Jump to content
Dogomania

Dunia w DS,Tofik w DS,Rafik u szafirki od 13.07.18 ponownie szuka domu.Rafik od 04.08.18 w DS.Tofik 25.11.2022 za TM.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Panowie zajechali do mnie przed chwilą aby jednak pokazać psiaczki.Wszystkie są bardzo fajne,ładne.Największy jest Rafik.Jechały osobno w klatkach oprócz Tofika i Bobika.Nie miały na sobie szelek tylko obroże i smycze.Tofik i Bobik naszczekały na mnie albo na mojego Mikusia. P.Piotr powiedział,że są łagodne,fajne,sam osobiście zakładał obroże,przypinał smycz i prowadził do samochodu aby ulokować je w klatkach.Już robiło się szaro jak chciałam sfotografować psiaki. Suni b-b nie udało się sfotografować bo klatka była za Dunią a drzwi były obłożone z drugiej strony pufą.

Wszystkie psiaczki są ładniejsze niż na fotkach.Dunia nawet była niesiona przez P.Piotra na rękach.

Piotr już w domu, przed chwilką rozmawiał z moim TZ,jest zmęczony, ale szczęśliwy, ze już u siebie:)

Psiaki mają założone obróżki i smycze, ale Piotr zabrał też dla każdego psa szelki - nie zakładał, żeby  w razie czego psy nie pobrudziły całego wyposażenia;)

Teraz czekamy na wieczorne relacje Hani:)

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Piotr już w domu, przed chwilką rozmawiał z moim TZ,jest zmęczony, ale szczęśliwy, ze już u siebie:)

Psiaki mają założone obróżki i smycze, ale Piotr zabrał dla każdego szelki - nie zakładał, żeby  w razie czego psy nie pobrudziły całego wyposażenia;)t

Teraz czekamy na wieczorne relacje Hani:)

Tak było widać po szafirku zmęczenie.Fajnie,że zabrał ze sobą szelki dla psiaków by byłby kłopot.A mi się marzy taka fotka psiaków wreszcie na zielonej trawce bo wiem,że każdy pies to kocha a one bidulki jej nie miały.

Posted
8 minut temu, Anula napisał:

Tak było widać po szafirku zmęczenie.Fajnie,że zabrał ze sobą szelki dla psiaków by byłby kłopot.A mi się marzy taka fotka psiaków wreszcie na zielonej trawce bo wiem,że każdy pies to kocha a one bidulki jej nie miały.

Anulka -   to Twoje marzenie jest jak najbardziej do spełnienia. Może nie dzisiaj, ale za niedługi czas:)

Psy zaczęły nowe, szczęśliwe  życie i będą miały wszystko, co się z tym wiąże:)

Posted

Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w cieple na mięciutkich legowiskach.

Tofik skaczący, całuśny, radosny, troszkę szczekliwy.

Rafi też bardzo pogodny, obwąchał trawkę, pozwiedzał, cieszył się z naszego spotkania.

Dunia przestraszona, nie chciała wyjść z transportera, więc nie ciągnęliśmy jej na siłę. Zjadła to co dostała pod pyszczek, będzie gotowa, to wyjdzie sama.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Psiaki już w domu, po kolacji, odpoczywają w cieple na mięciutkich legowiskach.

Tofik skaczący, całuśny, radosny, troszkę szczekliwy.

Rafi też bardzo pogodny, obwąchał trawkę, pozwiedzał, cieszył się z naszego spotkania.

Dunia przestraszona, nie chciała wyjść z transportera, więc nie ciągnęliśmy jej na siłę. Zjadła to co dostała pod pyszczek, będzie gotowa, to wyjdzie sama.

Haniu,bardzo dziękujemy za wiadomości z pierwszych chwil pobytu psiaczków..Odpoczywajcie kochani a szczególnie Piotrek i drugi kierowca :)

Posted

Opłaciłam za pobyt psiaków za I - 508,13zł.

Ciekawe jak nasze ślicznotki spędziły pierwszą noc na nowym miejscu. Czy nasza Dunia-strachulka ośmieliła się i wyszła z kontenerka.

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Opłaciłam za pobyt psiaków za I - 508,13zł.

Ciekawe jak nasze ślicznotki spędziły pierwszą noc na nowym miejscu. Czy nasza Dunia-strachulka ośmieliła się i wyszła z kontenerka.

