uxmal Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 13 godzin temu, Moli@ napisał: Śniadanie jadła z apetytem... czekała, sama podbiegła do miseczki :) wodą nadal niezainteresowana (: Mróz, -10 stopni... do kubraczków nieprzyzwyczajona no i nic na nią nie pasuje - za małe za duże albo nie osłaniają brzuszka (: uff MOLI. Wybierz proszę ubranko jakie chciałabyś dla Roxi.. i zmierz ją. https://allegro.pl/uzytkownik/psiaszafa/dla-psow-ubranka-90054?order=m Kupowałam od tej pani już kilka razy, bo mój Dyzio miał cushinga więc wymiary miał nietypowe. Szyje na wymiar, doradza . Ubranka są super i materiały (polar) też spoko. Oczywiście jeśli uważasz że potrzebne jest ubranko- nie naciskam. edit: ubranko oczywiście ja funduje :) nie dopisałam tego i głupio wyszło:) 1 Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Jeszcze pomyślałam, żeby może pod tą narkozą obejrzeć porządnie ząbki i pazury poprzycinać, jeśli za długie, bo ona taka nieśmiała jest, to oszczędzi jej się lęku, a to przecież moment dla lekarza. Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 33 minuty temu, rozi napisał: Jeszcze pomyślałam, żeby może pod tą narkozą obejrzeć porządnie ząbki i pazury poprzycinać, jeśli za długie, bo ona taka nieśmiała jest, to oszczędzi jej się lęku, a to przecież moment dla lekarza. Przy okazji :) Nieśmiałość znika, z Roxi będzie jeszcze niezła agregatka ,) koleżanka Misi ,) 1 Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 26 minut temu, uxmal napisał: MOLI. Wybierz proszę ubranko jakie chciałabyś dla Roxi.. i zmierz ją. https://allegro.pl/uzytkownik/psiaszafa/dla-psow-ubranka-90054?order=m Kupowałam od tej pani już kilka razy, bo mój Dyzio miał cushinga więc wymiary miał nietypowe. Szyje na wymiar, doradza . Ubranka są super i materiały (polar) też spoko. Oczywiście jeśli uważasz że potrzebne jest ubranko- nie naciskam. Dzięki :) Dokładne wymiary podam jutro... bo nasz skarbuś nie życzy sobie żeby jej przeszkadzać w spaniu ,) Nie żartuję, czuje się lepiej i zaczyna mieć humory. Coś mi się widzi że nie jest spokojną łagodną panienką i obce osoby może potraktować zębem. A - 50 cm B - 43/44 cm C - 63 cm powinna zakrywać podbrzusze, zakładana przez głowę... nie bardzo wiem, ze zdjęć który model Quote
uxmal Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 6 minut temu, Moli@ napisał: Dzięki :) Dokładne wymiary podam jutro... bo nasz skarbuś nie życzy sobie żeby jej przeszkadzać w spaniu ,) Nie żartuję, czuje się lepiej i zaczyna mieć humory. Coś mi się widzi że nie jest spokojną łagodną panienką i obce osoby może potraktować zębem. A - 50 cm B - 43/44 cm C - 63 cm powinna zakrywać podbrzusze, zakładana przez głowę... nie bardzo wiem, ze zdjęć który model przez głowę czyli taka skarpeta to chyba tam nie ma, ale mogę dopytać. Tam są takie modele zapinane od góry. U mnie się sprawdziły. Wkłada się nogi i myk zapina od góry. Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Przed chwilą, uxmal napisał: przez głowę czyli taka skarpeta to chyba tam nie ma, ale mogę dopytać. Tam są takie modele zapinane od góry. U mnie się sprawdziły. Wkłada się nogi i myk zapina od góry. O, to może być taka zapinana od góry, która Ci się sprawdziła. Jutro zmierzę łapki Quote
Aldrumka Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 dzisiejsze ruchy finansowe stan konta 14.01 - 638 zł Syla - 50 zł Shoto (?) - 20 zł za badanie zapłacono 14 zł stan konta 15.01 - 694 zł Quote
Moli@ Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 8 godzin temu, uxmal napisał: przez głowę czyli taka skarpeta to chyba tam nie ma, ale mogę dopytać. Tam są takie modele zapinane od góry. U mnie się sprawdziły. Wkłada się nogi i myk zapina od góry. Łapki przednie - 6 cm Quote
Moli@ Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Po terenie Roxi biega bez smyczy...na razie słucha się, pilnuje. Z wchodzeniem wychodzeniem z domu nie ma problemu. Coś mi się widzi że Pani nie dała sobie z nią rady po śmierci męża. Quote
