapsij i wszystko wróci do normy, a pory snu w szczególności :) Quote
Tyśka) Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Ja też nocny marek i budzić się rano nie umiem. ;) Co prawda teraz do pracy wstawałam o 4tej... i nawet dobrze mi się wstawało, ale co z tego jak juz musiałam iść spać o 22... a normalnie to o tej porze z pracy wracam. Inna sprawa, że odsypianie nie działa... i dobrze jest regularnie spać odpowiednią ilość godzin, bez zerwanych nocek. Quote
Elisabeta Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Śpijcie smacznie nocne marki, a ja po psim spacerze zaglądam do naszej Gwiazdeczki. Dobrej niedzieli dla Wszystkich. Quote
elik Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Witaj Elisabetko :) Usia siusia my dzisiaj przed naszą kochaną Nesiowatą. Widocznie psiaczki pozwoliły Jej dzisiaj nieco dłużej pospać :) Ja dzisiaj, zanim goście wstaną, kilka wątków odwiedzę. 1 Quote
Nesiowata Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Faktycznie - obudził nas dopiero budzik. I całkiem dobrze, przynajmniej nie musiałam oglądać nocy z samego rana. A zanim nakarmiłam całe towarzystwo to też minęło ciut czasu. Nawet Lala była już głodna (wczoraj wieczorem znów kręciła nosem na jedzenie), wymiotła wszystko, łącznie z wczorajszą porcją i do tego starannie pilnowała swojej miski bo przecież Misiek jest błyskawicą w jedzeniu i tylko czeka czy któraś panna nie zostawi w misce. Quote
Nesiowata Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Może ten tydzień coś zmieni w ustabilizowanym życiu naszego aniołka? Taki idealny psiak i tak długo czeka na własny dom! Quote
Nesiowata Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 Trzymaj się Gwiazdeczko, w końcu ktoś właściwy musi Cię zauważyć. Tylko kiedy - czas ucieka tak szybko. Quote
Recommended Posts