Korci mnie dzwonić do Hani jak tam psiaki ...ale nie chcę jej przeszkadzać. Prwnie jak wszystko ogarnie sama wleci coś napisać :)

Posted
Przed chwilą, b-b napisał:

Korci mnie dzwonić do Hani jak tam psiaki ...ale nie chcę jej przeszkadzać. Prwnie jak wszystko ogarnie sama wleci coś napisać :)

Pewnie,tak ,napisze Hania.

Posted

Bogusia poprosiła mnie o banerek dla Trójki :)

Na szybko wymyśliła tekst, który jest na banerku :)

Jeśli napis ma być inny lub tło pod zdjęciami dajcie znać. W miarę czasu coś zmienię :)

5a51f50a07823_Beznazwy.jpg.cbce240ac242bd816a9cf42b52ddc6f1.jpg

5a51f77f6689f_B1eznazwy.jpg.d4c0e1e482726faae873d33ccde9dae2.jpg

• Upvote 1
Posted

Chłopaki super, otwarte, zadowolone, ciekawskie. Tofik... jest mój, jak go zobaczyłam wczoraj to koniec, skradł moje serce maksymalnie :)

Dziewczyny wtulone w siebie, Dunia leży tam gdzie ją postawię, mordkę chowa pod koc, w kąt, w Mikę. Dobrą sprawą jest to, że je i pije, ale oczywiście nie przy nas.

Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Chłopaki super, otwarte, zadowolone, ciekawskie. Tofik... jest mój, jak go zobaczyłam wczoraj to koniec, skradł moje serce maksymalnie :)

Dziewczyny wtulone w siebie, Dunia leży tam gdzie ją postawię, mordkę chowa pod koc, w kąt, w Mikę. Dobrą sprawą jest to, że je i pije, ale oczywiście nie przy nas.

Dzięki Haniu za wiadomości.Mam ogromną nadzieje,że Dunia się też otworzy przy odpowiedniej opiece tylko potrzebuje czasu.Biedna ta nasza Dunia nie wiem co się stało a musiało się coś stać,że taka jest maksymalnie wylękniona.No nic musimy czekać cierpliwie aż się przekona,że już jej nic nie grozi ze strony człowieka,przeciwnie sama dobroć,ciepło i dobre warunki.

No a Tofik czułam,że skradnie Twoje serduszko.Tak jak pisałam wcześniej,wszystkie psiaki są śliczne,nie oddają tego w zdjęciach.Kolory sierści intensywne,bardzo ładne.Po SPA będą jeszcze ładniejsze.

Czy są wychudzone? Czy mieszasz karmę suchą z puszkami? Czy wszystkie jedzą?

Nie pytam się jeszcze o zachowanie czystości bo zapewne to jeszcze za wcześnie.

Haniu pamiętaj w SPA o obcięciu pazurków Duni.Nie wiem czy w realu ale na zdjęciach są bardzo długie.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Drugi banerek bardziej mi się podoba. A może zrobić szare tło? albo niebieskie?

Szare tło jak będzie to się zgubią sylwetki psiaków a niebieskie to nie wiem.

Ogólnie dwa banerki super.Nie wiem,który wybrać.Chciało by się dwa.Bardzo dziękuję Bogduniu za banerki.Jesteś Kochana.

Posted
2 godziny temu, szafirka napisał:

Tofik... jest mój, jak go zobaczyłam wczoraj to koniec, skradł moje serce maksymalnie :)

To witaj w klubie Szafirko!! On też skradł moje serducho i bardzo, bardzo jestem szczęsliwa, że pojechał do Ciebie. Bisous28.gif

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Bogusia poprosiła mnie o banerek dla Trójki :)

Na szybko wymyśliła tekst, który jest na banerku :)

Jeśli napis ma być inny lub tło pod zdjęciami dajcie znać. W miarę czasu coś zmienię :)

5a51f50a07823_Beznazwy.jpg.cbce240ac242bd816a9cf42b52ddc6f1.jpg

5a51f77f6689f_B1eznazwy.jpg.d4c0e1e482726faae873d33ccde9dae2.jpg

1 godzinę temu, b-b napisał:

Tośka pisała o szarym tle wiec :

333.jpg.22be1906910e39588ac0bbe79596b2b0.jpg

Bogduniu bardzo dziękuję za śliczne banerki :) Teraz dopiero dylemat,który wybrać....

Posted
6 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Bogusiu, czy konto do wpłaty takie samo, jak bazarkowe? Jeśli nie, to prosze na PW numer konta k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,35_gV_orig.

Asiu,konto takie samo tylko z dopiskiem dla Doni.Rafika,Tonika :)