Anecik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 3 minuty temu, Poker napisał: A nie możecie mu potłumaczyć tak po chłopsku?:) Poker nie drąż :) Będą ogłoszenia to i Figunia znajdzie swoją przystań. Quote
Foksikowa mama Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 11 minut temu, Poker napisał: A nie możecie mu potłumaczyć tak po chłopsku?:) No chyba by go było trzeba w jakiejś ciemnicy na dobry tydzień zamknąć o chlebie i wodzie . Przyjeżdżają do mnie w środę z moim Foksiczkiem ,więc jako seniorka może coś natłukę do tej chłopskiej głowy :) 1 Quote
uxmal Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 41 minut temu, Poker napisał: A nie możecie mu potłumaczyć tak po chłopsku?:) Nie da się -chyba. U mnie chłop też donośnie mówi. Po prostu mówi a co po niektórzy myślą że krzyczy :( Niestety szeptać nie potrafi. Takim barytonem mówi. A jak wyjdzie na balkon rozmawiać to całe osiedle słyszy co gdzie i za ile :) 2 Quote
Anecik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 4 minuty temu, uxmal napisał: Nie da się -chyba. U mnie chłop też donośnie mówi. Po prostu mówi a co po niektórzy myślą że krzyczy :( Niestety szeptać nie potrafi. Takim barytonem mówi. A jak wyjdzie na balkon rozmawiać to całe osiedle słyszy co gdzie i za ile :) Mój TZ jest bardzo małomówny a Figa boi się go jak ognia. Sąsiad zza płotu w ogóle do niej nic nie mówi a szczeka na niego jak szalona. Tu nie o głos chodzi. Quote
uxmal Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 6 minut temu, anecik napisał: Mój TZ jest bardzo małomówny a Figa boi się go jak ognia. Sąsiad zza płotu w ogóle do niej nic nie mówi a szczeka na niego jak szalona. Tu nie o głos chodzi. jeju, co ci poprzedni właściciele jej zrobili :((((((((((((((((((((((((((((( Quote
Anecik Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 23 minuty temu, uxmal napisał: jeju, co ci poprzedni właściciele jej zrobili :((((((((((((((((((((((((((((( Raczej właściciel. Tego się już niestety nie dowiemy....próbujemy to naprawić Quote
Poker Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, uxmal napisał: Nie da się -chyba. U mnie chłop też donośnie mówi. Po prostu mówi a co po niektórzy myślą że krzyczy :( Niestety szeptać nie potrafi. Takim barytonem mówi. A jak wyjdzie na balkon rozmawiać to całe osiedle słyszy co gdzie i za ile :) U mnie dokładnie to samo. Nawet przez zamknięte okna słychać jak 'mówi". Nie sądziłam ,że z Figunią aż tak źle. Niełatwo będzie znaleźć jej domek w miarę młody i tylko na zawsze z pańcią ( chyba ,że zakonnica , hihihi) Quote
Anecik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 21 minut temu, Poker napisał: U mnie dokładnie to samo. Nawet przez zamknięte okna słychać jak 'mówi". Nie sądziłam ,że z Figunią aż tak źle. Niełatwo będzie znaleźć jej domek w miarę młody i tylko na zawsze z pańcią ( chyba ,że zakonnica , hihihi) Maciupeńkie postępy są :) Quote
Poker Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Pod wpływem sugestii anecik ciut zmieniłam tekst. https://www.olx.pl/oferta/figa-malutkie-psie-dziecko-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDqCgmL.html Quote
Anecik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 32 minuty temu, Poker napisał: Pod wpływem sugestii anecik ciut zmieniłam tekst. https://www.olx.pl/oferta/figa-malutkie-psie-dziecko-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDqCgmL.html Można byłoby wpisać wagę około 5 kg. Quote
Poker Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 7 godzin temu, anecik napisał: Można byłoby wpisać wagę około 5 kg. Ale gapa ze mnie ,zawsze to robię.Zaraz dodam. Quote
Liszka23 Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Tak dzisiaj śpi nasze psie dziecko:***** 2 Quote
Anecik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 9 minut temu, Liszka23 napisał: Tak dzisiaj śpi nasze psie dziecko:***** Cudowności :) 1 Quote
Poker Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Rozkoszniaczek, jak tatuś Gucio. OJJJJJ, trudno nam było z nim się rozstać Quote
Figunia Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Tak patrze i czytam i znowu patrze i co widze? Ano...o Foksika nie bede sie juz martwic, o nie! :) Quote
Liszka23 Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 3 minuty temu, Figunia napisał: Tak patrze i czytam i znowu patrze i co widze? Ano...o Foksika nie bede sie juz martwic, o nie! :) Proszę się nie martwić o Foksusia będzie bardzo szczęśliwym pieskiem,mam nadzieję że już jest:) Quote
Figunia Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Witaj Liszko! Oczywiscie ze Foksik zostal juz skreslony z listy psiakow, o ktore serce boli i za ktore trzymam kciuki. Pozdrawiam serdecznie i zycze, by to obopolne (jak mniemam) zauroczenie trwalo i trwalo... :) Quote
Liszka23 Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Przed chwilą, Figunia napisał: Witaj Liszko! Oczywiscie ze Foksik zostal juz skreslony z listy psiakow, o ktore serce boli i za ktore trzymam kciuki. Pozdrawiam serdecznie i zycze, by to obopolne (jak mniemam) zauroczenie trwalo i trwalo... :) Oj z mojej strony będzie zawsze do końca świata i jeden dzień dłużej:) Quote
Liszka23 Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Moje drugie szczęście:)trochę większe dlatego nie na kolankach hahaha Quote
Anecik Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 22 minuty temu, Poker napisał: Rozkoszniaczek, jak tatuś Gucio. OJJJJJ, trudno nam było z nim się rozstać A nam jak trudno było się rozstać z Foksikiem :( 10 minut temu, Figunia napisał: Witaj Liszko! Oczywiscie ze Foksik zostal juz skreslony z listy psiakow, o ktore serce boli i za ktore trzymam kciuki. Pozdrawiam serdecznie i zycze, by to obopolne (jak mniemam) zauroczenie trwalo i trwalo... :) O niektóre tymczasy to serce boli baaaardzo długo. Foksik dołączył do tego mojego grona. 3 minuty temu, Liszka23 napisał: A my znowu kolankujemy:) Dobrze że Foksik leciutki to kolana boleć nie będą - bo on tak ciągle by kolankował. 3 minuty temu, Liszka23 napisał: Moje drugie szczęście:)trochę większe dlatego nie na kolankach hahaha A jak siostrzyczka przyszywana reaguje na maluszka? Bo u nas się chyba troszkę bała. Quote
Liszka23 Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Siostrzyczka już powoli zaczyna się przyzwyczajać;dzisiaj już nawet trochę zaczęły się ze sobą bawić:) Quote
seramarias Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Siostrzyczka na zdjęciu nie wygląda na zadowoloną, czyżby zazdrość ;) Quote
Recommended Posts