Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Dzisiaj nikt mnie nie wyprzedził w odwiedzinach Gwiazdeczki achaaaaa :) Byłam najpierwsiejsza!!!

Rzeczywiście, Eliku. Byłaś dziś najpierwsiejsza. wub.gif Nawet rano nie zauważyłam, bo nie spojrzałam na godzinę Twojego wpisu z fakturką... Brawo! happy.gif

Posted
Dnia 1.03.2018 o 10:46, Elisabeta napisał:

Rzeczywiście, Eliku. Byłaś dziś najpierwsiejsza. wub.gif Nawet rano nie zauważyłam, bo nie spojrzałam na godzinę Twojego wpisu z fakturką... Brawo! happy.gif

Tak niechcący wyszło, a że ciągle jestem na wątkach za wszystkimi, to chciało mi się zauważyć, że tym razem to ja jestem pierwsza :)

Posted

Umknęła mi bardzo ważna informacja, która dostałam od kikou:   Gwiazdka jest już po badaniu usg.

Na 80 % lekarz stwierdził, ze macica jest, ale jak maciczka jest pusta tzn. bez płodów, to podobno jest  na usg podobna do jelit. I dlatego dla pewności  Gwiazdka będzie miała badanie oznaczające poziom hormonów. Czekamy na wyznaczenie terminu, bo lekarz nie ma na miejscu laboratorium - tak zrozumiałam.

Przy badaniu hormonalnym zostanie wykonane badanie morfologii i biochemii.

Za badanie usg wyszło 30 zł.  Faktura będzie opiewała na całość, tzn. usg + badania krwi.

Posted
23 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Miesiąc! Wow!

A telefonów żadnych... aj, Gwiazdunio... jesteś jak zaczarowana... Pomyślę nad innym opisem...
I cicho licze na nowe zdjęcia :(

... już nie wiem co myśleć?  może teraz jak jest tak mroźno, ludzie odkładają niektóre, sprawy na po-mrozach?  jakaś hibernacjakwasny.gif

Martwię się tym również ,bardzo! :( otrzymałam wiadomość... raczej prośbę ,żeby przenieść deklarację z Iguni, która jest już w swoim domku ,na Gwiazdunię.. tylko że ja już pieniązki ,przeznaczyłam na Dosię, nie wiem co mam zrobić?  muszę się policzyć spokojnie... co tu zrobić?smutny.gif

Posted

Dzień dobry, Gwaizdko. happy.gif

19 godzin temu, anica napisał:

... już nie wiem co myśleć?  może teraz jak jest tak mroźno, ludzie odkładają niektóre, sprawy na po-mrozach?  jakaś hibernacjakwasny.gif

Martwię się tym również ,bardzo! :( otrzymałam wiadomość... raczej prośbę ,żeby przenieść deklarację z Iguni, która jest już w swoim domku ,na Gwiazdunię.. tylko że ja już pieniązki ,przeznaczyłam na Dosię, nie wiem co mam zrobić?  muszę się policzyć spokojnie... co tu zrobić?smutny.gif

Dziewczyny, przecież nasza Gwiazdeczka na razie naprawdę niedługo czeka... Miesiąc temu wyszła ze schronu, gdzie spędziła długie lata... Co to jest miesiąc w całym jej życiu?...

Musimy dać razem radę. O stałe deklaracje na Dogo jest teraz strasznie trudno... Mam stałą na Gwiazdkę od początku i jeśli Sunia będzie w tarapatach finansowych, postaram się pomóc dodatkowym groszem.

I nie tracimy nadziei, że Dom wypatrzy swoją Gwiazdę. happy.gif Dobrej soboty dla Wszystkich.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Dzień dobry, Gwaizdko. happy.gif

Dziewczyny, przecież nasza Gwiazdeczka na razie naprawdę niedługo czeka... Miesiąc temu wyszła ze schronu, gdzie spędziła długie lata... Co to jest miesiąc w całym jej życiu?...