Moli@ Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Mróz, śnieg zaczyna padać...Roxi wychodzi na chwilę załatwia sprawy i do domu Długaśna :) Quote
rozi Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 3 godziny temu, Moli@ napisał: Coś mi się widzi że Pani nie dała sobie z nią rady po śmierci męża. W sensie? Co do kubraczka - ja bym kupiła bez rękawków. Krótkie łapy piesek podnosi w całości, wysoko, przesuwają się wewnątrz rękawa, stopy zaczepiają o krawędź, Kula mało sobie zębów nie wybiła w takim z rękawkami. Chyba że obcisłe rękawy, ale to chyba niewygodne. Quote
uxmal Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 2 godziny temu, rozi napisał: W sensie? Co do kubraczka - ja bym kupiła bez rękawków. Krótkie łapy piesek podnosi w całości, wysoko, przesuwają się wewnątrz rękawa, stopy zaczepiają o krawędź, Kula mało sobie zębów nie wybiła w takim z rękawkami. Chyba że obcisłe rękawy, ale to chyba niewygodne. oki. Czy taki może być? pikowany ocieplany na polarku. Bez kaptura bo to denerwuje i poproszę bez rękawków. http://allegro.pl/ubranko-kurtka-dla-psa-pinczer-york-kazdy-rozmiar-i7127941377.html 1 Quote
Moli@ Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 5 godzin temu, uxmal napisał: oki. Czy taki może być? pikowany ocieplany na polarku. Bez kaptura bo to denerwuje i poproszę bez rękawków. http://allegro.pl/ubranko-kurtka-dla-psa-pinczer-york-kazdy-rozmiar-i7127941377.html Fajny :) Widziałam dziś podobne w sklepie zoologicznym tylko małe rozmiary. Był jeden większy pasujący rozmiarem na Roxi z włóczki ale przeznaczony raczej na bal sylwestrowy bo na spacer w mroźny dzień bez sensu - po rozciągnięciu jak siatka (: Quote
Moli@ Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 RTG - 65 zł Biopsja x 2 - 80 zł Zabieg sterylizacji - 350 zł Zabieg usunięcia guza - 250 zł Czip (?) - 50 zł Usunięcie kamienia - 0 zł Podcięcie pazurków - 0 zł Kaftanik - 25 zł Wystawiona będzie faktura na przelew z terminem płatności. Może zabiegi będą trochę tańsze zależy od wielkości rany, leków itp Quote
dreag Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Hej, zgłosiłam Roxi do Akcji Sterylkowej, jestem tam stałą deklarowiczką, może uda się pomóc zapłacić przynajmniej za sterylizację ;). 3 Quote
Aldrumka Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 46 minut temu, Moli@ napisał: Wystawiona będzie faktura na przelew z terminem płatności. Może zabiegi będą trochę tańsze zależy od wielkości rany, leków itp Czyli jeszcze nie przelewam :) Quote
Tyśka) Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Dziękuję, oby udało się Roxi załapać na skarpetę sterylkowa :) Quote
Tyśka) Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Gosia przed chwilą przelała 600zl ze zbiórki i 60zl stałej na konto Aldrumki :) jeszcze raz dziękuję za taki zastrzyk gotówki!!! Edit: Moli @, koniecznie poproszę o zachipowanie Roxi. Quote
rozi Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 3 godziny temu, Moli@ napisał: przeznaczony raczej na bal sylwestrowy Pamiętaj, że mamy karnawał. Quote
Tyśka) Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 23 godziny temu, Aldrumka napisał: dzisiejsze ruchy finansowe stan konta 14.01 - 638 zł Syla - 50 zł Shoto (?) - 20 zł za badanie zapłacono 14 zł stan konta 15.01 - 694 zł Dodałam do rozliczenia :) Tak, shoto wpłaciła :))) Quote
Moli@ Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 9 godzin temu, Aldrumka napisał: Czyli jeszcze nie przelewam :) Nic nie przelewaj... Wstawię faktury i przelew bezpośrednio na konto lecznicy. Quote
Moli@ Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Z każdym dniem śmielsza, obserwuje koleżeństwo :) Na tych zdjęciach widać jaki z niej pulpecik ,) Quote
Tyśka) Posted January 17, 2018 Author Posted January 17, 2018 Cudna jest, jak się ją odchudzi to już w ogóle bedzie ładna :). A zmiany w niej widać, coś wspaniałego Quote
anica Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 Widać zmiany to prawda! chociaż oczki jeszcze smutne... ale przecież to dopiero parę dni... Tysiu, kluseczki Ci się nie podobają? Quote
Recommended Posts