b-b Posted August 20, 2020 Author Posted August 20, 2020 Bobiś wczoraj odszedł .Odszedł we śnie. Niestety jego problemy zdrowotne ciągły się od marca i pomimo leczenia chłopak coraz gorzej się ruszał. Kiedy wczoraj p.Patrycja zadzwoniła z ta wiadomością obie ryczałyśmy jak bobry. Nie mogą pogodzić się z jego odejściem. Kiedy w sobotę mieli gości chłopak podchodził na miziaki do każdego i teraz jego pani twierdzi ,że chyba żegnał się z nimi , że coś przeczuwał. Bobiś był w swoim domku szczęśliwy. Miał psią siostrę, z którą dobrze się dogadywał. Oba psiaczki p. Patrycji były wzięte z adopcji. Oba dostawały dużo miłości. Cieszy teraz tylko myśl, że chłopak ostatnie swoje lata spędził szczęśliwy wśród kochających go osób. Bobisu do zobaczenia za TM chłoapaku [*] Quote
Poker Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Kochany chłopak, miał dużo szczęścia ,że trafił do wspaniałego domku. Quote
BORYSboxer Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Śliczny pies i jeszcze zbyt młody... Przykro bardzo :( Quote
Tyśka) Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Bardzo smutna wiadomość :( Żegnaj, Bobisiu... Quote
Havanka Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Szkoda, że Bobiś tak krótko cieszył się życiem, ale i tak wygrał los na loterii. Bądź też szczęśliwy tam, po drugiej stronie Tęczowego Mostu... Quote
yucca Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Jaka smutna wiadomość, strasznie przykro :( Pociesza tylko myśl, że odszedł szczęśliwy wśród kochających go ludzi. 1 Quote
Tola Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Bardzo smutna wiadomość, szkoda, że to psie szczęście trwało tak krótko:( Żegnaj Bobiś [*] Quote
b-b Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 A mi ciągle gdzieś w myślach Bobiś lata. Muszę napisać do p. Patrycji bo dzwonić nie chcę. Bardzo przeżywała jego odejście. Nie chcę aby słowa znowu więzły w gardle a łzy same płynęły z oczy. Bo choć powinnam się cieszyć, że chłopak miał swój kochający dom to jakoś tak ciągle smutno, że nie dane mu było dłużej się nim nacieszyć. I jego Pani też to ciągle w rozmowie ze mną powtarzała... Quote
Nadziejka Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Dnia 4.09.2020 o 14:45, b-b napisał: A mi ciągle gdzieś w myślach Bobiś lata. Muszę napisać do p. Patrycji bo dzwonić nie chcę. Bardzo przeżywała jego odejście. Nie chcę aby słowa znowu więzły w gardle a łzy same płynęły z oczy. Bo choć powinnam się cieszyć, że chłopak miał swój kochający dom to jakoś tak ciągle smutno, że nie dane mu było dłużej się nim nacieszyć. I jego Pani też to ciągle w rozmowie ze mną powtarzała... Dnia 25.08.2020 o 21:24, Tola napisał: Bardzo smutna wiadomość, szkoda, że to psie szczęście trwało tak krótko:( Żegnaj Bobiś [*] Dnia 24.08.2020 o 00:28, Jo37 napisał: Smutna wiadomość. Dnia 21.08.2020 o 09:46, Tyśka) napisał: Bardzo smutna wiadomość :( Żegnaj, Bobisiu... Dnia 20.08.2020 o 21:24, BORYSboxer napisał: Śliczny pies i jeszcze zbyt młody... Przykro bardzo :( Dnia 20.08.2020 o 21:16, uxmal napisał: Sutna wiadomość :( trzymaj się b-b :( Dnia 20.08.2020 o 20:57, Poker napisał: Kochany chłopak, miał dużo szczęścia ,że trafił do wspaniałego domku. Aneciu gdziekolwiek jestes w nowym swiatelku kochane serce odpoczywaj juz od naszego swiata Anecia yucca nasza odeszla umarla w lutym Quote
BORYSboxer Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Aneciu gdziekolwiek jestes w nowym swiatelku kochane serce odpoczywaj juz od naszego swiata Anecia yucca nasza odeszla umarla w lutym Quote
BORYSboxer Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Bardzo mi przykro :( a mam wrażenie,że nie tak dawno "widziałam" ją na bazarku... A ile takich osób odchodzi,że się nawet nie dowiemy... :( Quote
Recommended Posts