Musimy dać razem radę. O stałe deklaracje na Dogo jest teraz strasznie trudno... Mam stałą na Gwiazdkę od początku i jeśli Sunia będzie w tarapatach finansowych, postaram się pomóc dodatkowym groszem.

I nie tracimy nadziei, że Dom wypatrzy swoją Gwiazdę. happy.gif Dobrej soboty dla Wszystkich.

Takie, wpisy ,dodają ducha!  ... ciągną w górę!friends.gif   Nie stracimy nadzieji , przeciaż nasza Gwiazdunia ,zasługuje na najlepszy domek! ja już znajomych zaczepiam jak mogę, jest parę wspaniałych osób, które mogły by ofiarować może miłości, niestety ... lata trwają już w żałobie po stracie swojego psa przyjaciela, nie mogę żadnym cudem przekonać!... zresztą ja mam ,wśród znajomych... 'swoją psią reputację'   mam wspaniałego kolegę ,który zaczyna przywiatanie z nami... znowu będzie chciała 'wcisnąć' psa? czy kota?tongue.gif

• Upvote 1
Posted
Dnia 2.03.2018 o 02:21, MALWA napisał:

. . .

Za badanie usg wyszło 30 zł.  Faktura będzie opiewała na całość, tzn. usg + badania krwi.

Agnieszko czy mówiłaś kikou, żeby wszystkie faktury były wystawiane na mnie ? Te od weta także.

Posted

Wczoraj tj. 2.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 20,00 zł od mgog - deklaracja na III.

Bardzo serdecznie dziękujemy

5a9b135272ea2_kwiatki6.gif.3ffc137de9b88b3afc9ba88b5ac30450.gif

Posted

Dzisiaj tj. 3.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 160,00 zł ze wspólnego bazarku anica i mojego.

Anica bardzo serdecznie dziękuję za super fanty

5a9b0e720e488_kwiatki5.jpg.3edcca9422907204cd284697e68b0dfe.jpg

Posted
Dnia 3.03.2018 o 22:26, elik napisał:

Dzisiaj tj. 3.03. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota 160,00 zł ze wspólnego bazarku anica i mojego.

Anica bardzo serdecznie dziękuję za super fanty

5a9b0e720e488_kwiatki5.jpg.3edcca9422907204cd284697e68b0dfe.jpg

Dziękuję ,miło się zrobiłowub.gif  a ja ...Pięknie , Dziękuję Elik za cały ogromny wkład w zorganizowaniu i prowadzeniu Bazarkus030.gif

images?q=tbn:ANd9GcTGiFNvaKwRuOzIJnVxNo7

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, anica napisał:

Dziękuję ,miło się zrobiłowub.gif  a ja ...Pięknie , Dziękuję Elik za cały ogromny wkład w zorganizowaniu i prowadzeniu Bazarkus030.gif

images?q=tbn:ANd9GcTGiFNvaKwRuOzIJnVxNo7

Wkład w organizacje także i Ty miałaś, bo dostałam od Ciebie gotowca - zdjęcia z opisami no i oczywiście super fanty  :)   Czegóż więcej potrzeba do szczęścia :)

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Gwiazdenko  caluje oczenka

ale ale ale ciociu piekny wynik  bazareczku hoho

raduje i gratuluje

Witaj Ciociu Nadziejko :)  Tak dawno Cię u Gwiazdeczki nie było !

Posted

Ciociun jestem jestem

jeno zanikam sobie czasem ...

boc do ladu ze zdrowiem

dojsc nie moge...

nie moge

choc sie staram oj staram

pozdrawiam laleczke

Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Ciociun jestem jestem

jeno zanikam sobie czasem ...

boc do ladu ze zdrowiem

dojsc nie moge...

nie moge

choc sie staram oj staram

pozdrawiam laleczke

Dbaj o siebie Nadziejko, bo zdrowie najważniejsze !