Jump to content
Dogomania

Klara odeszła za TM. Żegnaj sunieczko. Klara po prawie trzech latach znalazła dom. Bardzo dziękujemy za pomoc. Naprawdę wychodzę????? Nie żartujecie???? I mam imię Klara ????

Recommended Posts

Posted
13 godzin temu, Tola napisał:

Havaneczko - spróbujesz stworzyć tekścik dla Klary i trochę ogłoszeń?

Trzeba jakoś pomóc JO37, ma teraz ciężki czas:(

A zdjęć jest sporo, starczy i dla mnie...

Spróbuję. Zdjęcia cudne ! A i sama modelka prezentuje się wspaniale !

Dziś po południu przysiądę i pomyślę nad tekstem.

Posted

Napisałam dla Klary tekst do ogłoszeń:

KLARA...
Spokojna, cicha, zrezygnowana, z siwym pyszczkiem i tą mądrością w oczach...ona wie, że nie ma szans. W jej życiu na pewno nie było ludzkiej miłości, głaskania i smacznych kąsków. Przed przyjazdem do schroniska, po raz ostatni czuła zapach trawy i dotyk ludzkiej ręki.

Życie jednak potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanym momencie. Klara dostała szansę na zmianę losu. Po wielu latach czekania, została wybrana spośród wielu towarzyszy niedoli i rozpoczęła nowe życie w hoteliku Murki. W tym przyjaznym dla psów miejscu, sunia odżyła, odzyskała radość i chęci do życia. Jest bardzo grzeczna, posłuszna, szybko przybiega na zawołanie. Mimo swej postury, jest bardzo delikatna i nienachalna. Może mieszkać z dziećmi. Na początku jest trochę nieśmiała, ale szybko się przełamuje. Bardzo przyjaźnie nastawiona do innych zwierząt a nawet kotów ! W krótkim czasie nauczyła się chodzić na smyczy a pozostawiona w domu, nic nie niszczy i nie szczeka.

Klara ma dziś około 10 lat i waży 29 kg. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Mimo, że życie jej nie oszczędzało, pozostała ufna i bezgranicznie oddana człowiekowi.

Marzy nam się, aby resztę życia, przeżyła w ludzkiej rodzinie, zadbana, kochana i szczęśliwa.

Jeżeli nie szukasz szczeniaka, lecz dorosłego, bezproblemowego psa, to  jest nim właśnie KLARA.  Tel. 609 160 440

Ogłoszenia wkrótce.

Ps. Szukam sponsora wyróżnienia ogłoszenia  Klary na OLX - 17,80 zł

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Napisałam dla Klary tekst do ogłoszeń:

KLARA...
Spokojna, cicha, zrezygnowana, z siwym pyszczkiem i tą mądrością w oczach...ona wie, że nie ma szans. W jej życiu na pewno nie było ludzkiej miłości, głaskania i smacznych kąsków. Przed przyjazdem do schroniska, po raz ostatni czuła zapach trawy i dotyk ludzkiej ręki.

Życie jednak potrafi zaskakiwać w najmniej oczekiwanym momencie. Klara dostała szansę na zmianę losu. Po wielu latach czekania, została wybrana spośród wielu towarzyszy niedoli i rozpoczęła nowe życie w hoteliku Murki. W tym przyjaznym dla psów miejscu, sunia odżyła, odzyskała radość i chęci do życia. Jest bardzo grzeczna, posłuszna, szybko przybiega na zawołanie. Mimo swej postury, jest bardzo delikatna i nienachalna. Może mieszkać z dziećmi. Na początku jest trochę nieśmiała, ale szybko się przełamuje. Bardzo przyjaźnie nastawiona do innych zwierząt a nawet kotów ! W krótkim czasie nauczyła się chodzić na smyczy a pozostawiona w domu, nic nie niszczy i nie szczeka.

Klara ma dziś około 10 lat i waży 29 kg. Jest zaszczepiona i wysterylizowana. Mimo, że życie jej nie oszczędzało, pozostała ufna i bezgranicznie oddana człowiekowi.

Marzy nam się, aby resztę życia, przeżyła w ludzkiej rodzinie, zadbana, kochana i szczęśliwa.

Jeżeli nie szukasz szczeniaka, lecz dorosłego, bezproblemowego psa, to  jest nim właśnie KLARA.  Tel. 609 160 440

Ogłoszenia wkrótce.

Ps. Szukam sponsora wyróżnienia ogłoszenia  Klary na OLX - 17,80 zł

podaj konto albo link olx to wyróżnię

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

Ona ma bardzo ładny ogon i ładnie go nosi, chyba ogara polskiego miała w bliskiej rodzinie.

Też pomyślałam o ogarze :)

Havanko, jestem fanką Twoich opisów :)

Posted
2 godziny temu, Tianku napisał:

podaj konto albo link olx to wyróżnię

Tianku, super ! Bardzo dziękuję !!! Wrzucę link, jak już ogłoszenie będzie aktywne. W dalszym ciągu oczekuje na pojawienie sie na stronie.

Posted
55 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Też pomyślałam o ogarze :)

Havanko, jestem fanką Twoich opisów :)

Tysia, Twoim tekstom też niczego nie brakuje. Nie raz czytając je, zwilgotniało mi oko.

Posted
Posted
2 minuty temu, b-b napisał:

Powodzenia!

Wiem, że to niewiele

Wiem,że to niewiele ale pozwoli to choć trochę zatkać jakąś dziurę.

ogłoszę Klarę na olx. Tylko na jakie miasto proponujecie? Blisko Murki czy Wa-wę.

Posted
18 minut temu, uxmal napisał:

ogłoszę Klarę na olx. Tylko na jakie miasto proponujecie? Blisko Murki czy Wa-wę.

Na Warszawę poproszę.

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Tysia, Twoim tekstom też niczego nie brakuje. Nie raz czytając je, zwilgotniało mi oko.

Ojjj, długa droga przede mną, by pisać jak Ty :)

Oby Twoje ogłoszenia przyniosły domek Klarze.

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Tianku napisał:

jutro z samego rana wyroznie bo z telefonu nie dam rady.

ale macie z uxmal to samo profilowe moze zmiencie na inne zeby nie wyrzucili

Boję się "ruszać" teraz ogłoszenie, bo mogą wyłapać to drugie. Uxmal zrobiła po mnie i jej nie zakwestionowali.

Posted
Przed chwilą, Havanka napisał:

Boję się "ruszać" teraz ogłoszenie, bo mogą wyłapać to drugie. Uxmal zrobiła po mnie i jej nie zakwestionowali.

a ok tak tylko pisze bo zauwazylam:) 

Posted
Przed chwilą, Tianku napisał:

a ok tak tylko pisze bo zauwazylam:) 

Teraz zobaczyłam, ze zdjecia na OLX są takie jak u mnie, ale z logo Alegratka. Może dlatego się udało?

Posted
Dnia 27.01.2018 o 00:45, b-b napisał:

Proszę o podesłanie na PW  do elik danych do przelewu. Teoś znalazł już swój domek

27292218_1399206356872516_2048661196_n.jpg

a ja chciałam skromne 100zł dać Klarze

100,00 zł przesłane na konto skarbnika. Proszę o potwierdzenie, gdy wpłynie na konto.

Posted
3 godziny temu, Tianku napisał:

jutro z samego rana wyroznie bo z telefonu nie dam rady.

ale macie z uxmal to samo profilowe moze zmiencie na inne zeby nie wyrzucili

zmieniłam :) na uśmiechniętą Klarę.

• Upvote 1