Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted
16 minut temu, uxmal napisał:

:) Fajnie nasza Gryzia wygląda :) Dziękuje :)

Piękny prezent zrobiłaś, kubraczek taki chyba i Kulce kiedyś zamówię :)  Szkoda tylko, że Gryzia gryzie, ale jest pod ręką kaganiec, a nawet pętelkę z bandaża można zrobić na moment. Elastycznego.

Posted
8 godzin temu, rozi napisał:

Piękny prezent zrobiłaś, kubraczek taki chyba i Kulce kiedyś zamówię :)  Szkoda tylko, że Gryzia gryzie, ale jest pod ręką kaganiec, a nawet pętelkę z bandaża można zrobić na moment. Elastycznego.

Kubraczek świetnie się trzyma na grzbieciku, nie tylko brzuszek ale plecki/kręgosłup dokładnie opatulone :) Nie utrudnia chodzenia, jest OK :)

Gdyby nie było kagańca kombinowałabym a tak wygodniej, szybciej.

Roxi przyzwyczaja się do zabiegów do brania na ręce, przewracania na plecki...,)

Posted
Dnia 22.01.2018 o 15:32, rozi napisał:

Dawno temu właśnie tak fajnie pieski żyły, przeżywiły się razem z ludźmi, dostały i kawałek kiełbaski na przysmak, i zlewki pysznej zupy, kawałek kotleta po obiedzie, i mlecznej zupy rano. Teraz te karmy specjalistyczne, "zbilansowane", tego nie, tamtego nie, normalny człowiek nie przygarnie psa, jak tak sobie poczyta  :D

U nas zawsze się psom gotowało oddzielnie, ale każdy im podkradał z garnka  :)

.. na szczęście jest coraz więcej 'mądrych' o konserwantach zawartych w karmie??  jakoś mało słychać, ..  kiedyś usłyszałam.. dla ludzi można ,również pokarm zbilansować! dokładnie w takich samych.. kuleczkachz_jezorem.gif 

Posted
17 godzin temu, uxmal napisał:

:) Fajnie nasza Gryzia wygląda :) Dziękuje :)

uxmal... to ja dziękuję za tak piękny zakup :)

8 godzin temu, Moli@ napisał:

Roxi przyzwyczaja się do zabiegów do brania na ręce, przewracania na plecki...,)

Niech żyją namordniki :)

To dobrze, że powoli się przyzwyczaja, bo trzeba byłoby jej w papierach namieszać i dodać nazwisko - Gryzelda.

Posted
4 godziny temu, Aldrumka napisał:

robiłam porządki w finansach - widzę, że przeoczyłam zakup obróżki i nikt na mnie nie krzyczy :)

Moli@ przepraszam - zaraz zapłacę

Dzięki :)

powinnam wstawić na watek i wysłać na pw, gapa ze mnie ,)

Posted

Dobrych snów Roxi, śpij słodko :)

Wiem, że piszę jeszcze za wcześnie, ale... jak Roxanka będzie już gotowa do adopcji to proszę Moli @ daj mi znać - to ruszę z ogłoszeniami. Wiem, że na razie musi się zagoić wszystko itd., mówię na zaś :)

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Dobrych snów Roxi, śpij słodko :)

Wiem, że piszę jeszcze za wcześnie, ale... jak Roxanka będzie już gotowa do adopcji to proszę Moli @ daj mi znać - to ruszę z ogłoszeniami. Wiem, że na razie musi się zagoić wszystko itd., mówię na zaś :)

Noc przesypia :)

Dziś/jutro pojedziemy na zdjęcie szwów... pozbędzie się kaftanika ,)

Zobaczymy jak panna będzie się zmieniać...

Posted

Poproszę o numer konta Roxi, z bazarku uzbierało się 54 zł - miało być pół na pół z Kają, ale Kaja już w DS, więc cała kwota będzie na Roxi - pieniążki się jej przydają :)

Posted

Szwy zdjęte...brzuszek spryskany srebrem, kaftanik do zdjęcia jutro.

Trzy osoby stanęły do "zabiegu" ,) kłapała ząbkami wyrywała się ale nie gryzła :)

W samochodzie...na kolanach aniołek :)

Za dwa tygodnie można myśleć o szczepieniu.

100_2582.JPG

100_2585.JPG

100_2591.JPG

100_2592.JPG

100_2598.JPG

• Upvote 2
Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Przypominam się :)

nie zawsze można być na dogo :)  - przed chwilą (bez przypomnienia) potwierdziłam :)

odnotowane dziś wpłaty :

b-b z bazarku 50 zł

kiyoshi (deklaracja stała)  10 zł

29.01 stan konta 848,70 zł

Posted
Dnia 26.01.2018 o 16:33, Aldrumka napisał:

23. 01 stan konta 797,70 zł

obróżka przeciw kleszczom 9 zł

26.01 stan konta 788,70 zł

6 minut temu, Aldrumka napisał:

nie zawsze można być na dogo :)  - przed chwilą (bez przypomnienia) potwierdziłam :)

odnotowane dziś wpłaty :

b-b z bazarku 50 zł

kiyoshi (deklaracja stała)  10 zł

29.01 stan konta 784,70 zł

Chyba zgłupiałam... :( Dlaczego SALDO wyszło Ci mniejsze niż wcześniej, skoro masz tylko wpłaty, a nie wydatki? Na podstawie tego, co jest na wątku mnie wyszło +848,70zł 

Posted
9 godzin temu, Aldrumka napisał:

Tak to bywa z przeklejaniem, poprawianiem i pospiechem :) :)

... nie przejmuj się! ...wszystkie 'skarbniki'   tak mają57.gif

• Upvote 1