Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje stadko jest bardzo tolerancyjne .Ciapek jest psiakiem po przejściach i schodzi z drogi nawet takiej kruszynie a Lala chce się ze wszystkim bawić.
Na spacery wychodzimy osobno bo Mini nie chce chodzić a moje muszą się wybiegać.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciapuś napisał(a):
jedno siusiu było wczoraj i jedno po porannym spacerku
Kiedy wchodzimy na dwór ona siada i sie rzęsie :crazyeye:więc postoję z nią (bo chodzić nie chce) i wracamy.Chociaż dzisiaj jak wyszła z moim dzieckiem to kawałeczek nawet przeszła :lol:

A jak z Twoimi psiakami. Psy uczą się dużo przez naśladownictwo towarzyszy.
Ja wprowadzam pieska zawsze do swojego stada i one pokazują , że świat nie boli. Ja mam malutkie psy i bardzo przyjazne innym. Zawsze każdego bez oporów wpuszczą do stada. Wprawdzie będą się pierwsze do mnie pchały, ale też nie negują faktu, że obcemu poświęcam więcej uwagi, bo i dla nich pieszczot starczy. No ale ja nie pracuję i czasu mam więcej.

Posted

Gosiapk napisał(a):
ciapuś, dawaj ją do mie, ja mam suczkę która wazy 1,1kg dogadają sie dziewczyny. znajdę jej dobry domek, a na razie będzie miała towarzystwo mojego malucha.

O! Szybki Bil się znalazł. Ja ją zaklepałam a Małych suczek u mnie też jest.
Czekam do poniedziałku na więcej danych od weta i przedstawię ja domkowi, który na taką maleńką suczkę czeka. Jak to nie wypali to wtedy może do Ciebie. Chociaż z Warszawy odebrać jest bliżej.

Posted

oooooo nic z tego sunia jest u mnie na dt i oddam ja tyko do domu stałego.:diabloti: Zwłaszcza że jeszcze jej nigdzie nie ogłaszałam a już są osoby zainteresowane :crazyeye:w tym jeden domek z łodzi.Oddam ją dopiero po dokładnym sprawdzeniu domku do rąk własnych nowego właściciela.

Posted

Wiedziłam, wiedziałam, wiedziałam :diabloti: bedzie 1000 chetnych na malutka w typie chuachua :evil_lol:
Swoja droga ona bardzp w typie, chyba :roll:
A ze szczekaniem to tak jak Ania napisała, nie chwal dnia przed zachodem...
Toska tez cicha była jakies 2 miesiace, teraz drze jape przy byle okazji :evil_lol:

Posted

[quote name='ciapuś']Nie widzę problemu w schronisku jest kilka kruszynek które pilnie potrzebują domu.Na pewno znajdziemy dla wszystkich coś małego:evil_lol:
np .Pysia

Dla mnie też???:cool3:
Pysia ma swój wątek???

Posted

to nie jest sunia z małymi tylko 3 dorosłe psy,są na Marmurowej
Proszę się wstrzymać z szukaniem domu dla suni ponieważ prawdopodobnie już go ma :crazyeye:

Posted

[quote name='ciapuś']a tak na mnie patrzy jak coś robię i nie może mi wskoczyć na kolana

I JAK TU SIE W NIEJ NIE ZAKOCHAĆ

Mnie powaliło to zdjęcie :-o

ciapuś jak Ty się z nią w ogóle rozstaniesz???

Posted

No i pojechała moja kruszynka do nowego domu :placz::placz::placz:
Była u mnie 4 dni a serce mi pęka
Pocieszające jest że trafiła do fajnego domu do starszej spokojnej osoby która będzie ją rozpieszczać i cały dzień będzie przy niej.:lol: