Elisabeta Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Dzisiaj nikt mnie nie wyprzedził w odwiedzinach Gwiazdeczki achaaaaa :) Byłam najpierwsiejsza!!! Rzeczywiście, Eliku. Byłaś dziś najpierwsiejsza. Nawet rano nie zauważyłam, bo nie spojrzałam na godzinę Twojego wpisu z fakturką... Brawo! Quote
elik Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Dnia 1.03.2018 o 10:46, Elisabeta napisał: Rzeczywiście, Eliku. Byłaś dziś najpierwsiejsza. Nawet rano nie zauważyłam, bo nie spojrzałam na godzinę Twojego wpisu z fakturką... Brawo! Tak niechcący wyszło, a że ciągle jestem na wątkach za wszystkimi, to chciało mi się zauważyć, że tym razem to ja jestem pierwsza :) Quote
anica Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 No to ja za Tobą, Elu ,nadrabiam zaległości u Gwiazduni Quote
Tyśka) Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Miesiąc! Wow! A telefonów żadnych... aj, Gwiazdunio... jesteś jak zaczarowana... Pomyślę nad innym opisem... I cicho licze na nowe zdjęcia :( Quote
MALWA Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Tak sobie myślę, ze samo imię Gwiazdka powinno przyciągać potencjalne domki, bo w tym imieniu jest coś magicznego... 1 Quote
MALWA Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 Umknęła mi bardzo ważna informacja, która dostałam od kikou: Gwiazdka jest już po badaniu usg. Na 80 % lekarz stwierdził, ze macica jest, ale jak maciczka jest pusta tzn. bez płodów, to podobno jest na usg podobna do jelit. I dlatego dla pewności Gwiazdka będzie miała badanie oznaczające poziom hormonów. Czekamy na wyznaczenie terminu, bo lekarz nie ma na miejscu laboratorium - tak zrozumiałam. Przy badaniu hormonalnym zostanie wykonane badanie morfologii i biochemii. Za badanie usg wyszło 30 zł. Faktura będzie opiewała na całość, tzn. usg + badania krwi. Quote
Nesiowata Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 I znów zimne dzień dobry Gwiazdeczko. Kiedy to się skończy? Quote
anica Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 23 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Miesiąc! Wow! A telefonów żadnych... aj, Gwiazdunio... jesteś jak zaczarowana... Pomyślę nad innym opisem... I cicho licze na nowe zdjęcia :( ... już nie wiem co myśleć? może teraz jak jest tak mroźno, ludzie odkładają niektóre, sprawy na po-mrozach? jakaś hibernacja Martwię się tym również ,bardzo! :( otrzymałam wiadomość... raczej prośbę ,żeby przenieść deklarację z Iguni, która jest już w swoim domku ,na Gwiazdunię.. tylko że ja już pieniązki ,przeznaczyłam na Dosię, nie wiem co mam zrobić? muszę się policzyć spokojnie... co tu zrobić? Quote
Elisabeta Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Dzień dobry, Gwaizdko. 19 godzin temu, anica napisał: ... już nie wiem co myśleć? może teraz jak jest tak mroźno, ludzie odkładają niektóre, sprawy na po-mrozach? jakaś hibernacja Martwię się tym również ,bardzo! :( otrzymałam wiadomość... raczej prośbę ,żeby przenieść deklarację z Iguni, która jest już w swoim domku ,na Gwiazdunię.. tylko że ja już pieniązki ,przeznaczyłam na Dosię, nie wiem co mam zrobić? muszę się policzyć spokojnie... co tu zrobić? Dziewczyny, przecież nasza Gwiazdeczka na razie naprawdę niedługo czeka... Miesiąc temu wyszła ze schronu, gdzie spędziła długie lata... Co to jest miesiąc w całym jej życiu?... Musimy dać razem radę. O stałe deklaracje na Dogo jest teraz strasznie trudno... Mam stałą na Gwiazdkę od początku i jeśli Sunia będzie w tarapatach finansowych, postaram się pomóc dodatkowym groszem. I nie tracimy nadziei, że Dom wypatrzy swoją Gwiazdę. Dobrej soboty dla Wszystkich. 1 1 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Zagladam Gwiazdeczko z mnostwem pooozdrowien Tobie i lapenkom braciszkom Ciociu eliczkowa dziekuje za num konta Gwiazdeczkowy kramik malusi rozliczam jeszcze oprawca sadysta ...,,wlasciciel ,, ... malunkiego Fijo ... potwor poszukiwany .. https://www.facebook.com/POMOC-DLA-FIJO-1615725801843352/ Quote
