Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, elik napisał:

Wykupiłam na bazarku Havanki wyróżnienie ogłoszenia dla Mikusi więc pewnie wyróżni któreś z tych ogłoszeń.

Dobrze by było, eliczku kochany....Ja postaram się usiąść i trochę zmodyfikować tekst...Przydałyby sie także nowe zdjęcia, chociaż po jednym wymienić....

Posted
30 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Dobrze by było, eliczku kochany....Ja postaram się usiąść i trochę zmodyfikować tekst...Przydałyby sie także nowe zdjęcia, chociaż po jednym wymienić....

Masz rację. Jeśli dłuższy czas nie ma odzewu na ogłoszenie, to znak, że trzeba coś zmienić.

Posted
9 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Dziękuję Joasiu :*

Po 10 będę miała wypłatę to wyróżnię choć jedno ogłoszenie Mikusi.

Siądę do moich ogłoszeń...coś może uda mi się zmienić w opisie...

Posted

Myślę, że Mika osiągnęła sporo i jest przygotowana do adopcji do odpowiedniego domu. Gdy b-b pytała mnie o miejsce dla Miki podkreśliłam, że zrobię, co będę w stanie, żeby ją czegoś nauczyć, ale nie gwarantuję cudownej odmiany. Mika, która przyjechała z "Szafirkowa" jako trudny przypadek i Mika obecna, to dwie różne suczki, ale lęki i awersja do człowieka nadal są. Udało się je w znacznym stopniu złagodzić. Może z czasem Mika się ich pozbędzie, a może zawsze będą w niej głeboko tkwić i przeszkadzać w zupełnie normalnym funkcjonowaniu. 
Mika przestała niszczyć, pięknie zachowuje czystość, potrafi grzecznie zostawać sama w domu. Teraz pilnie potrzebuje DS, w którym będzie w pełni akceptowana i kochana. Towarzystwo miłego psa bardzo jej pomoże, ale jako jedynaczka też sobie poradzi. Wszystko zależy od ludzi, ich nastawienia i podejścia do psa. 

Mam tylko fotki ogródkowe...

x.JPG

xx.JPG

xxx.JPG

xxxx.JPG

xxxxx.JPG

xxxxxx.JPG

xxxxxxx.JPG

xxxxxxxx.JPG

xxxxxxxxx.JPG

xxxxxxxxxx.JPG

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Dobre wiadomości :) Żeby jeszcze ktoś zainteresował się sunią.

Gwiazdeczka wygląda, jakby się bała Mikuni

xxxxxxxxxx.JPG

Posted

Mnie osobiście bardzo podoba się to ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-delikatna-mila-pragnie-miec-swojego-czlowieka-CID103-IDuck5X.html
Warto byłoby je reaktywować, bo już trafiło do archiwalnych - zresztą, jak większość ogłoszeń Mikusi :(

Obiecałam b-b, że ogłoszę Mikusię, prosiła mnie akurat w czasie sesji, więc musiałam odmówić. Teraz mam luźniej, więc ogłosiłam Mikusię na Tomaszów Mazowiecki (przyznam szczerze, że miałam kłopot z wyborem miasta): https://www.olx.pl/oferta/psia-dama-w-typie-collie-wielka-lagodnosc-i-delikatnosc-CID103-IDwnsSH.html

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, elik napisał:

Gwiazdeczka wygląda, jakby się bała Mikuni

Mówisz o Frezji, że Gwiazdka? :) no w sumie Gwiazda całej dogomanii z niej, wie jak wywrócić życie do góry nogami... ;)

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Mówisz o Frezji, że Gwiazdka? :) no w sumie Gwiazda całej dogomanii z niej, wie jak wywrócić życie do góry nogami... ;)

O kurtka. Faktycznie przecież Gwiazdeczka jest u kikou, a nie u hop! :)     Ależ Frezja podobna  jest do Gwiazdeczki :)

Posted
31 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Mnie osobiście bardzo podoba się to ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/mlodziutka-delikatna-mila-pragnie-miec-swojego-czlowieka-CID103-IDuck5X.html
Warto byłoby je reaktywować, bo już trafiło do archiwalnych - zresztą, jak większość ogłoszeń Mikusi :(

Obiecałam b-b, że ogłoszę Mikusię, prosiła mnie akurat w czasie sesji, więc musiałam odmówić. Teraz mam luźniej, więc ogłosiłam Mikusię na Tomaszów Mazowiecki (przyznam szczerze, że miałam kłopot z wyborem miasta): https://www.olx.pl/oferta/psia-dama-w-typie-collie-wielka-lagodnosc-i-delikatnosc-CID103-IDwnsSH.html

Podkradnę ten pierwszy teksy i ogłoszę Mikunię na OLX.

