Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

A nie możecie mu potłumaczyć tak po chłopsku?:)

Poker nie drąż :)

Będą ogłoszenia to i Figunia znajdzie swoją przystań.

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

No chyba by go było trzeba w jakiejś ciemnicy na dobry tydzień zamknąć o chlebie i wodzie . Przyjeżdżają do mnie w środę z moim Foksiczkiem ,więc jako seniorka może coś natłukę do tej chłopskiej głowy :) 

• Upvote 1
Posted
41 minut temu, Poker napisał:

Nie da się -chyba. U mnie chłop też donośnie mówi. Po prostu mówi a co po niektórzy myślą że krzyczy :( Niestety szeptać nie potrafi.

Takim barytonem mówi. A jak wyjdzie na balkon rozmawiać to całe osiedle  słyszy co gdzie i za ile :)

• Upvote 2
Posted
4 minuty temu, uxmal napisał:

Nie da się -chyba. U mnie chłop też donośnie mówi. Po prostu mówi a co po niektórzy myślą że krzyczy :( Niestety szeptać nie potrafi.

Takim barytonem mówi. A jak wyjdzie na balkon rozmawiać to całe osiedle  słyszy co gdzie i za ile :)

Mój TZ jest bardzo małomówny a Figa boi się go jak ognia. Sąsiad zza płotu w ogóle do niej nic nie mówi a szczeka na niego jak szalona.

Tu nie o głos chodzi.

Posted
6 minut temu, anecik napisał:

Mój TZ jest bardzo małomówny a Figa boi się go jak ognia. Sąsiad zza płotu w ogóle do niej nic nie mówi a szczeka na niego jak szalona.

Tu nie o głos chodzi.

jeju, co ci poprzedni właściciele jej zrobili :(((((((((((((((((((((((((((((

Posted
23 minuty temu, uxmal napisał:

jeju, co ci poprzedni właściciele jej zrobili :(((((((((((((((((((((((((((((

Raczej właściciel. Tego się już niestety nie dowiemy....próbujemy to naprawić

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

U mnie dokładnie to samo. Nawet przez zamknięte okna słychać jak 'mówi".

Nie sądziłam ,że z Figunią aż tak źle. Niełatwo będzie znaleźć jej domek  w miarę młody i tylko na zawsze z pańcią ( chyba ,że zakonnica , hihihi)

Posted
21 minut temu, Poker napisał:

U mnie dokładnie to samo. Nawet przez zamknięte okna słychać jak 'mówi".

Nie sądziłam ,że z Figunią aż tak źle. Niełatwo będzie znaleźć jej domek  w miarę młody i tylko na zawsze z pańcią ( chyba ,że zakonnica , hihihi)

Maciupeńkie postępy są :)

Posted
3 minuty temu, Figunia napisał:

Tak patrze i czytam i znowu patrze i co widze?  Ano...o Foksika nie bede sie juz martwic, o nie! :)

Proszę się nie martwić o Foksusia będzie bardzo szczęśliwym pieskiem,mam nadzieję że już jest:)

Posted

Witaj Liszko! Oczywiscie ze Foksik zostal juz skreslony z listy psiakow, o ktore serce boli i za ktore trzymam kciuki.

Pozdrawiam serdecznie i zycze, by to obopolne (jak mniemam) zauroczenie trwalo i trwalo... :)

Posted
Przed chwilą, Figunia napisał:

Witaj Liszko! Oczywiscie ze Foksik zostal juz skreslony z listy psiakow, o ktore serce boli i za ktore trzymam kciuki.

Pozdrawiam serdecznie i zycze, by to obopolne (jak mniemam) zauroczenie trwalo i trwalo... :)

Oj z mojej strony będzie zawsze do końca świata i jeden dzień dłużej:)

Posted
22 minuty temu, Poker napisał:

Rozkoszniaczek, jak tatuś Gucio. OJJJJJ, trudno nam było z nim się rozstać

A nam jak trudno było się rozstać z Foksikiem :(

10 minut temu, Figunia napisał:

O niektóre tymczasy to serce boli baaaardzo długo. Foksik dołączył do tego mojego grona.

3 minuty temu, Liszka23 napisał:

A my znowu kolankujemy:)

IMG-20171219-WA0034.jpeg

Dobrze że Foksik leciutki to kolana boleć nie będą - bo on tak ciągle by kolankował.

3 minuty temu, Liszka23 napisał:

Moje drugie szczęście:)trochę większe dlatego nie na kolankach hahaha

IMG-20171219-WA0032.jpeg

A jak siostrzyczka przyszywana reaguje na maluszka? Bo u nas się chyba troszkę bała.