elik Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 12.07. na konto Miki wpłynęła kwota 20,00 zł od b-b deklaracja na VII. Quote
Olena84 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Zdjęcia Bobisia :) cudne! No to chyba jesteś spokojniejsza;) 1 Quote
elik Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 15 godzin temu, elik napisał: 12.07. na konto Miki wpłynęła kwota 20,00 zł od b-b deklaracja na VII. Soreczki, to nie jest wpłata b-b lecz „yucca dla suni b-b”. b-b bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na pomyłkę :) Yucca bardzo proszę czy mogłabyś zmienić tytuł wpłaty na: yucca dla Miki. Quote
b-b Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 7 godzin temu, Olena84 napisał: cudne! No to chyba jesteś spokojniejsza;) Jestem ...bo zaczynałam już miec głupie wizje :/ Wspaniałe widzieć chłopaka na łóżku ze swoim opiekunem :) Strasznie sie bałam żeby mu znowu nie wyrządzono krzywdy. 6 godzin temu, elik napisał: Soreczki, to nie jest wpłata b-b lecz „yucca dla suni b-b”. b-b bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na pomyłkę :) Yucca bardzo proszę czy mogłabyś zmienić tytuł wpłaty na: yucca dla Miki. Yucca bardzo Ci za pomoc dziekujemy, Quote
b-b Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 Dnia 9.07.2018 o 23:00, elik napisał: Dzisiaj tj. 9.07. na konto Miki wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł - Bogusik VII 20,00 zł - Anula VII Bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo dziekuje tez za pomoc Anuli i Bogusi!:):* Quote
Tola Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Cudnie widzieć Bobisia takiego zaopiekowanego, szczęśliwego i w łóżku:) Wreszcie się chłopak doczekał:) 1 Quote
Bogusik Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Bardzo się cieszę,że Bobiś ma taki doby domek :) 1 Quote
yucca Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Dnia 16.07.2018 o 15:47, elik napisał: Soreczki, to nie jest wpłata b-b lecz „yucca dla suni b-b”. b-b bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na pomyłkę :) Yucca bardzo proszę czy mogłabyś zmienić tytuł wpłaty na: yucca dla Miki. Nie ma problemu, przy następnym przelewie postaram się nie zapomnieć i zmienić :) 1 Quote
elik Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 19 godzin temu, yucca napisał: Nie ma problemu, przy następnym przelewie postaram się nie zapomnieć i zmienić :) Ogromnie będę wdzięczna :) Dziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Bogduniu, jest promocja na OLX, - 70% czyli zamiast 17,81 płaci się 5,34 za miesiąc promowania.. Quote
hop! Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Pamiętajcie, że Mika potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu. Dom gwarny, pełen chaosu, z dziećmi zdecydowanie odpada. Mika reaguje lękiem na przestawienie mebli, pojawienie się nowych przedmiotów... Jest psem wrażliwym nawet na drobne zmiany. Z koleżanką Frezją... 2 Quote
b-b Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, jest promocja na OLX, - 70% czyli zamiast 17,81 płaci się 5,34 za miesiąc promowania.. Dziękuję Joasiu za cynk ;) 6 godzin temu, hop! napisał: Pamiętajcie, że Mika potrzebuje spokojnego, wyrozumiałego domu. Dom gwarny, pełen chaosu, z dziećmi zdecydowanie odpada. Mika reaguje lękiem na przestawienie mebli, pojawienie się nowych przedmiotów... Jest psem wrażliwym nawet na drobne zmiany. Z koleżanką Frezją... 6 godzin temu, hop! napisał: 6 godzin temu, hop! napisał: Dziękujemy Julitko za zdjęcia Mikusi :) Wiem kochana ,że Mikusia potrzebuje TYLKO wspaniałego domku:)! Najlepszego i cały czas mam nadzieje, że w końcu zadzwoni TEN telefon i ktoś ją pokocha taką jaka jest :) Miałam dzisiaj telefon w pracy. Odebrałam bo akurat nie było klientów. Niestety krótko mówiąc to nie ten domek. Nawet rozmowy nie mam co przytaczać bo szkoda czasu. Quote
elik Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Mikunia potrzebuje więcej czasu, ale tak, jak moja Kikunia, jak już domek ją odnajdzie, to będzie ten super domek :) Quote
Alaskan malamutte Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Bogduniu, moje trzy ogłoszenia dla Mikusi. dwa wyróznione. Sprawdź, może miasto sie powtarza... https://www.olx.pl/oferta/czekam-tesknie-zabierz-mnie-do-domku-prosze-CID103-IDtou8T.html https://www.olx.pl/oferta/mikusia-czeka-na-dom-CID103-IDutuw9.html https://www.olx.pl/oferta/kto-pokocha-mala-mikusie-CID103-IDwJdnD.html Quote
Tola Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Mika pięknie prezentuje się na zdjęciach, na pewno kogoś zauroczy na zawsze. Zaraz dodam jedno z tych nowych zdjęć do ogłoszenia Quote
b-b Posted July 27, 2018 Author Posted July 27, 2018 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, moje trzy ogłoszenia dla Mikusi. dwa wyróznione. Sprawdź, może miasto sie powtarza... https://www.olx.pl/oferta/czekam-tesknie-zabierz-mnie-do-domku-prosze-CID103-IDtou8T.html https://www.olx.pl/oferta/mikusia-czeka-na-dom-CID103-IDutuw9.html https://www.olx.pl/oferta/kto-pokocha-mala-mikusie-CID103-IDwJdnD.html Wszystko jest OK Joasiu :) Bardzo dziękuję :* 46 minut temu, Tola napisał: Mika pięknie prezentuje się na zdjęciach, na pewno kogoś zauroczy na zawsze. Zaraz dodam jedno z tych nowych zdjęć do ogłoszenia Nie powiem, że nie chciałabym już aby Mikusia miała już swój kochający domek choć tam gdzie jest ma wspaniale :) Bardzo Ci Julito za to dziękuję za opiekę i czas na naukę z małą :*:*:* Czeka Mikusia i czeka ale ja wierzę,że w końcu trafi na TYCH i będzie już wtedy wszystko wiadomo :) Quote
elik Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: Czeka Mikusia i czeka ale ja wierzę,że w końcu trafi na TYCH i będzie już wtedy wszystko wiadomo :) To oczywista oczywistość, że tak piękna panna trafi na swój wymarzony domek :) Quote
Onaa Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Zdjęcia faktycznie piękne i ciekawie pomyślane :). Quote
elik Posted July 31, 2018 Posted July 31, 2018 Dzisiaj tj. 31.07. na konto Mikuni wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od Alaskan malamutte deklaracja VII 30,00 zł od dorcia2 deklaracja VIII. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
b-b Posted July 31, 2018 Author Posted July 31, 2018 1 godzinę temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 31.07. na konto Mikuni wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od Alaskan malamutte deklaracja VII 30,00 zł od dorcia2 deklaracja VIII. Bardzo serdecznie dziękujemy I ja przyłączę się do podziękowań :) Jesteście KOCHANE drogie CIOCIE ! :*:D Quote
Recommended Posts