anica Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Dzień dobry, Gwaizdko. Dziewczyny, przecież nasza Gwiazdeczka na razie naprawdę niedługo czeka... Miesiąc temu wyszła ze schronu, gdzie spędziła długie lata... Co to jest miesiąc w całym jej życiu?... Musimy dać razem radę. O stałe deklaracje na Dogo jest teraz strasznie trudno... Mam stałą na Gwiazdkę od początku i jeśli Sunia będzie w tarapatach finansowych, postaram się pomóc dodatkowym groszem. I nie tracimy nadziei, że Dom wypatrzy swoją Gwiazdę. Dobrej soboty dla Wszystkich. Takie, wpisy ,dodają ducha! ... ciągną w górę! Nie stracimy nadzieji , przeciaż nasza Gwiazdunia ,zasługuje na najlepszy domek! ja już znajomych zaczepiam jak mogę, jest parę wspaniałych osób, które mogły by ofiarować może miłości, niestety ... lata trwają już w żałobie po stracie swojego psa przyjaciela, nie mogę żadnym cudem przekonać!... zresztą ja mam ,wśród znajomych... 'swoją psią reputację' mam wspaniałego kolegę ,który zaczyna przywiatanie z nami... znowu będzie chciała 'wcisnąć' psa? czy kota? 1 Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Dnia 2.03.2018 o 02:21, MALWA napisał: . . . Za badanie usg wyszło 30 zł. Faktura będzie opiewała na całość, tzn. usg + badania krwi. Agnieszko czy mówiłaś kikou, żeby wszystkie faktury były wystawiane na mnie ? Te od weta także. Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Wczoraj tj. 2.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 20,00 zł od mgog - deklaracja na III. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Dzisiaj tj. 3.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 160,00 zł ze wspólnego bazarku anica i mojego. Anica bardzo serdecznie dziękuję za super fanty Quote
Nesiowata Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Wstawaj Gwiazdeczko - zaczyna się ocieplać. Quote
anica Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Dnia 3.03.2018 o 22:26, elik napisał: Dzisiaj tj. 3.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 160,00 zł ze wspólnego bazarku anica i mojego. Anica bardzo serdecznie dziękuję za super fanty Dziękuję ,miło się zrobiło a ja ...Pięknie , Dziękuję Elik za cały ogromny wkład w zorganizowaniu i prowadzeniu Bazarku 1 Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 godzinę temu, anica napisał: Dziękuję ,miło się zrobiło a ja ...Pięknie , Dziękuję Elik za cały ogromny wkład w zorganizowaniu i prowadzeniu Bazarku Wkład w organizacje także i Ty miałaś, bo dostałam od Ciebie gotowca - zdjęcia z opisami no i oczywiście super fanty :) Czegóż więcej potrzeba do szczęścia :) Quote
Nadziejka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Gwiazdenko caluje oczenka ale ale ale ciociu piekny wynik bazareczku hoho raduje i gratuluje Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Gwiazdenko caluje oczenka ale ale ale ciociu piekny wynik bazareczku hoho raduje i gratuluje Witaj Ciociu Nadziejko :) Tak dawno Cię u Gwiazdeczki nie było ! Quote
Nadziejka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Ciociun jestem jestem jeno zanikam sobie czasem ... boc do ladu ze zdrowiem dojsc nie moge... nie moge choc sie staram oj staram pozdrawiam laleczke Quote
MALWA Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Ciociun jestem jestem jeno zanikam sobie czasem ... boc do ladu ze zdrowiem dojsc nie moge... nie moge choc sie staram oj staram pozdrawiam laleczke Dbaj o siebie Nadziejko, bo zdrowie najważniejsze ! Quote
Recommended Posts