Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.12.2017 o 23:12, auraa napisał:

a2923f457b80babbmed.jpg

58243e51bbf5afa9med.jpg

Pozwoliłam sobie trochę podmienić, może ktoś wykorzysta do ogłoszeń..

W cytacie: oryginały.
Poniżej to, co próbowałam zrobić...

Tutaj obcięłam to, co zbyteczne, czyli... ścianę.

amor5.jpg.a1134a29b3c76a1825edd070b8b1d9bd.jpgamor5b.jpg.804b70d0da669a01bd0f78eb5b5fbe27.jpg

Pies na powyższym wyszedł niebieski... niestety nie umiem uratować zdjęcia bardziej... więc skupiłam się na psie, a nie na trawie... ten drugi, którego pokazuję jest chyba najlepszy.
amor8a.jpg.508539c25ef246a0223bfeef09d3f44e.jpg amor8b.jpg.2dcd6fa2c7ca6b24e9e4668c764204fb.jpg5a7094e8b992f_amor8c.jpg.69fad43723db329a6a7f07dc687a0f31.jpg

Posted
8 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Niestety na ogród dalej nie dało się iść, bo wszędzie lód. Ponieważ padał deszcz i było ciemno i pochmurno, zdjęcia są takie nieciekawe. Oczywiście pomijając fakt, że nie potrafię robić dobrych zdjęć. Wydaje mi się, że najlepiej zawieżć  Amorka do fotografa  i  zrobić mu ładne pozowane zdjęcia. 

Szkoda, że Pani Renata nie wpuściła Was do domu. Szkoda pieniędzy na fotografa, jak można w dwie osoby zrobić ładne zdjecia - jedna zajmuje psa poza kadrem, druga robi zdjęcia. Tylko trzeba posprzątać miejsce na zdjęcie (najlepiej żeby było ładne jednolite tło albo chociaż PORZĄDEK, brak rozproszeń) i to wszystko.

Poza tym nie jest powiedziane, że Amorek będzie grzecznie pozował obcemu człowiekowi, w obcym miejscu... 
Pani Renata nie ma możliwości zrobienia zdjęć Amorowi i Grzesiowi?
To bardzo ważne... bez dobrych zdjęć nie będzie chętnych... a pani Renacie byłoby najłatwiej zrobić zdjęcia choćby ze względu na to, że psy ją znają... więc łatwiej o współpracę... i łatwiej też wychwycić momenty, na których psiaki wyjdą korzystnie.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję za pomoc

To chyba drugi pies, którego trudno jest dobrze sfotografować. Amor ma dużo zalet ale ludzie to jednak w większości wzrokowcy. Wstawię ogloszenia na nowo z tymi zdjęciami. ...

Posted
9 godzin temu, auraa napisał:

Dziękuję za pomoc

To chyba drugi pies, którego trudno jest dobrze sfotografować. Amor ma dużo zalet ale ludzie to jednak w większości wzrokowcy. Wstawię ogloszenia na nowo z tymi zdjęciami. ...

jest w czym wybrac na teraz, nie ma co czekać tylko robimy ogłoszenia. Na jakie miasto robisz olx i gumtree?

Posted

Czarnym psom jest trudniej... zrobić zdjęcie (by było ładnie widac oczy) i wypromować - bo ludzie wolą kolorowe psiaki... a nie takie jak Amorek... ale gdzieś jego "Ludź" jest, nie ma co się załamywać :)

• Upvote 1