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, hop! napisał:

Myślę, że Mika osiągnęła sporo i jest przygotowana do adopcji do odpowiedniego domu. Gdy b-b pytała mnie o miejsce dla Miki podkreśliłam, że zrobię, co będę w stanie, żeby ją czegoś nauczyć, ale nie gwarantuję cudownej odmiany. Mika, która przyjechała z "Szafirkowa" jako trudny przypadek i Mika obecna, to dwie różne suczki, ale lęki i awersja do człowieka nadal są. Udało się je w znacznym stopniu złagodzić. Może z czasem Mika się ich pozbędzie, a może zawsze będą w niej głeboko tkwić i przeszkadzać w zupełnie normalnym funkcjonowaniu. 
Mika przestała niszczyć, pięknie zachowuje czystość, potrafi grzecznie zostawać sama w domu. Teraz pilnie potrzebuje DS, w którym będzie w pełni akceptowana i kochana. Towarzystwo miłego psa bardzo jej pomoże, ale jako jedynaczka też sobie poradzi. Wszystko zależy od ludzi, ich nastawienia i podejścia do psa. 

Mam tylko fotki ogródkowe...

x.JPG

xx.JPG

xxx.JPG

xxxx.JPG

xxxxx.JPG

xxxxxx.JPG

xxxxxxx.JPG

xxxxxxxx.JPG

xxxxxxxxx.JPG

xxxxxxxxxx.JPG

Dziękuję Julitko za śliczne zdjęcia Mikuni!

2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Mika miała z takim tekstem ale mi je usunęłi:(

https://www.olx.pl/oferta/daj-mi-kochajacy-dom-do-konca-moich-dni-CID103-IDuUR3b.html

Dziękuję Justynko za ogłoszenie Mikusi!

Posted
Dnia 28.06.2018 o 18:29, Tyś(ka) napisał:

Dziękuję:)

Nie było mnie tydzień w domu, właśnie przed chwilką aktywowałam ogłoszenie.

Zaraz wymienię chociaż jedno zdjęcie, dodam jedno z tych ostatnich.

Dnia 28.06.2018 o 19:01, elik napisał:

Zmień tylko Eluś miasto, moje jest na Warszawę...

Posted
Dnia 28.06.2018 o 19:01, elik napisał:

2 godziny temu, Tola napisał:

. . .

Zmień tylko Eluś miasto, moje jest na Warszawę...

Dałam na Kraków i wyróżniłam na miesiąc.

1553222208_Mikaog..png.164b5eb897888c31d1bc2419a7de0160.png

Posted
22 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Bogduniu, ogloszenie Mikusi powtórzyło się na Warszawę, dlatego ja zmieniłam swoje na Wrocław, i to ogloszenie wyróżnię, tak jak obiecałam. Zostaje jeszcze dwa.....

Domku, przybywaj, cudna Mikusia czeka....zakochany.gif

Dziękuję Joasiu!

Ja wyróżnię po 10,07 kiedy wypłata mi wpłynie na konto.

Posted
20 minut temu, b-b napisał:

Eluniu kochana dotarło do Ciebie wezwanie Big laughter - Animated emoticon do zapłaty za Mikusię?

Dotarło i jest zapłacone, ale z czasem krucho, żeby to zapisać w rozliczeniu :(

Moje rozliczenia w excelu są na bieżąco, gorzej z tymi na wątku -  czasem 2 do 3 dni opóźnienia.

Jutro znowu muszę jechać do Krakowa na kilka dni więc muszę to zaktualizować jeszcze dzisiaj.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Dotarło i jest zapłacone, ale z czasem krucho, żeby to zapisać w rozliczeniu :(

Jutro znowu muszę jechać do Krakowa na kilka dni więc muszę to zapisać jeszcze dzisiaj.

Dziękuję Eluś :*

Jak się tylko dowiem kto sprzedaje czas to Ci podeśle namiary.

Sama też trochę kupię!

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Dziękuję Eluś :*

Jak się tylko dowiem kto sprzedaje czas to Ci podeśle namiary.

Sama też trochę kupię!

Ja już złożyłam na dogo ofertę kupna sporej ilości czasu. Niestety bez odzewu :(