agat21 Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Super psinka :) Może pije tak mało, bo nie zna wody, nie dostawała nigdy? :( Niestety sporo psów tak jest "zaopiekowanych", że dostają zupę z obiadu i to cały płyn, jaki mają do dyspozycji. Z drugiej strony jak się spojrzy ile ludzi też wody nie pije tylko jakieś gazowane słodkie syfy albo wyłącznie herbatę, to nie ma się co dziwić. Quote
Chesti Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Serducho rośnie jak się patrzy na te zdjęcia :)))) A jak się czyta, że sunia weselsza i coraz bardziej się otwiera, to już w ogóle - dzika radość :D Quote
Tyśka) Posted January 14, 2018 Author Posted January 14, 2018 O matko... i mam oczy mokre... i klawiaturę... Czytam, oglądam i się wzruszam totalnie. JAK DOBRZE, jak dobrze! :) Cudna malutka! Otwiera się nasze słoneczko, no pięknie! Quote
b-b Posted January 14, 2018 Posted January 14, 2018 Wspaniale, że jednak słyszy, że coraz bardziej się otwiera. Z kazdym dniem będzie coraz lepiej :) Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Śniadanie jadła z apetytem... czekała, sama podbiegła do miseczki :) wodą nadal niezainteresowana (: Mróz, -10 stopni... do kubraczków nieprzyzwyczajona no i nic na nią nie pasuje - za małe za duże albo nie osłaniają brzuszka (: uff Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Zabarwiłam wodę mlekiem...rzuciła się na miseczkę ,) RTG przed zabiegiem. Jeżeli wyniki krwi będą dobre zostanie wyznaczony termin zabiegu. Zabieg poprzedzi wykonanie RTG (musi leżeć spokojnie) jeżeli nie ma przerzutów jeżeli nie są zaatakowane płuca, wątroba, nerki itp będą ciąć. (podadzą pełną narkozę) Dziś ma zostać podjęta decyzja. Quote
Tyśka) Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Trzymam kciuki... Oby nie było przerzutów i badania wyszły dobrze... Quote
seramarias Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Oby nie było przerzutów. Sunia na wspaniałą opiekę, wierzę, że będzie dobrze :) Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 31 minut temu, Moli@ napisał: Zabarwiłam wodę mlekiem...rzuciła się na miseczkę ,) Myślałam, żeby tak zrobić, ale myślałam też, że próbowałaś wcześniej :) Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 11 minut temu, rozi napisał: Myślałam, żeby tak zrobić, ale myślałam też, że próbowałaś wcześniej :) Zaciemnienia umysłu dostałam ,) rozmawiałam z joi, mówię że sunia chyba mleko do picia dostawała... i tu pada pytanie - do wody dodawałaś? hmm no nie (: 1 Quote
Tyśka) Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Już wzrok inny, o jacie. Dobrze, że zaczęła pić ;) na taki pomysł nie wpadłam. Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Cudo nasze kochane, niedługo pozbędzie się tego paskudnego guza. Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Już wzrok inny, o jacie. Dobrze, że zaczęła pić ;) na taki pomysł nie wpadłam. Zdecydowanie spokojniejsza, zaczęła obserwować psiaki i każdy mój ruch. Tysia, ja powinnam wiedzieć i dodać mleka... nie raz tak się robiło... Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 minuty temu, Moli@ napisał: Tysia, ja powinnam wiedzieć i dodać mleka... nie raz tak się robiło... Widzę, że płoniesz ze wstydu :D Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 minuty temu, rozi napisał: Widzę, że płoniesz ze wstydu :D Z pod ziemi się wyłaniam ,) Quote
malagos Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Psie pyszczydło raźniejsze, zadowolone :) Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Kurcze, już wieczór, nie stało się tam nic? Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 35 minut temu, rozi napisał: Kurcze, już wieczór, nie stało się tam nic? Nic nic :) Do pracy musiałam wpaść, do lecznicy... psiakami się zająć ,) Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Termin zabiegu - czwartek 18.01 godzina 15 - EKG - sterylizacja + usunięcie dużego guza z listwy mlecznej - biopsja ( 2 rozlane guzy ) Badanie kontrolne moczu - około 10 dni po zabiegu Za badanie moczu zapłaciłam 14 zł / paragon Quote
Tyśka) Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 O kurcze... to lada dzień! Jak błyskawicznie! Wspaniale, że Roxi będzie operowana. Jaki będzie orientacyjnie koszt? Potrzebujesz pieniążków z góry? Aldrumka, proszę przelej 14zł za badanie moczu. Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: O kurcze... to lada dzień! Jak błyskawicznie! Wspaniale, że Roxi będzie operowana. Jaki będzie orientacyjnie koszt? Potrzebujesz pieniążków z góry? Aldrumka, proszę przelej 14zł za badanie moczu. Jutro podam koszt, termin i sposób płatności...dziś w lecznicy był młyn Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 12.01 wpłynęło na konto 72 zł (zwrot kosztów/paragon - wizyta w lecznicy + badanie krwi - 12.01) Quote
rozi Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Szkoda że nie rano ten zabieg, śniadanka nie dostanie bidula. No ale i tak w połowie dnia. Mają ubranka pooperacyjne? Quote
Moli@ Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 3 minuty temu, rozi napisał: Szkoda że nie rano ten zabieg, śniadanka nie dostanie bidula. No ale i tak w połowie dnia. Mają ubranka pooperacyjne? A nie wiem, muszę sprawdzić dobrze że zapytałaś :) Quote
Recommended Posts